The Vaccine Death Report: “Het is veel erger dan we denken”

De Newyorkse arts Vladimir Zelenko behandelde 7000 covid-patiënten, onder wie Donald Trump en de Braziliaanse president Jair Bolsonaro met wat bekend is geworden als het Zelenko-protocol. Samen met co-auteur David John Sorensen maakt hij in The Vaccine Death Report aannemelijk dat er nu al miljoenen covid-vaccinatiedoden zijn. De opstellers waarschuwen de wereld voor het gevaar van een genocide zonder precedent.

The Vaccine Death Report

Dit is een samenvatting van hun bevindingen (op pagina 10 van het rapport):

Volgens wetenschappelijke gegevens wordt minder dan 1% van de gevallen van gezondheidsschade als gevolg van vaccinaties gemeld. De overheid houdt de meerderheid van die 1% meldingen ook nog eens verborgen. Ze heeft systemen ingevoerd om het grootste deel van de sterfgevallen door vaccins buiten beeld te houden.

Als we deze feiten combineren met wat er door klokkenluiders bij de overheid wordt onthuld, dan zien we dat in de Verenigde Staten honderdduizenden zijn overleden aan de injecties. Aangezien de rest van de wereld dezelfde injecties gebruikt, weten we dat het aantal vaccinatiedoden op wereldschaal in de miljoenen moet lopen.

Dit is slechts de tsunami van bijwerkingen op de korte termijn. Bill Gates, ’s werelds grootste vaccindealer en een drijvende kracht achter de wereldwijde vaccinpush, zei in een interview met de BBC dat de meeste bijwerkingen pas na twee jaar optreden. Dat is de reden waarom de ontwikkeling van vaccins meestal vele jaren duurt. Dit betekent dat de golven van sterfgevallen en ernstige bijwerkingen de komende jaren exponentieel groter zullen zijn. Vooral omdat er steeds meer boostershots aan de bevolking worden opgelegd en er vaccinatiepaspoorten worden ingevoerd.

Tot zover deze samenvatting van The Vaccine Death Report.
Klik HIER om het volledige rapport (pdf, 51 pagina’s) te downloaden.

“We zijn allemaal joden nu”

Zoals uit het onderstaande interview blijkt, vindt dr. Zelenko de vergelijking met de vervolgingen tijdens de Tweede Wereldoorlog in het geheel niet misplaatst. Het verschil is volgens hem alleen dat er nu een situatie dreigt te ontstaan die vele malen erger is. “De genocide in de vorige eeuw was een opmaat naar wat er nu gaande is. Momenteel worden er miljarden mensen met de dood bedreigd. Dit is de Derde Wereldoorlog. Een oorlog waarin een onzichtbare vijand strijdt tegen de gehele wereldbevolking. Daarom zijn we allemaal joden nu.”

Goede afloop

Ik heb dit interview nu twee keer gezien. Het kost tijd om deze informatie te verwerken. Stel dat Zelenko gelijkt heeft…. wat gaat er dan de komende maanden en jaren dan in mijn directe omgeving gebeuren? Hoe kan ik me daar goed op instellen? Hoe kunnen we de gevaccineerden helpen?
Of is dit angstzaaierij?
Komt deze informatie wel van het licht of misschien toch uit een meer duistere bron?

Vooral het tweede deel van het gesprek heeft – wat deze vragen betreft – indruk op me gemaakt. Zelenko vertelt ons hier aan de hand van enkele aangrijpende persoonlijke ervaringen wat zijn morele en spirituele houding is. Ook licht hij toe waarom hij gelooft in de goede afloop van dit nare verhaal. Hij verwacht een paar heel moeilijke jaren, maar wel Licht aan het einde van die tunnel.

Mijn advies: deze informatie serieus nemen.

Het Zelenko-protocol

Meer informatie

Website dr. Zelenko

Website dr. Robert Young

Website Stop World Control

Website Gemma O Doherty

Gerelateerd

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

Zou het ZO ERG misschien toch wel kunnen zijn?

Christian Westbrook (Ice Age Farmer): “Dit gaat over veel meer dan vaccinaties, voedselvoorziening en grondrechten.”

Dr. Robert Young: “De levens van honderden miljoenen mensen staan op het spel”

Je krijgt corona door langere tijd op een plek te zijn waar een zware stralingsbelasting heerst

Kinderen beschermen tegen covid-injecties: twee voorbeelden van een waarschuwingsbrief aan huisartsen en GGD-artsen

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. stukatotherescue schreef:

    Je kunt ook nog een link naar Robert Young’s site toevoegen, met de documenten ter download. www.drrobertyoung.com/post/…injections

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.