The Truth About Cancer: vitale informatie over het voorkomen en te boven komen van kanker

thermografie

Afgelopen weekend volgde ik het live symposium van The Truth About Cancer. Uit de stortvloed van tips en wetenswaardigheden van deze driedaagse conferentie selecteerde ik een paar ‘highlights’.
UPDATE 21 oktober: de online registratie van dit symposium wordt vanaf VANDAAG 15:00 uur onze tijd drie dagen lang VOLLEDIG en GRATIS HERHAALD! 

* Thermografie (zie afbeelding) en metingen met ultrasound zijn niet alleen volkomen onschadelijk voor het lichaam, maar geven ook veel betere meetresultaten (presentatie dr. Galina Migalko)
* Vasten als medicijn. Niet eten (met intervallen) kan helpen tegen kanker, aldus de arts David Jockers. Hij lichtte verschillende schema’s toe en verwees naar het boek The Complete Guide to Fasting: Heal Your Body Through Intermittent, Alternate-Day, and Extended Fasting.
* Borstkanker kan op natuurlijke wijze genezen met het 7 Essentials System van Veronique Desaulniers, die deze ziekte zelf had en te boven kwam.
* Behandeling van tumoren met geluid: de doodgezwegen therapie van Royal Raymond Rife.
* Ga ervan uit dat het lichaam intelligent is, benadrukte dr Ben Johnson. Als je chemotherapie ondergaat en je eetlust verliest, ga dan niet geforceerd eten om op gewicht te blijven. Zorg dan alleen voor voldoende vocht en zout, zo luidt zijn advies.
* Goed water is een basis, ook bij kankertherapie. Gefilterd water met extra waterstof (hydrogen water) helpt om het immuunsysteem sterker te maken.

Veel presentaties bevatten voedseltips (zoals kurkuma, knoflook, vitamine C en cannabisolie) en leefstijltips (ontgiften, goed drinken, slapen en bewegen). Allemaal zeer relevant bij de behandeling en preventie van kanker.

Aan het eind van dag 1 (vrijdag) zag ik een indrukwekkende presentatie van Andy Wakefield, de regisseur van de documentaire VAXXED.

Wakefield vertelde dat president Reagan in 1986 een wet ondertekende die farmaceutische bedrijven vrijwaart van aansprakelijkheid in verband met vaccins. Dat kwam ze goed uit, want de gezondheidsschade als gevolg van steeds omvangrijker vaccinatieprogramma’s blijkt immens. Zo is er een aantoonbaar verband met de sterke toename van autisme. Dit verband is onder tafel gewerkt totdat een klokkenluider ermee naar buiten kwam. Dit is de rode draad in de film.
VAXXED is on demand te zien op Amazon en op Vimeo
Klik hier voor de trailer.

De registratie van de complete conferentie is te koop in de vorm van online toegang tot alle presentaties en als dvd.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Fitoru Keto schreef:

    Great read! I so learned a lot from this especially about cancer. Thanks a lot for posting!

  2. Helena schreef:

    Super interessant Fred, dank je voor het delen,. Ik geef dit door aan een kankerpatient.

  3. corriespijkers schreef:

    hoe denk jij over mediweet?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.