Steeds meer berichten over vaccinatieslachtoffers en steeds meer pogingen om de harde feiten weg te houden van het grote publiek

De vaccinatiecampagnes die begin dit jaar in tal van landen van start gingen stevenen af op een humanitaire ramp van enorme omvang. Om dit aan het zicht te onttrekken zijn de grote online platforms uit alle macht bezig hun censuurfilters te verfijnen. Twee klokkenluiders bij Facebook doen daar een boekje over open.

Israël: ons voorland

Israël was begin dit jaar het wereldwijde boegbeeld van de Pfizer vaccinatiecampagne. Eerder al schreef ik over het hoge aantal sterfgevallen vlak na vaccinatie dat in dit land werd gerapporteerd. Naar aanleiding daarvan kwam een burgerinitiatief tot stand, het Israeli People’s Committee (IPC) genaamd.
Begin mei publiceerde deze organisate een onthutsend rapport. Hieronder volgen de voornaamste conclusies daaruit.

Klik hier voor een Engelstalige samenvatting van dit rapport (pdf).

Een wereldwijde ramp

De Britse arts en auteur Vernon Coleman houdt op zijn website een pagina bij met ernstige bijwerkingen en sterfgevallen-na-vaccinatie in een groot aantal landen. De titel van deze pagina is How Many People Are The Covid Vaccines Killing? (onder het kopje Health).
Het is een pagina waar je slapeloze nachten van kunt krijgen. Of liever gezegd: van zou moeten krijgen, want je ziet ook hier direct dat we afstevenen op een catastrofe.

De zogenaamde Indiase variant

Of neem India, waar naar verluidt de ‘Indiase variant’ van ‘het virus’ rondraast en duizenden slachtoffers maakt, terwijl al dit lijden in werkelijkheid het gevolg is van de van hogerhand verplichte gestelde inentingen. Door één ziekenhuis alleen al in de stad Ahmedabad werden honderd vaccinatie-gerelateerde sterfgevallen gemeld.

Of neem het werk van de Duitse buitenparlementaire onderzoekscommissie, die bij monde van Vera Sharav de parallel met de medische experimenten ten tijde van het nazi regime verduidelijkte.

Beklemmend stilzwijgen

Of neem in ons eigen land de meldingen bij het Lareb. Het aantal gemelde sterfgevallen na vaccinatie is daar – nu ik dit schrijf –opgelopen tot 320. Dat is een idioot hoog aantal, vergeleken met de ‘schade’ bij eerdere grootschalige vaccinatiecampagnes. Het scheelt een factor 200 (!), zoals uiteengezet in een eerdere posting. Tweehonderd maal meer slachtoffers…

Desondanks is er bij mijn weten nog niemand in de overheid, in de top van zorginstellingen of in de reguliere media die snoeihard alarm slaat. Er heerst een beklemmend stilzwijgen over dit grootschalige, vroegtijdige sterven en over de vele ernstige bijwerkingen.

Facebook onderdrukt ‘Vaccine Hesitancy’

Dat het zo stil blijft in de media heeft alles te maken met de toepassing van allerlei maatregelen om dit slechte nieuws uit de openbaarheid te houden.

Eén daarvan is het met algoritmes zeven van alle online content op ‘Vaccine Hesitancy’ (terughoudendheid ten aanzien van vaccinatie). Berichten krijgt een VH-score en als die te hoog is wordt ervoor gezorgd dat ze uit beeld blijven.

Twee klokkenluiders, die bij Facebook werken, vertellen bij Project Veritas hoe dit in zijn werk gaat.

Het moedige optreden van deze twee mannen verdient bewondering en navolging.

Wie doet in Nederland nu eens echt een boekje open over het werkelijke aantal overlijdens en over de vele ernstige bijwerkingen?

Wie slaat serieus alarm?

Gerelateerd

De covid-injecties leiden tot een ongebruikelijk hoog aantal sterfgevallen

De situatie in Israël laat ons zien hoe riskant de covid-vaccinaties zijn

Killervirus of killervaccin?

Dr. Stefan Lanka: “Alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist”

Een dringend verzoek aan iedereen die overweegt zich te laten vaccineren

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Doortje Beekmans schreef:

  Dit is wat India zelf zegt over ‘hun’ variant: www.meity.gov.in/write…ay2021.pdf

 2. Marije Freeve schreef:

  Dr. Simone Gold is de oprichtster van Americas Frontline Doctors, een groep artsen en advocaten die de levensbedreigende desinformatiecampagne aan de kaak stellen die sinds de pandemie over de hele wereld woedt. Hier is haar hele duidelijke verhaal, met Nederlandse ondertiteling….
  www.stopworldcontrol.com/nl/le…oclyPFx3VQ

 3. Marije Freeve schreef:

  Heel veelzeggend filmpje: www.facebook.com/rob.p…7787614952

 4. Joukje Eringa schreef:

  Mijn moeder bijna 99 jaar, zelfstandig wonend, heeft het vaccin geweigerd. Na de griepvaccin wijs geworden door jaarlijks ernstige griep gekregen te hebben, heeft ze de afgelopen twintig jaar geen griepvaccins meer willen nemen en kreeg ook geen griep meer! Vorig jaar maart ernstige longontsteking gehad. Ze wilde absoluut niet naar het ziekenhuis en werd thuis behandeld met antibiotica. Knapte hiervan weer op en is nu gezond zonder bijwerkingen.

  • Helena schreef:

   Dappere moeder heb je Joukje. Mooi om te lezen. Mijn moeder precies hetzelfde, 89 jaar en is zelfs rond wezen lopen met de Andere Krant om deze uit te delen. Ze weigert ook de vaccin en nooit griepprik gehaald en ze is van alles op de hoogte. lange leve de dappere ouderen!

   • Anna schreef:

    Mijn moeder, 95, en nog zelfstandig thuis, hoort bij dit clubje! Veel bewondering voor deze pioniersgeesten die ons tot voorbeeld strekken!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.