Spoorzoeken in de lucht: na de lockdown is de aanpak bij het uitvliegen van chemtrails veranderd

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in de gaten. Maandelijks vat hij zijn indrukken samen. In deze aflevering blikt hij terug op de maand april 2020.

Aan het begin van deze maand waren de luchten diepblauw. Overdag kwam er een enkele chemtrail voorbij, die goed geplaatst was: in de windrichting boven de natuurlijke wolken. In de nanacht en vroege morgen van zaterdag 4 april kwam er een einde aan deze rustige periode. Toen werden er in korte tijd meer chemtrails uitgevlogen dan in de hele voorafgaande week.

Chemtrails = chemische sporen in de lucht. Sporen zowel in de zin van een spoor trekken in de lucht als in de zin van superkleine delen oftewel sporenelementen. Er zijn op dit moment veel mensen die last hebben van hooikoorts, wat samenhangt met stuifmeel, met sporen in de lucht. Een loopneus, kriebelhoest een slijmvorming zijn het gevolg. En daarbij komt ook nog eens dat kleine coronavirus, ook een soort sporenelement, waardoor er niemand meer oog voor heeft of erover spreekt dat om de paar dagen biljarden chemische sporenelementen opzettelijk aan de lucht toegevoegd worden.

Aangepaste aanpak

Er is nu bijna geen burgerluchtverkeer, wel wat cargo- en militair luchtverkeer. Wat opvalt is dat we geen brutaal ruitwerk meer zien dat de hemelluchtkoepel vult. Dat zou al te veel opvallen. Het gaat nu anders. ’s Ochtends vroeg zag ik een aantal keren dat ze langs het oosten sporen trokken. Dit is homomutatus cirrus, oftewel door mensen gelegde wolkenbanen. In de loop van de dag, tactisch opgesteld, dus met de windrichting mee. Verder tussen de natuurlijke wolken zo nu en dan een gesproeide wolkenbaan. Dan ’s avonds, bij zonneondergang, was het langs de westelijke hemel, banentrekken geblazen.

Spoorzoeken in de luucht 2

Ook nieuw is dat ‘men’ geen week of langer achter elkaar spuit, maar na een paar dagen pauzeert. Hierdoor kun je om de paar dagen weer diep doorademen. Tot ze weer beginnen en je van schrik weer oppervlakkiger gaat ademen.

De natuurlijke wolkenvorming mee te beleven in haar verdichten en verdunnen, haar onophoudelijk van vorm veranderen, werkt op mij als een gezondmakend therapeutisch proces. Het ruimt op en maakt schoon. Daarentegen veroorzaakt de
onnatuurlijke wolkenvorming met zijn klit en strengvorming in mij een meer verkrampende tendens.

Grotere vatbaarheid

Al ruim twintig jaar besproeit men de wereldluchten met deze chemische sporen. Het is nu genoegzaam bekend dat die chemische sporen vol zitten met nanogrammen van chemische stoffen die de wereldbevolking veelal inademt. Dat dit invloed heeft op de luchtwegen, op de longen, op de uitwisseling van koolzuur en zuurstof spreekt vanzelf. Dat daardoor een ziektekiem sneller kan toeslaan spreekt ook vanzelf. De virussen gaan niet sneller rond de wereld, maar de vatbaarheid voor het virus is vergroot door dit al twee decennia durende chemische wolkenbombardement.

De lucht, de adem moet eenvoudig goed zijn. Ze is grondslag voor leven. En deze adem is niet goed zolang ‘men’ knoeit met de in te ademen lucht. Daar helpt geen verkleedpartij met mondbakkes tegen, noch anderhalve meter afstand bewaren. Het ademen gaat door, dag en nacht, bewust, halfbewust of onbewust. Als het ophoudt gaan we dood.
Als de lucht verpest is wijkt het leven eerder.

 Luchtalarm

Het is ruim een half jaar geleden dat de kop van mijn maandbericht luidde: Laat het luchtalarm loeien bij het verschijnen van een chemtrail. Helaas, ze verschijnen om de paar dagen en je hoort geen sirenes als het gebeurt. Eenieder heeft de aandacht alleen in zoverre bij zijn adem dat hij anderhalve meter afstand houdt van zijn medemens en misschien een mondkapje draagt. Dit zijn bijzaken. Het hoofdprobleem is een moedwillig verontreinigde lucht die we niet anders dan inademen kunnen. We kunnen niet vrij, niet onbelemmerd ademen met om de paar dagen biljarden van aluminium-strontium-barium en hoe ze nog meer heten aan sporenelementen in ons luchtruim.

Geniepige luchtschenderij

Het aanpakken van deze luchtschenderij is wereldprobleem nummer één. Het moet absoluut wereldwijd verboden zijn met onze ademlucht te experimenteren. Eenieder die deze wet overtreedt zou gedwongen moeten worden een dag lang zijn eigen luchtschenderijmiddel in te ademen. In Hemel onder Vuur op bladzijde 175 vind je gedocumenteerd dat ‘op onverklaarbare wijze’ het aantal longontstekingen in ons landje toeneemt. Er zijn ook steeds meer gevallen van astma en van longkanker.

Er is onderzoek gedaan naar de giftigheid van aerosols en chemtrails, zie daarvoor bladzijde178 van Hemel onder Vuur. Maar wat zien we nu? Iedereen kijkt een andere kant op. Er is geen aandacht meer voor deze chemische sporen. Wie nog wel oplet ziet een verandering van tactiek.

‘Men’ vloog deze levensbedreigende nanodeeltjes de afgelopen maand veel meer in het geniep uit om er niet de aandacht op te vestigen. Ieder praat over de anderhalve meter. Zelfs als nu de situatie van voor deze grieptoestand zou terugkeren, zou het probleem van de bezetting van ons luchtruim en daarmee van een onveilige ademhaling nog levensgroot en wereldwijd aanwezig zijn. Daarom: laat het luchtalarm in onze rechtszalen loeien. Europees en wereldomspannend worden er wetten overtreden.

Etherische genezing

De goede week en de paasdagen zelf waren niet vrij van het tegendeel van opstanding: afdalende nanostofjes. Ook tijdens de Paasdagen is er de hele tijd met chemische sporen over ons mensenkinderen gestrooid. Als ‘men’ ons veel nanogrammen van allerhande chemische elementen met de lucht laat inademen dan is dat het tegendeel van opstanding.
Een spray die een vrouw of man gebruikt om het haar in vorm te fixeren werkt op het haar hetzelfde als een chemstrail op een wolk: fixerend.

Op Goede Vrijdag hoorde ik dat een longarts vertelde dat, als je door het coronavirus goed ziek was geweest, je er bij beterschap toch flinke littekens in je longen aan kan overhouden. Littekens in het longweefsel zijn infectiehaarden. Ik dacht daarom aan een zalf van smeerwortel, een goed middel bij wonden om littekens te voorkomen. Een beetje van deze zalf in water opgelost verdampen en deze damp inademen zou dat helpen?

In mijn fantasie zag ik een tuin met een grote dampende ketel waarin smeerwortel, tijm, gele dovenetel en nog andere kruiden hun etherische bestanddelen met de damp mee de lucht in namen om deze te genezen van haar littekens.

Het leven gaat door. Op de foto hieronder een kleinzoon van me. Voor een moment vrij in de lucht met zijn schaduw op de grond. De hulst en laurier zorgen voor groen en de jongen voor actie.

Spoorzoeken in de lucht 3

Gerelateerd

Hoog Sammie, kijk omhoog Sammie, want daar was de blauwe lucht

Chemtrails verbreken het natuurlijke evenwicht in de atmosfeer

Chemtrails verstoren de uitwisseling tussen hemel en aarde

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Mathieu schreef:

  Is er onderzoek gedaan naar een misschien mogelijk effect van van de Chembuster (orgonite) op de chemtrails?

 2. Angel schreef:

  Je hebt ook een tinctuur van smeerwortel. (Als een sapje) Ik gebruik het voor geïrriteerd tandvlees,. Het valt me op dat sinds de lock down we veel minder chemtrails hebben inderdaad! Ik voelde me zo vrij toen ik de mooie blauwe lucht, zonder trails zag en kon uren in de zon verblijven, superfijn gevoel. Vanaf dat ik chemtrails zag in de lucht, 2007, en daarna las wat het is, is mijn leven niet meer hetzelfde. Zal voor veel mensen zijn! Bedankt voor je artikel.

  • van hees, peter schreef:

   Graag gedaan en bedankt voor je reaktie die ook mijn gevoel weergeeft. Ongelooflijk hoe mooi die eerste meidagen waren, alsof je op vakantie fris uitgerust de zonsopgang aan het strand beleefde. Onze inzet moet wat ons nu zo opvalt weer als normaal weer laten beleven.
   Peter

 3. A. Bootsma schreef:

  Hallo, ik word er zo moe van en voel me machteloos in deze. Ik woon in Workum, aan het IJsselmeer, lekker fris zou je denken. Hier geen stadsverontreiniging. Nou, ze weten onze natuurgebieden te vinden hoor, het mooie ijsselmeer, de steden en dorpen dagelijks te besproeien met gif. Ademshalingsklachten, meerdere gevallen in hetzelfde tijdsbestek, 1 mnd,kleine babies met longontstekingen, meer astma, allergieën etcetc. Het was weer even mooi en rustig..ik zit buiten te genieten en wie komt daar overvliegen…juist, weer een piloot die meewerkt aan het vergiftigen van ons en ons land. Ze starten weer op! Ik hoop dat er een groep bezig is, ook in deze tijd, zodat dit niet vergeten word. Mvg A. Bootsma

  • van hees, peter schreef:

   Die hoop heb ik ook en ook het vertrouwen dat dat lukken gaat omdat er mensen zijn zoals jij en ik en vele anderen die het opmerken, erover praten en verspreiden zodat er weer een nieuwe impuls werkt die onze leefomstandigheden normaliseren.
   Peter

 4. van hees, peter schreef:

  Kun je nader aangeven Ad wat je bedoelt zodat ik je begrijp?
  Peter

 5. Lara schreef:

  Dank voor je update. Ook in Overijssel zag ik vaak in de ochtend een melkwitte nevel, maar niet de bekende strepenpatronen overdag.
  Wat me wel opviel, is dat er soms hele aparte golfpatronen in wolken zaten. Wordt er met HAARP frequenties/ scalar waves geëxperimenteerd?

  • van hees, peter schreef:

   Ik denk Lara dat net zoals wij na 21 jaar echt volwassen genoemd kunnen worden ook het chemtrail Haarp scalar waves gebeuren niet meer in de experimenteer fase is maar doelbewust ingezet wordt. Ik weet te weinig van haarp en scalar waves om je vraag uitdiepend te beantwoorden. Mijn vroege ochtend waarnemingen en door de dag heen berustten alle op chemische sporen trekkerij. Die melkwitte nevel zo ik ze waarnam kwam voort uit die geniepige aktiviteiten. Blijf kijken en reageren ajb.
   Peter

 6. Louis schreef:

  Heb je enig idee van waar de chemtrail vliegtuigen opstijgen en landen ? Kun je ze tracken op de www.flightradar24.com ? Ik zou wel eens willen weten WIE hierachter zit.

  • van hees, peter schreef:

   Piloten die foto’s namen van collega’s in vliegtuigen die chemtrails als uitlaat hadden konden
   geen contact met hen krijgen omdat de frequentie van hun communicatie middelen niet toegankelijk waren voor hen. Het vliegverkeer van deze vliegers via de verkeerstoren liep
   over voor het burgerluchtverkeer onbereikbare frequentie. Op de flightradar die ik heb geraadpleegd kreeg ik nergens uitsluitsel over militaire vlietuigen hun vertrekpunt of landingspunt. Opheldering vragen aan Nato e.a. militaire organisaties leverden tot nu toe
   geen enkel antwoord op alleen maar geen commentaar.
   In Hemel onder Vuur vind je enige antwoorden op je vraag; voor mij is het antwoord een optelsom en aftreksom van vele kleine feiten. De vragen steeds opnieuw bewerken doet
   antwoorden groeien.
   Peter.

 7. Judy de Hoop. schreef:

  Een reactie op de Chemtrails van april 2020 van Peter van Hees.
  Er wordt naar vervuiling gekeken in de lucht en dat is een goede zaak!
  Ik kijk hoe het universum de lucht bewaakt en doet zuiveren.
  Het gaat in kleine wolken partijen, die grote vormen aannemen en zachte kleuren hebben.
  De vorm van de wolken kan om 11.30 uur boven Zeeland zijn en om 20.00 boven Gelderland op exacte wijze.
  Per toeval heb ik dat ontdekt via het journaal, waar je eerst boven je hoofd de wolken ziet en dan met een uitzending op TV heel ergens anders dezelfde wolken partij heel ergens anders ziet!
  Let maar goed op, boven je hoofd en dan de lucht op de TV!!
  Judy de Hoop.

  • van hees, peter schreef:

   Dank je Judy voor je bijzondere reactie. Als ik je goed begrijp zie je soms meer vanuit het universum een wolke partij zich vormen die zacht van kleur is en haar hoedanigheid uren lang behoudt en deze hoedanigheid is van zuiverende aard.
   In de zeventiger jaren las ik in de werken van Valentin Tomberg dat in de naaste toekomst door de vervuilende omgang van de mens met de aarde er zich helaas vanuit de geesteljke wereld
   steeds meer energie, kracht, macht vrijgemaakt moest worden om te zuiveren, wat een echte offergang voor ‘degene die’ dit doen zouden, betekende. Jouw observaties doen me aan die woorden denken.
   Welke zijn de veranderingen die je in de vervuilde lucht waarneemt bij het optreden van deze bijzondere wolken, kun je deze bij benadering beschrijven.
   Ik ga goed opletten of ik deze bijzondere partijen in hun ontstaan en werking ook waarneem.
   Dank je.

 8. Ad de Gruijter schreef:

  Geweldig dat sommige mensen ook tijdens zo’n crises omhoog kijken en verstijfd blijven staan van de chemtrails!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.