Plandemic Part 1

Vandaag van YouTube verwijderd en sindsdien op veel websites weer terug-geupload. Het ziet er naar uit dat het online publiek niet toestaat dat deze schokkende getuigenis van dr. Judy Mikovits van het web geveegd wordt door degenen die de inhoud daarvan vrezen.

Klik hier voor de Nederlandse vertaling van het interview

Meer info

Plandemic the Movie website

The video “PlanDemic” was removed from YouTube today. Vital info needs to be restored.

Facebook, YouTube remove ‘Plandemic’ video with ‘unsubstantiated’ coronavirus claims (ABS/CBS News)

Meer locaties:

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/sHrpUplJPTUE/

Meer uploads op Bitchute

Meer uploads op Vimeo

Share, 👇 video keeps getting banned on YouTube. #VideoViral #novaccine #MAGA #WWG1WGA
Plandemic Part 1 (720p) https://t.co/aEsUipjTPp via @YouTube

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Latifa schreef:

  Judy Mikovits wordt veel geintervieuwd in Amerika: Dr Mercola, Dr Rashid Buttar, Dell Bigtree, Corbett report zijn steeds groter wordende namen die mijns inziens goed gefundeerde en gedocumenteerde informatie delen. Ik ben blij met jullie aandeel hierin. Jammer dat ’t niet big news is hier in Nederland! Kijk maar hoe NOS gisteren ‘aanstuurt’ op het niet alles geloven wat er (lees: negatief) over Bill Gates wordt gezegd op Social Media.

 2. Jerry schreef:

  Zeer moeilijk is dit. Moet ik Science ook al in vraag stellen? Mischien wel, misschien niet, maar beweringen moeten aangetoond worden en dat zien we veel te weinig helaas. Dus je weet iet meer wie te geloven gezien je niet zelf de tijd hebt om alles uit te spitten. Zie:
  www.sciencemag.org/news/…JLe2lFNhFM

 3. Brenda Heikens schreef:

  Is hij al uitgekomen in het Nederlands? Dan deel ik hem graag voor een groter publiek. Bij voorbaat dank!

 4. Evert Ravenshorst schreef:

  In deze tijd, vol met fake news, is het moeilijk, of bijna onmogelijk een standpunt in te nemen. Het heeft te maken met de wil of de onwil, dit soort artikelen te geloven. Ik heb toch wel zoveel vertrouwen in de mensheid dat ik moeite heb dit artikel te (willen) geloven, maar uiteraard heeft dit artikel een soort van onzekerheid veroorzaakt.

  • Fred Teunissen schreef:

   Dit is een essentieel punt. Hoe weet je wat je kunt geloven?
   Je kunt immers niet overal deskundig in zijn of weet van hebben.
   Als ik nadenk over hoe ik daarin te werk ga, kom ik uit bij logica en intuïtie als mijn hulpbronnen. Toegepast op dr. Judy Mikovits en haar debunkers: zij gaat uitvoerig in op een systeem van wetenschappelijke fraude. De debunkers reageren daar niet inhoudelijk op, maar stellen alleen dat dit ‘niet bewezen’ is. Dat is niet logisch. Ze zouden moeten bewijzen dat de argumentatie van dr. Mikovits niet klopt, maar laten dat na. Dat is voor mij een alarmbel.
   Intuïtie is iets anders. Dat is je allereerste indruk van iets. Nog voordat het rationele verstand (en dus ook de logica) zich over iets buigt. Dat is de stem van je hart. Ik probeer daar goed naar te luisteren en dan pas te gaan redeneren en analyseren.
   De debunkers raken mijn hart niet. Hun betoog speelt zich af in een ruimte die voor mij gevoelsmatig naast of tegenover het echte leven staat. Ook dat is voor mij een alarmbel.
   Maar het blijft ingewikkeld in zulke spannende tijden met zoveel informatie en zoveel hevige emoties.

   • Ron Kooi schreef:

    dat van het bewijzen daar zit je fout denk ik, ik weet dat dit niet erg gaat helpen maar de fakenews publicisten maken daar heel handig misbruik van, door van alles te claimen zonder enig bewijs, en laten anderen maar eens bewijzen dat het niet zo is. heb je enig idee hoe moeilijk het is om te bewijzen dat iets niet bestaat. en zo gauw iets bewezen word, komen ze gewoon met een nieuwe claim

 5. T.J. Kramer schreef:

  Omdat ik zelf al jarenlang door staat, overheid en maatschappij als klokkenluider over een pedofiele basis-schoolleraar monddood en belachelijk wordt gemaakt geloof ik dit verhaal meteen.
  Een leugen die te verschrikkelijk voor woorden is, mag niet aan de kaak gesteld worden, liever ruïneert men de aanzegger.
  Het getuigenis van deze arts bevestigt mijn door schade en schande gegroeid wantrouwen tegen alles wat me van hogerhand wordt opgedrongen.

 6. Peter de Bakker schreef:

  Ik heb zojuist haar boek: the plague corruption gelezen. lees eerst haar verhaal en heb daarna wellicht een meer gefundeerde mening over Judy en haar werk en leven.Zij komt op mij over als een zeer integere en intelligente wetenschapper met het hart op de goede plek.

 7. B.Bruijn schreef:

  Helaas, ik ben 81 jaar en kan het allemaal niet meer zo volgen omdat het in het Engels is.

 8. Billydekidkat schreef:

  ik zeg al lang dat dit over geld en macht gaat, oke dr Judy heeft fouten gemaakt, maar werden haar opgelegd, maar daarna heeft ze haar verstand gebruikt, dus ik neem het haar niet kwalijk. waarom moet de gewone mens sterven zodat de rijken nog rijker worden, niet normaal, ik hoop dat dit allemaal groot nieuws word en dat heel die toren ineen stort . dat het gezond verstand zegeviert.

  • martin schreef:

   Het leven draait alleen om geld en macht!..Corona..wereld wordt stil gelegd..vooral oudere mensen krijgen dit “virus”..en sterven eenzaam,niemand mag er bij!(vreemd toch)..na dit corona gedoe,als alles weer draait,wordt het leven stukken duurder,schade moet worden ingehaald..kortom,het leven hier is alleen nog mogelijk voor de rijken en “machthebbers”..dit is duidelijk gepland…geloof jij nog dat dit virus van dieren afkomstig is??

 9. name schreef:

  Dit is de grootste nonsense wat ik de laatste tijd heb gehoord. Ze geeft geen enkel bewijs van haar statements.

 10. Jan schreef:

  Ik las ook een reactie van David Gorski. Op dit soort gebieden is het gelijk religie, je gelooft A of B en een middenweg is er helaas meestal niet, maar ik kan alleen maar zeggen dat ik niet 100% warme gevoelens voor de argumenten houd van Judy.

 11. Geert schreef:

  Vanuit mijn behoefte zo min mogelijk op de computer te zitten mis ik de basale uitleg over waar dit filmpje over gaat. Meestal doen jullie dat wel, is mijn indruk. Ik heb het filmpje niet uitgekeken, voor mij te traag, en weet nu nog steeds niet waar het over gaat. Filmpjes roepen toch alleen maar om meer antennes, als ik het een beetje begrijp.

  grt Geert

  • Fred Teunissen schreef:

   Inderdaad, weinig toelichting, daartoe ontbreekt de tijd nu. Sorry daarvoor.
   De kern is van deze getuigenis van dr. Judy Mikovits is grootschalige fraude en misdaden tegen de menselijkheid, zoals gepleegd door de Bill en Melinda Gates Foundation en weet ik wie ze van daaruit allemaal omkopen.
   Deze vrouw is een insider.
   Als het Engels een bezwaar voor je is dan is een nieuwe posting die vanavond 20:00 live gaat op TransitieWeb misschien meer geschikt voor je. Daarin spreekt journalist, auteur en wetenschapper Karel van Wolferen zich onomwonden uit tegen de lockdown en de opstelling van de regering.

 12. Astrid schreef:

  8 mei is ze te gast bij London Real ! londonreal.tv/is-co…-mikovits/

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.