Ouders: houd je kinderen ver van dit biowapen!

Schokkende berichten uit de VS over ernstige vaccinatieschade bij kinderen. Dit is hartverscheurend en misdadig. Ouders: doe dit de kinderen niet aan! Houd ze ver uit de buurt van dit biowapen.

“⁣Het is al triest genoeg om de experimentele covid-vaccins ingespoten te zien worden bij volwassenen die geloofden in de leugens die hen werden verteld, of die moesten kiezen tussen de injectie of het verliezen van hun baan. Maar nu heeft de FDA in allerijl goedkeuring verleend om de injectie ook aan kinderen onder de 12 jaar te geven. We zien nu dan ook de eerste gevallen van ernstige bijwerkingen bij kinderen.”

Oversterfte onder kinderen

In Groot-Brittannië is in week 30 van dit jaar met het injecteren van kinderen van12 tot 15 jaar begonnen. Drie miljoen kregen een eerste Pfizer injectie. In week 38 t/m 41 nam het aantal sterfgevallen onder kinderen van 12 tot 14 jaar met 63 procent toe.

Hetzelfde beeld in de VS. Zie de video hieronder.

Waarschuwing: deze video bevat heftige beelden van intens verdriet van ouders die hun kind verloren na vaccinatie.

NB dr. Robert Malone is de uitvinder van de mRNA-technologie.
Fragment uit een gesprek dat filmmaker Mikki Willis met hem had:

Malone: “The new data we’ve just learned is that natural immunity is 20 times more protective than the C0vid v@ccine.”
Willis: “Isn’t it a bit arrogant of us to think that man can create something more powerful than nature?”
Malone replied with a grin, “Indeed.”

Link naar het artikel op de website Moreel Kompas:

Duitsland: Covid-sterfgevallen onder gezonde kinderen van 5 tot 18 jaar: NUL

Meer informatie

Vaccine Damage News

Stichting VaccinVrij

Moreel Kompas (Twitter)

Gerelateerd

Kinderen beschermen tegen covid-injecties: twee voorbeelden van een waarschuwingsbrief aan huisartsen en GGD-artsen

Hoe kunnen we kinderen beschermen tegen de covid-injecties?

Onze kinderen: de volgende slachtoffers van de plandemie

Wat is er waar van berichten over doodgeboorten door corona?

Killervirus of killervaccin?

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. ij. werkhoven schreef:

  Ik word er beroerd van, ik kan het niet aanhoren. Het lijkt of weet ik dit allemaal wat er gaat gebeuren. Wat kan ik er tegen doen.
  Ja ik weet het Licht en nog eens Licht sturen naar hen dit dit behoeven, Maar oh God, jonge kinderen, waarvan de (angstige)ouders kennelijk niet beter weten, of zijn losgezongen van hun gevoel, innerlijk weten, het diepe religieuze…

  En, dat lees / hoor ik ook af en toe, dit is wat er moet gebeuren…om van het materiele weer te gaan naar het im-materiele… terug naar wat ‘natuur’ is….
  Ik merk, dat ik het als een heel heftige tijd ervaar, vanaf het begin zei ik ‘nee’ . Volhouden, kost me tot nu toe geen moeite, maar die kinderen, wat daar mee gedaan wordt. Dat grote vertrouwen bij die kinderen, mijn lieve hemel, dat vind ik wat!
  Een ieder wens ik veel Liefde, veel waarheid en veel licht, heel veel licht, laten we dat vooral sturen naar die kinderen en hun ouders en al die anderen, die vastgezet gaan worden, want ongevaccineerd! (Australië)
  Hoe zal het hier in Nederland gaan???
  IJbelina.

  • Fred Teunissen schreef:

   Ik heb geaarzeld of ik deze video’s zou plaatsen, omdat ze zo aangrijpend zijn. Je eerste neiging is dan om dit weg te houden voor anderen. Maar in tweede instantie dacht ik: Nee, hier moet een onbarmhartig helder licht op schijnen. Dit moet juist niet verborgen blijven.
   Wat we kunnen doen? De moed opbrengen om deze hartverscheurende beelden op ons te laten inwerken.
   Diep van binnen vormt zich dan een krachtige intentie: Dit gaan we stoppen! We weten nu nog niet precies hoe. Maar als genoeg mensen deze intentie voelen, dan wordt de weg wel duidelijk en dan stopt het.
   Tijdens de slotbijeenkomst na de demonstratie in Utrecht van 4 december viel mij op hoe sterk dit leeft. Handen af van onze kinderen!

   • MJR van Toor schreef:

    Fred, weer bedankt
    Ik deel het transitieweb adres, en nog een aantal belangrijkste wakker wordt adressen constant en smeek de mensen hetzelfde te doen!!!
    Ik huil elke dag ontelbare keren maar sluit mijn gevoelens zo veel mogelijk uit.
    Waarom? Simpel, we zijn in een massa moord beland.
    Ik print en deel zoveel mogelijk pamfeten rond als dat mijn WAJONG uitkering het toelaat!
    Ik ben hier al rond de anderhalf jaar mee bezig!
    Deur voor deur, wijk voor wijk, stad voor stad, sta op NS-station’s voor super markten, en deel zo veel mogelijk adressen!
    Er zijn te veel mensen die nog steeds niets weten, omdat ze het dood simpel niet begrijpen waar ze moet kijken of doodleuk niet slim genoeg zijn het te bevatten wat er speelt!
    Ik denk zelf dat wat ik doe de oplossing is deze te grote groep wel bereik en wakker maak!
    Mensen praten graag, een buur die wel slim is gaat het zeker delen enzovoorts………………

    Nogmaals respect en mijn diepste dank, Fred
    Hou je taai goed mens.

    .

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.