Onze kinderen: de volgende slachtoffers van de plandemie

Onder dekking van de eerste lockdown werden overal in het land zendmasten gereedgenaakt voor 5G. Nu herhaalt dit beeld zich tijdens de tweede lockdown. Dit keer, zo blijkt, zijn de scholen aan de beurt om een ‘upgrade’ te krijgen in de vorm van nieuwe wifi-installaties. Gevolg: onze kinderen lopen gevaar.

Een nieuwe mutatie van het virus (covid-21?) steekt de kop op en mediageile virologen weten het nu al zeker: deze variant is besmettelijker voor kinderen! Zijn het echt zulke genieën? Hebben ze een glazen bol?
Of kakelen ze van hogerhand ingefluisterde geruchten na?

Feit is dat we daaromtrent al heel wat predictive programming hebben mogen horen de laatste maanden. Op een bepaalde manier zijn de mainstream media een prima leverancier van informatie, als je maar weet hoe ze te interpreteren in combinatie met andere bronnen.

Scholen krijgen ‘betere wifi’

Uit de VS kwamen vorige zomer via alternatieve media berichten over het min of meer heimelijk installeren van geüpgrade wifi in scholen. Het zou daarbij gaan om ’60Ghz’.

Hier in Nederland heb ik zo geen verhalen zien voorbijkomen, maar een paar maand terug bemerkte ik wel dat het water in de vijver in de buurt ‘DOR’ was geworden. ‘DOR’ staat voor Deadly ORgone, de term die Wilhelm Reich gaf aan een gevaarlijke vorm van levensenergie, die voor ziekte kan zorgen.

Mensen die orgonite achterlaten bij bronnen van ‘DOR’ (antennes, begraafplaatsen, elektriciteitscentrales etc) bezigen die term ook.

Ik ben zoals gebruikelijk op zoek gegaan naar de bron van die verstoring en de meest voor de hand liggende oorzaak was de ernaast gelegen school, die inderdaad ook slecht aanvoelde. Een dag later hoorde ik toevallig van een collega-arts dat er in die school verschillende kinderen ziek waren geworden. Ik heb toen die school voorzien van orgonite (met een paar towerbusters gaan ‘giften’).

Vrij dicht bij de gebouwen begroef ik een viertal stuks, verspreid over het vrij grote terrein, waarna de slechte energie weer verdween. Ik ben sindsdien vaker scholen gaan ‘checken’ hier in de buurt.
We zijn nu enkele maanden verder, en ik heb meer en meer scholen ‘DOR’ zien worden. Er is iets aan de hand…

Ontstoren van wifi-routers

Het plaatje klopt alweer: een frauduleus virusverhaal is terug te vinden op het terrein in de vorm van toxische straling. Net zoals de corona-uitbraken tot hiertoe konden worden gelinkt aan zendmasten.

Ik hoef hier geen herhaling te geven van de artikels die op TransitieWeb daarover al zijn verschenen. Ik wil het graag houden bij de evidente conclusie: de volgende coronagolf zal binnenkort plaatsvinden, als kinderen op school massaal ziek zullen worden door recentelijk geüpgrade wifi-installaties in de schoolgebouwen.

Tenzij u als lezer uw verantwoordelijkheid wil opnemen en de scholen bij u in het dorp of de stad gaat ‘schoonmaken’ met orgonite, zal u wellicht ook in uw omgeving verhalen gaan horen van zieke kinderen.

Door het ontstoren van zendmasten en deze schadelijke wifi-routers met orgonite wordt voorkomen dat kinderen (en onderwijzend personeel) ziek worden van de hoogfrequente straling. De biotechnologie daarachter is gebaseerd op het feit dat de negatieve effecten van deze straling ‘gedragen’ moeten kunnen worden door de subtiele levensenergie die zich in en om ons heen bevindt. Door deze subtiele energie schoon te houden met orgonite, verhinder je dat.

Een prachtig afweermiddel

Ik ben op deze blogsite onderwijl inderdaad verworden tot de orgonite-prediker. Dit vanuit de vaste overtuiging dat orgonite een prachtige manier is om voor een flink stuk uit deze crisis te geraken, als maar voldoende mensen in hun eigen leefomgeving hun ding gaan doen: zendmasten ontstoren, en nu dus ook scholen.

Het is immers een illusie te wachten tot voldoende grote hoeveelheden mensen ‘wakker’ worden vooraleer er iets gaat veranderen.

Orgonite is eenvoudig en relatief goedkoop te maken en het is een geweldige manier van empowerment tegen de technologische overmacht waarmee we te maken hebben. Een indrukwekkend oorlogstuig als een forse zendmast voelen omslaan nadat je een stuk orgonite in de buurt begraaft of in het water gooit, wetend dat je daarmee honderden mensen behoedt voor ziekte, elektronische brainwashing en weermanipulatie is een geweldig gevoel!

Praktische aanpak

Ga na wáár er in je buurt allemaal scholen zijn. Als je gevoelig bent of kunt pendelen, zal je er zeker vinden die niet goed aanvoelen. Waarschijnlijk staan álle scholen op het programma voor ‘verbeterde wifi’, dus je kunt ook gewoon ‘blind’ aan de slag. Vervolgens begraaf je afhankelijk van de grootte van het schoolterrein een aantal orgonite ’towerbusters’: hockeypuckgrote stukjes orgonite die je zelf makkelijk kan maken in een muffinpan. Het liefst dicht bij de schoolmuren en waar je binnen de muren de wifirouters verwacht.

Het spreekt vanzelf dat het minder zin zal hebben als er vlakbij een zendmast staat die je nog niet hebt voorzien van orgonite. Maar tot hiertoe is de jeugd redelijk bestand gebleken tegen de invloed van de zendmasten die grootschaliger werken.

Gerelateerd

Lena Pu: “Haal alle wifi weg uit scholen!”

Is ‘corona’ een stralingsziekte?

Tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met orgonite

Het Rouleaux effect: de echte oorzaak van de coronacrisis

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. dirk verelst schreef:

  Voor een school is 1 towerbuster genoeg, tenzij er meerdere gebouwen zijn verspreid over een groter oppervlakte. Voor zendmasten was vroeger 1 of 2 towerbusters ook genoeg. Echter sinds een tijdje moeten er minstens 5 towerbusters bij een antenne! Tenzij het echt maar 1 zendpaneel is, maar de kans bestaat dat dat ook binnenkort wordt geüpgraded dus ik doe standaard 5. Bij erg grote masten zoals die soms in centrum van stad/dorp staan, of bij masten waar er erg veel zendpanelen en -kastjes hangen kun je beter wat meer doen. Het beste is als je leert pendelen of je intuïtie vraagt of het ‘genoeg’ is. Misschien moet je even oefenen voor je dat kan.
  In huis leg ik zelf een towerbuster bij de waterleiding die huis binnenkomt, meterkast. Orgonite is minder geschikt om op microniveau de subtiele energie te verbeteren. De microgolfoven moet je weggooien maar als je dat niet wil, daar orgonite bij. Je huis volleggen met orgonite maar niet de zendmasten ontstoren zoals jammer genoeg veel mensen doen is een slecht idee. Om het met een boutade te zeggen: heb je maar 1 stuk orgonite, dan moet dat bij de dichtstbijzijnde zendmast, niet in je huis.

 2. Guido F schreef:

  geachte heer Verelst, wat heeft voor zin om met 60G te werken? Alle pc’s, mobieltjes, ipads enz. werken maar tot 5G. Dit zou dus betekenen dat die 60G frequentie er zo maar aan toe gevoed is!

  • Dirk Verelst schreef:

   Beste Guido, dit gaat over wifi, ik zou zeggen doe er eens een google search over als je meer technische achtergrond wil. Zoals ik bij 5G in eerdere artikels al vermeld heb, houd ik me niet zo bezig met de technische details, die vertellen namelijk niets over wat er met de subtiele energie gebeurt. Omdat ik die heb leren voelen, heb ik zelf ook geen behoefte om het in een hokje te stoppen. Ik heb het hier enkel vermeld omdat ik het in artikels zag voorbijkomen, en vervolgens op het terrein een verstoring heb gevoeld. Daaromeg ik de link. Als iemand mij straks vertelt dat er in die scholen géén 60Ghz geïnstalleerd is, lig ik daar niet wakker van, maar ga gewoon door met ontstoren van wat dan wel de oorzaak is.
   Veel groeten

 3. Peter Rutjes schreef:

  Beste Dirk, dus het is onze “verantwoordelijkheid”, die van u en uw collega-arts, om de wifi scholen en zendmasten ‘schoon te maken’ met orgonite wanneer we veelvuldige zieken constateren op school?

  Doet u eerst meldingen bij de GGD e.a. collega artsen m.b.t. stralingsproblematiek en ziekten verschijnselen? Dat is de verantwoordelijkheid die we samen dragen en biedt de mogelijkheid voor ons om uiteindelijk de draad weer op te pakken. (preventief en curatief)

  Waarom niet het initiatief de scholen aanspreken op te hoge stralingsbelasting en toxische verschijnselen bij de kinderen gezien uw evidente conclusie?

  Gewoon de juiste voorlichting / educatie en schadelijke wifi puls ter plekke saneren:
  stralinginonderwijs.wordpress.com/categ…artikelen/

  • Dirk Verelst schreef:

   Beste Peter, bedankt voor uw reactie. Ik ontstoor al 15 jaar zendmasten en heb in die periode talloze malen meestal tevergeefs getracht mensen uit te leggen dat wat ik doe, zin heeft. ‘Subtiele energie’ daar raak je niet ver mee. Probeer zelf maar eens mensen ergens van te overtuigen met iets dat buiten hun comfortzone ligt… We kunnen hoogstens het goede voorbeeld geven, informeren en inspireren. De weg die u voorstelt loopt jammer genoeg dood, in mijn ervaring. Het is ook de weg van de passiviteit, want je blijft naar anderen kijken en aan hen trekken of duwen totdat ZIJ aan de slag gaan. Als ik eerlijk ben: ik ben zelf ook maar begonnen door erover te lezen en het dan maar eens te proberen. Nu 15 jaar verder en onder deze omstandigheden informeer en instrueer ik, en hier en daar wordt iemand geraakt, geïnspireerd of geïntrigeerd. Dat is de tactiek die het beste werkt, voor mij. Anderen zijn bezig op de manier die u voorstelt, ook waardevol. Het kost mij veel minder tijd, moeite en frustratie gewoon even langs de scholen te fietsen en het risico voor de gezondheid op een paar minuten weg te werken.
   Met vriendelijke groeten

   • Peter Rutjes schreef:

    Prima, ieder zijn eigen meug en verantwoordelijkheid binnen zijn/haar leefomgeving, maar praktisch samenwerken is belangrijk in deze geisoleerde tijden en biedt meer mogelijkheden! In 2021 is er geen plek meer voor passiviteit, laat dat duidelijk zijn voor een ieder in dit verhaal. Het is een teveel gehoord argument de laatste 2 decennia en nu zitten we in de wel/niet “terug naar school” bubbel.

    Ik kan u uit ervaring vertellen dat schoolkinderen het bijv. heel leuk vinden om klassikaal iets creatiefs met orgonite te doen. Wel eens met busters/towers gewerkt van gips/schelpenzand, metalen en kristallen? Een andere invalshoek, erg leerzaam en subtiel, zeker voor de leraren en ouders! Dat geldt ook voor wel/niet 5G wifi microgolven voorlichting en zo….

    Juist vanwege uw (bredere EMF) kennis en ervaring wil ik u en uw collega-arts alsnog inspireren om mee te doen met de artsenmanifestatie? Het is een kleine moeite. Wie weet wat er dan verder zal groeien….

    Stichting Stop5GNL heeft, in samenspraak met een Nederlandse huisarts, het 5G-Manifest van Nederlandse artsen opgesteld.
    Bent u arts en maakt u zich ook zorgen over de almaar toenemende stralingsbelasting en met name over de nog onbekende gevolgen van de uitrol van het 5G-netwerk? En bent u, net als een groot aantal vakgenoten wereldwijd, van mening dat het hoog tijd is dat het voorzorgsprincipe (“better safe than sorry”) toegepast wordt?
    Dan kunt u het manifest ondertekenen: www.stop5gnl.nl/5g-ma…se-artsen/
    Dank!
    We kunnen alle professionele hulp gebruiken.

    • Dirk Verelst schreef:

     Dank voor de link, ik zal er eens over nadenken want moet mijn tijd en energie verdelen. Orgonite van gips werkt niet! Dus daar ben ik alvast niet voor te porren. Het werd en wordt gepromoot als ‘minder toxisch alternatief’ juist omdat het niet werkt. Groet
     Dirk

 4. Paulien Santhuizen schreef:

  Super dank voor deze info! Wij zijn thuis al orgoniten aan het bouwen. Waar kan ik nog meer betrouwbare info vinden voor het bouwen van orgonite/chembuster enz?

  • Dirk Verelst schreef:

   Mooi zo, Paulien. Als je op mijn naam klikt boven het artikel zie je de lijst met artikels die hier onlangs verschenen zijn. Daar en in de commentaren zou je alles moeten vinden wat je nodig hebt. Succes!

   • Marieke Keuvelaar schreef:

    Goedendag Dr. Verelst.

    Ik snap iets niet helemaal. Het orgonite haalt de schadelijke gevolgen van straling weg, maar de straling blijft wel gewoon aanwezig!? Telefoons e.d. blijven het gewoon doen toch? Maar hoe kan het dan dat het niet meer schadelijk is?
    Ik heb dat niet uit de verschillende artikelen kunnen opmaken.

    Als het echt zo effectief is wil ik graag met orgonite aan de slag, maar wil ook graag begrijpen wat ik doe.

    Alvast bedankt!

    • Dirk Verelst schreef:

     Dag Marieke en bedankt voor de heel logische vraag. Je zegt het goed: telefoons, wifi e.d. werken nog gewoon met orgonite erbij. In mijn artikels heb ik het bij herhaling over subtiele energie gehad. Dat is een concept dat reeds zeer lang bestaat en waarop o.a. ook de Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd: ‘chi’. In andere culturen komt dit ook terug, de term prana, bvb.
     Wilhelm Reich noemde het orgone, een biofysieke energie die omnipresent is en in verschillende ‘vormen’ kan voorkomen. Om het praktisch begrijpbaar te houden wat we doen met orgonite, noemen we de schadelijke variant van deze subtiele energie ‘DOR’, deadly orgone. Deze komt voor in de buurt van zendmasten en andere bronnen die ik benoemd heb, en is de directe oorzaak van de biologische schade die optreedt. DOR verbruikt zuurstof en water, waardoor cellen ‘stikken’. Mensen worden dus ziek van de bezoedelde subtiele energie. Als je die weer gezond maakt door bij de oorzaak van de verstoring orgonite te plaatsen, haal je de negatieve effecten grotendeels weg. Ik denk dat ik er misschien nog een artikeltje aan moet wijden want je bent niet de enige die ermee worstelt. Er zit weinig anders op te wennen aan dit concept. Gelukkig zorgt het werken met orgonite ervoor dat je dit met heel je wezen begrijpt en voelt. Het is geen intellectualisering of mystifiering, het is een zeer reële vorm van energie die ook nnauw verbonden is met onze emoties en gedachtenwereld. Hopelijk is het zo wat duidelijker. Groet, Dirk

     • Marieke Keuvelaar schreef:

      Hoi Dirk.
      Dank je wel voor je uitleg!
      Inmiddels heb ik een doos towerbusters in huis. Als een paar towerbusters genoeg zijn voor een hele basisschool of zendmast, is eentje dan genoeg voor mijn woning?
      Op orgonite.eu, waar ik een doos ervan besteld heb, lees ik 1 per kamer; op andere websites 1 of 2 per huis.
      Wat is uw advies?
      Alvast bedankt!
      Groetjes,
      Marieke

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.