Nieuw onderzoek over verband tussen vaccinaties en psychische stoornissen

Views worldwide

Onderzoekers van de Yale Schhol of Medicine en het Penn State College of Medicine melden in een artikel dat in januari 2017 in het tijdschrift Frontiers of Psychiatry werd gepubliceerd dat zij een ‘verontrustende samenhang’ hebben gevonden tussen het tijdstip waarop kinderen worden gevaccineerd en het in een later stadium optreden van psychische stoornissen bij hen.

Met andere woorden: de onderzoekers vermoeden een oorzakelijk verband. Ze wijzen er wel op dat ze dit verband nog niet hebben bewezen en dat nader onderzoek nodig is. Ook ontraden zij ouders om hun kinderen op grond van het resultaat van dit onderzoek niet te laten vaccineren volgens de regels van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

Ik vraag me af of ze zich – waar het hun eigen kinderen betreft – wel aan dit advies zullen houden.

Dit is het artikel:
Temporal Association of Certain Neuropsychiatric Disorders Following Vaccination of Children and Adolescents: A Pilot Case–Control Study
Download als pdf

Illustratie: het aantal views worldwide in de eerste maand na de publicatie, 74,876 totaal.

Hieronder een video van Erin Elizabeth van de website Health Nut News over dit onderwerp:

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Alfred schreef:

  Het is wel zeker dat er een verband is tussen vaccineren en psychische stoornissen: het vaccinatiebeleid van de overheid is een gevolg/uiting van ernstige psychische stoornissen en het is dan ook volstrekt gerechtvaardigd om deze overheid niet te vertrouwen.

 2. Grietje Leenstra schreef:

  Ik ben blij dat er steeds meer ‘feiten’ aan het licht komen over de gevolgen rond de vaccanatieprogramma’s.
  Over welke feiten hebben we het dan, he? Er valt ook op dit gebied veel weerstand te bespeuren.
  Iemand heeft ooit het volgende gezegd over ‘feiten’: “Feiten in deze wereld zijn de feiten niet, zij zijn slechts afspiegelingen van iets, wat ergens, onzichtbaar voor het menselijk oog bestaat. Feiten kunnen altijd anders zijn. Want in een illusoire wereld van menselijk denken kan ieder aan de feiten toekennen wat hij wil.”

  Zover kan en wil men niet denken. Feit is dat ook feiten aan veranderingen onderhevig zijn. Het schijnt voor wetenschappers moeilijk te zijn out of the box te denken. Ego gedrag en/of eigenbelang? Er staat meestal veel op het spel voor wetenschappers?

  Op 17 februari jl. werd er een onderzoek gepresenteerd over de herseninhoud van kinderen met adhd. Te zien op hersenscans was dat de herseninhoud van deze kinderen in 5 gebieden kleiner waren dan kinderen zonder adhd. Vermeld werd dat 3 tot 5% van de kinderen wereldwijd adhd hebben. Over de oorzaak werd niet gesproken.

  Vanaf 10 januari jl. zag je op de tv regelmatig een spot in de Ster reclame voorbij komen:
  “Hoe gezond is de lucht die jij inademt? Check ’t met je mobiel.”

  Wat denk je? Al die verschrikkelijke vaccins die onze kleintjes krijgen ingespoten met daarbij de door chemtrails vervuilde lucht. Dat moet natuurlijk spaak lopen.
  Er zijn niet voor niks veel meer kankerpatiënten in vergelijking met andere jaren. En dan hebben we het over hersentumoren en huidkankers!

  Het ligt bv. in de bedoeling dat jongens in de toekomst ook een oproep krijgen zich te laten inenten met het HPV- vaccin. Kan het nog gekker? Ook schijnt het de bedoeling te zijn het ROTA- vaccin op te nemen in het vaccinatieprogramma. Ik ben bang dat het einde nog niet in zicht is.
  Heeft de mens nog een immuunsysteem?

  Er is veel tromgeroffel. Dat moet ouders over de streep trekken hun kinderen te laten vaccineren? Het tegendeel zal het geval zijn. De achterdocht is gewekt. 14 Maanden oud en je kindje heeft 32 stofjes ingespoten gekregen. Natuurlijk raken ouders gealarmeerd en willen ze meer informatie over de werking en gevolgen van deze vaccinaties.

  Natuurlijk was het te verwachten dat er een moment zou komen dat ouders vraagtekens beginnen te zetten bij het maar steeds voller rakende RVP. Gelukkig maar. Het wordt tijd dat echte onafhankelijke wetenschappers de feiten op tafel leggen. Wat, als we dat niet doen en ons eenzijdig laten voorlichten door o.a. het RIVM etc.? Onvolledige informatie, maar vooral veel terzake doende informatie wordt achter slot en grendel gehouden. Ook de media doen hier aan mee. Jammer…. Waar blijft de gedegen en de te vertrouwen onderzoeksjournalistiek?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.