Laten we overgaan tot het instellen van 5G-vrije zones!

In het maart-nummer van Spiegelbeeld is een bijdrage van mij opgenomen met als titel De grote 5G-uitdaging. Het stuk geeft uitdrukking aan mijn grote verontrusting over de voorgenomen uitrol van dit nieuwe mobiele netwerk. Allereerst vanwege de gezondheidseffecten:

“5G is radio in het frequentiegebied van de Gigahertzen. Je kunt ook zeggen: de ultrakorte golf. Het is een trilling die zich – onzichtbaar – door de lucht verplaatst en die invloed heeft op ons organisme. Deze straling wordt opgevangen door ons energieveld en door de cellen in ons lichaam. En daar oefent zij allerlei effecten uit. Veel wetenschappers zijn bezorgd over deze effecten.“

Maar er is meer. Er is ook een link met chemtrails:

“We ademen de deeltjes uit de chemtrails in. Omdat ze onvoorstelbaar klein zijn herkent ons afweersysteem ze niet en kunnen ze diep in ons organisme doordringen. Deze nanometalen en nanobots worden onder meer in onze hersenen opgenomen en vormen daar een connector die ons brein kan verbinden met een externe kunstmatige intelligenties. Daarvoor is wel een fijnmazig netwerk nodig met een gigantische bandbreedte. En dat is 5G.”

“Dit is zeer belangrijk om in te zien: 5G is de schakel die nog ontbreekt om het hele chemtrail-systeem dichter op onze huid te laten landen. Actie tegen 5G is daarmee impliciet ook actie tegen het mens- en natuurvijandige chemtrail-systeem.”

Aan het slot van het artikel pleit ik voor de instelling van 5G-vrije zones door actieve groeperingen van burgers. Iedere straat en buurt, elk dorp en elke stad kan zijn gebied 5G vrij verklaren en ervoor zorgen dat er geen antenne in komt.

Spiegelbeeld is onder meer verkrijgbaar bij Bruna, Ako, Boekelier en Primera en kost € 6,25

Zie ook: 180 wetenschappers dringen aan op een moratorium vor 5G

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marc schreef:

  Dank voor je reactie Peter! Ik ga eens kijken naar de links die je me stuurde.

 2. Marc Lohman schreef:

  Wat dat ook geweest mag zijn, het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat zoiets afwijkends op Google Earth wordt getoond. Temeer daar zij gebruik maken van hetzelfde NASA bronmateriaal, dat samengesteld wordt vanuit mozaïeken. Ik heb de lijn ergens op YouTube gezien en hij loopt langs Nova Scotia via de hooglanden van Peru richting zuidpool. Er zijn wel aanwijzingen gevonden voor het beschreven fenomeen want er zijn foto’s vanaf de grond gemaakt die een lange wolkenband tonen. Mocht het toch een elektromagnetisch verschijnsel blijken te zijn, dan kan het samenhangen met de chemtrails.

  • peter schreef:

   Hallo Marc, het IS in ieder geval een vreemd verschijnsel, een net nieuw verschijnsel dat sterk magnetisch gebundeld is van – pool naar + pool en zich op/door de grens manifesteert van warme en koude -fronten. De gigalijn blijft recht terwijl de aarde draait met een snelheid van duizenden km/uur.

   Zelf heb ik 3 jaar geleden werkend in de tuin er ook 1 mogen observeren, de polariteit van mijn hersenen en fysieke lichaam draaide zich 180 graden om en lieveheersbeestjes landden op de organische kristallenpleisterbusters en kruidenspiraal, positionerend met het koppie naar beneden voor 3 dagen lang.

   In mijn dialoog met de “ladybug” ontving ik de volgende informatie;
   De lijn is een 180 graden split, een energetische uitbalancering op de verticale as, de aarde is verdeeld in leylijnen en die zullen veranderen, het is de 180 graden leylijn. Alles wat vast zit op de leylijnen zal er vanaf vallen en de heksen op de bezems (piloten chemplanes) zullen uit de lucht vallen. Volgens mij heb ik dit nog wel ergens op een timeline foto/film docu staan. Wat zich vervolgens in de lucht voor mijn ogen manifesteerde was een enorme drakenwolk, sindsdien werd ik me bewust van ander leylijnen in Europa en Nederland, de zogenaamde “drakenlijnen” uit de oudheid.
   Dat was het laatste jaar dat ik mij met “chemtrails” , “targeting” en “goo-gle” bezig hield.

   Blijkbaar was 1 dag van de lady een metafoor voor een jaar. Het was 3 jaar uitzitten voor mij, totdat ik uitgebalanceerd was afgelopen december 2017. Dit jaar 2018 is het zaak voor mij en de CC om in balans te blijven tijdens de veranderende natuurwetten en natuurkrachten. Het is belangrijk dat we het verschil leren voelen tussen “natuurlijk” en “kunstmatig”, ofteWel; “organisch” en “synthetisch”.
   Dit geldt voor materie en dus energie dat met elkander verbonden is.

   pic100.picturetrail.com/VOL11…635772.jpg

   Tijd voor nieuwe wandelingen 🙂

   OM

   Deze gigabreedbanden worden nu (sedert de zonsverduistering in 2017) op meerdere plekken vanaf de grond gesignaleerd/gefotografeerd en duiken in deze “verschuivings” ~tijd en ~ruimte weer op.
   De reflectie die wij zien zal ongetwijfeld met de veranderende (moleculaire) samenstelling elementen in de lucht te maken hebben. Bovenstaand filmpje is slechts een fotografische groundwork bevestiging van het verschijnsel vorige week, zie hier het vervolg;

   www.youtube.com/watch…Rv2iyMZe_M

   Waar het precies was/is in Nederland, weet ik niet, ik heb het ditmaal zelf niet van de grond kunnen aanschouwen, echter, ik woon in het zuiden des Lands en in het noorden schijnt het veeeelll kouder te zijn.

   www.yahoo.com/news/…42759.html

   CHEERIO Marc *

   www.youtube.com/watch…TQXujHN0is

   Feb 28, 2018

   www.tuwien.ac.at/en/ne…le/125643/

   “Now the very building blocks of Matter is having to be redefined and if that happens then Mankind science, religion, our very understanding of Space/Time will need to be rethought.”

   www.independent.co.uk/life-…32921.html

 3. peter schreef:

  De verstoring van de vrije zone; the glitch @ 3:09

  www.youtube.com/watch…ZIWtXSH6qo

  There is a lot of discussion going on what this huge line could be. The mysterious line seems to be a form of energy or a frequency that the Earth was detected from something big.

  Despite some people suggest that it is a processing glitch it clearly has a physical construction.

  While the online community still discusses about the strange phenomenon, a video has surfaced of a gigantic bizarre straight line soaring through the sky over the Netherlands.

  The witness who submitted the footage to MrMB333 writes:

  “Just to share a really strange cloud line in the sky above the Netherlands I’ve spotted on February 20, 2018.”

  “Some strange straight lined cloud formation, quite wide and reaching beyond the vanishing point of my eyes.”

  “The cloud line seems to be of a different kind of cloud material then the other clouds around and behind it.”

  It looks like the ‘giant line’ on Google earth WAS real after all, the question is;
  what is the origin of this phenomenon, where does this come from, taking into account the observation of the giant line over the Netherlands that the cloud material seems to be artificially created.

 4. peter schreef:

  ALOHA

  “5G is de schakel die nog ontbreekt om het hele chemtrail-systeem dichter op onze huid te laten landen.”

  ANTENNE

  en.wikipedia.org/wiki/…otrichosis

  systems cyst-stems.

  DNA~schade

  Roll-out 5G en holografie;

  wereldwijde initiatie tijdens opening olympische winterspelen 2018

  …game ON.

  One~World~Merging~Dynamics

  Morpherende energieen en holografische technologie.

  DroomLand

  Verbreek elk cont(r)act!!!

  AHO

  ” De afgelopen 20 jaar is de elektromagnetische straling waaraan we blootgesteld worden enorme gestegen. Als je de dichtheid van elektromagnetische velden meet per kubieke meter lucht is het miljoenen keren hoger dan het tien jaar geleden was. Deze enorme toename in straling zorgt ervoor dat schimmels, bacteriën en andere schadelijke micro-organismen in het lichaam zich explosief vermenigvuldigen en ons lichaam van binnenuit vergiftigen door de productie van biotoxines. Dit heeft niet alleen een negatief effect op ons immuunsysteem maar deze biotoxines gebruiken ook nog eens dezelfde ontgiftingskanalen als zware metalen, insecticides en pesticides die vervolgens niet meer afgevoerd worden, maar in het lichaam opgeslagen worden, o.a. in bindweefsel, tot het moment dat ze wel afgevoerd kunnen worden. Ten tweede over DNA schade. Volgens Klinghardt heeft elektromagnetische straling niet alleen effect op de biotoxineproductie van micro-organismen: het zorgt ook voor significante biologische effecten in de cel. Zo verstoort het de celcommunicatie via het celmembraam. En het hele systeem om signalen van de cel naar het DNA te transporteren en terug wordt verstoort. ”

  www.kinderenenstraling.nl/elekt…n-autisme/

  “De enorme toename aan blootstelling aan elektromagnetische velden in combinatie met het effect dat het heeft op microbiomen (een microbiome is de gemeenschap van symbiotische en pathogene micro-organismen die in ons lichaam leven) verklaart de lawine aan kinderen met neurologische ontwikkelingsstoornissen, zoals autisme. Ik pleit er daarom voor dat een moeder nog voordat ze zwanger raakt onderzocht wordt of ze de ziekte van Lyme heeft en dat als het antwoord ‘ja’ is dat ze gedurende de zwangerschap daarvoor behandeld moet worden. Ten tweede kan ik geweldige dingen bereiken door de blootstelling aan elektromagnetische straling te verminderen” .

  Tot zover de bevindingen en beweringen van Klinghardt. De reden dat ik zijn ideeën een podium geef in mijn blog is omdat ik dat wat hij beweert op zijn minst het overwegen en onderzoeken waard vindt. Ik ben geen medicus en geen wetenschapper dus ik kan niet voor de volle 100% weten of onderbouwen of het allemaal klopt wat hij zegt. Wat ik wel kan is er logisch over nadenken, het verder onderzoeken en op mijn eigen ervaringen afgaan.”

  ECHO

  www.wirelessinfo.nl/nieuw…e-reakties

  HO

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.