Killervirus of killervaccin?

Gaat het killervirus op grote schaal slachtoffers maken doordat het gemene varianten ontwikkelt? Of zijn het juist de vaccinaties die tot een golf van sterfgevallen zullen leiden, die dan valselijk aan een gemuteerd killervirus toegeschreven worden?

Dit is de vraag waar het coronadebat zich momenteel op toespitst.

Voor de zogenaamde gemene varianten wordt niet alleen door het RIVM, het OMT en aanverwante angstaanjagers gewaarschuwd, maar inmiddels ook door sommige artsen die zich tot nu toe zeer kritisch opstelden tegenover de hele corona-aanpak.

Deze kritische artsen denken dat de vaccinaties het virus in het nauw brengen en dat het dan gevaarlijke varianten zal ontwikkelen die vooral de ongevaccineerden keihard zullen treffen.

Het is dan ook logisch dat zij er met kracht op aandringen om onmiddellijk met vaccineren te stoppen. Onder hen de befaamde Britse arts en auteur Vernon Coleman.

Wankel virusgeloof

De eerstgenoemde groep, zeg maar die van de angstaanjagende vaccineerders, ziet de gevaccineerden niet als de bron van de varianten, maar juist de ongevaccineerden en in potentie ook dieren, want zij beweren dat virussen van dieren op mensen (en omgekeerd) kunnen overspringen en dan een soort turbogevaar kunnen worden.

Beide richtingen staan stevig op de basis van het geloof in de besmettelijkheid en ziekmakendheid van sommige virussen.

Dat deze basis bijzonder wankel is mag, na een jaar coronadiscussie, duidelijk zijn.

Het bestaan van een SARS-COV-2 virus is namelijk nog steeds niet aangetoond. Zie daarvoor wat Jon Rappoport daarover vandaag in zijn blog schreef:

“These researchers create a soup in a dish in a lab. They put toxic chemicals and drugs in the soup. They put monkey and/or human cells in the soup. There is much other genetic material in the brew—including, supposedly, the virus.

The cells, starved of nutrients, and poisoned, begin to die. The researchers then assert THE VIRUS must be doing the killing. Therefore, the virus IS in the soup and it is deadly.

But there is no evidence that the un-isolated virus is in the soup, and there is no evidence it is doing the killing.

On the back of these absurdities, a declaration is made: there is a pandemic, and the cause is a virus, named SARS-CoV-2.

Going even further, the researchers claim they’ve mapped the genetic sequence of the virus. Based on what? Compared to what? They don’t have an isolated specimen of the virus. How do you sequence something you don’t have? You don’t.”

Daarmee staan alle aannames over killervarianten op drijfzand. Immers als datgene, waarvan iets een variant is, niet is aangetoond, hoe kan er dan van zoiets als een gevaarlijke variant daarvan sprake zijn?

Perfecte moordmachine

Andere deskundigen laten een nog veel onheilspellender geluid horen. Zij voorzien dat juist de vaccinaties tot een grote ramp zullen leiden. En niet vanwege ‘varianten’, maar vanwege het biotechnische ontwerp van de RNA-vaccins zelf. Deze brengen auto-immuunreacties voort, zonder dat er een stopknop is ingebouwd, stellen zij.

Dit betekent dat het lichaam zichzelf gaat afbreken en dat de gevaccineerde een ongelijke strijd moet voeren. Immers: de rem ontbreekt.

Dr. Sherri Tenpenny is arts, osteopaat en directeur van een holistisch medisch centrum in Cleveland, Ohio (VS). Zij noemt de covid- vaccins a perfect killing machine. Niet alleen omdat er in traditioneel medische zin niet veel (of misschien wel helemaal geen) remedies tegen zijn, maar ook doordat het heel langzaam doodt. Ze noemt een periode van zeven maanden tot een paar jaar. Achteraf de link leggen naar de covid-injecties zal dan lastig zijn.

Hieronder laat ik eerst dr. Tenpenny aan het woord en daarna dr. Vernon Coleman. Ze vinden allebei dat de vaccinaties direct moeten stoppen. Alleen de een vanwege het vaccingevaar en de ander vanwege het virusgevaar.

 

Op haar blog onderbouwt dr. Tenpenny haar visie met deze twee recente artikelen:

Coronavirus Pt. 6: The COVID Vaccines – part 1 – UPDATED 3-30-2021

Coronavirus Pt. 6: The COVID Vaccines – part 2 – UPDATED

Website van dr. Coleman.
Klik hier voor het artikel in het International Journal of Clinical Practice dat hij in de video aanhaalt.

Gerelateerd

Een dringend verzoek aan iedereen die overweegt zich te laten vaccineren (met lang interview met dr. Tenpenny)

Uitbraken van ziekte vlak na vaccinatie: door het virus of door het vaccin?

Dr. Vernon Coleman (74): “Iedereen die deze covid-vaccins toedient, zonder erbij te zeggen dat ze experimenteel zijn en ernstige bijwerkingen kunnen hebben, maakt zich schuldig aan oorlogsmisdaden.”

De situatie in Israël laat ons zien hoe riskant de covid-vaccinaties zijn

 

Foto op Home: KlausHausmann

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Joop Dorresteijn schreef:

  Bedankt voor dit bericht Fred. Toch blijf ik zitten met een vraag. Wanneer het gedachtegoed van b.v Rudolf Steiner, van dr Stefan Lanka en natuurlijk van dr Hamer (de grondlegger van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde) getuigt van coherente en eerlijke wetenschap dan is het toch niet meer zinvol, en zelfs enigszins verwarrend, om lang stil te staan bij een pseudo-wetenschap als de virologie? We weten nu immers dat virussen, als ziektekiemen, nooit zijn aangetoond (zie ook Tom Cowan en Andrew Kaufman in de VS!) en zelfs gebaseerd zijn op frauduleuze praktijken (Louis Pasteur, Rockefeller e.a.). Mijn voorstel: laten we een beweging op gang brengen van mensen die willen leren over gezondheid en die daarbij dan vooral de prachtige visie van GNM willen betrekken. De mensheid (onze kinderen!) heeft een hoopvol perspectief nodig, zeker ook als tegenhanger van het Transhumanistische, technocratische mensbeeld van mr. Global!

 2. Janna schreef:

  Dank je Fred, voor deze helderheid. Het draait steeds weer om de básis van het hele pandemie-verhaal en dat is steeds weer de (gecreëerde) verwarring over het begrip “virus” en de daaraan gekoppelde “besmettelijkheid”.
  Laten we alle verwarrende verhalen los laten! Terug gaan naar pure logica! Zelf blijf ik bij de heldere uitspraken van Dr. Steiner en Dr. Hamer en alle wetenschappers die dat spoor zijn blijven volgen. Die uitgangspunten geven geen enkele verwarring, maar kunnen alleen maar innerlijk beaamd worden, omdat er geen speld tussen te krijgen is.
  Ik denk aan Thomas Cowan, Adrew Kaufman, StefanLanka en meer. Laatst las ik wat van Dolores Cahill. Volgens mij doet zij ook heel heldere uitspraken.

  Dan blijft er nog de vraag waar al dat Kwaad vandaan komt. Is de mens dan zo slecht?
  Nee, duizend maal nee! Het is een collectief geschapen Kwaad door eeuwenlange onwetendheid en drang tot zelfhandhaving. Het is een atmosferisch Kwaad geworden. En er zijn mensen die daar min of meer of geheel door overgenomen zijn en er daardoor dienaren van geworden zijn. Hetgeen heel treurig is.

  We gaan het in deze tijd zien, omdat het Licht erop schijnt. Het wordt ont-dekt, in het Licht getild. En we kunnen er onze les uit leren. Deze dingen móeten zichtbaar worden, zodat we tot bewustwording komen.
  In diepste wezen is het niet het Kwaad dat deze wereld opbreekt, maar juist het zuivere Christuslicht dat ook atmosferisch aanwezig is en er voor iedereen wil zijn. Alles wat zich niet tot die zuiverheid verhoudt wordt als vanzelf opgebroken, maar het Kwaad verweert zich en probeert nog zoveel mogelijk mensen te grijpen. Blijf waakzaam! Vertrouw alleen op je binnenste, waar we een vonkje van dat Licht met ons meedragen.

  • Janna schreef:

   p.s. De zin over Dolores Cahill zou ik liefst uit mijn berichtje wissen. Ze hangt nog steeds stevig de besmettingstheorie aan, waardoor ze naast goede dingen ook heel veel dingen zegt die volgens mij anders bekeken zouden moeten worden.

   Ze maakt ons net als Dr. Coleman ook bang voor besmetting door gevaccineerden omdat gevaccineerden GMO-wezens zijn geworden. Maar bij GMO-gewassen bestaat het gevaar uit de kruisbestuiving met natuurlijke gewassen. Daaruit volgt dat ongevaccineerden helemaal niet bang zouden hoeven zijn voor omgang met gevaccineerden (gelukkig maar), maar er geen nageslacht mee zouden moeten verwekken. Althans, dat is mijn redenatie.
   Het gevaar van de bangmakerij is, dat we nog verder polariseren en dat is een volkomen ongewenste toestand, die het bestaan nog veel ingewikkelder en meedogenlozer maakt. Laten we dat voorkomen! Mensen die zich hebben laten vaccineren hebben juist mededogen nodig.

 3. Theo van der Himst schreef:

  Uit een recent bericht van Orgonise Africa:

  Mike Yeadon, voormalig chef-wetenschapper bij Pfizer, geeft aan dat de vaccinaties, die niet de normale testfases hebben doorlopen, op vele manieren de gezondheid zullen aantasten. Hij verwacht dat de meeste gevaccineerden binnen 2, maximaal 3 jaar zullen overlijden. De beide wereldoorlogen zullen verbleken bij een dergelijke slachting.

  Verder was er nog een link naar een website van Dr. Vernon Coleman (vernoncoleman.org/artic…es-killing ) die statistieken heeft verzameld van overlijdensgevallen en bijwerkingsgevallen. Een lange lijst.

  Ik ben niet zo goed in Engels, dus ik ga het allemaal niet lezen. Maar voordat het gecensureerd wordt is het wel goed om er kennis van te nemen en het eventueel door te sturen aan geïnteresseerden.

  Inmiddels worden mensen van Orgonise Africa ook aangevallen door een beruchte Duitse advokatenbende en bedreigd met torenhoge boetes. Het gaat hard tegen hard.

 4. Math schreef:

  Heftig en zeer confronterend, zo erg dat je t bijna niet kan opsturen, maar het moet gezegd!!

  • Fred Teunissen schreef:

   Dat is precies wat mij lang heeft weerhouden om over genocide te denken, laat staan te schrijven. En het blijft moeilijk, iedere keer weer. Ieder gesprek weer. Maar inmiddels is deze conclusie ononkoombaar. We staan tegenover een machtige elite die 5G, gentechnologie en chemtrails tegen de eigen bevolking inzet.
   Te erg voor woorden, maar wel de harde realiteit.

   • Janna schreef:

    De enige troost is dat alles uiteindelijk altijd ten goede keert. Het leven op aarde wordt bijna onmogelijk en dat brengt bij veel mensen een bewustwordingsproces op gang. Dat wekt nieuwe gedachten over het wezen van leven en dood en de zin van de tijdspanne daar tussenin.
    Wat de vaccinaties betreft met gentechnologie, lijkt er niet direct sprake van winst. Maar we kunnen erbij bedenken dat de slachtoffers van deze technologie qua ziel een nieuwe kans krijgen via een versnelde incarnatie. Het feit dat veel mensen argeloos voor zo’n inspuiting met gentechnologie kiezen, betekent eigenlijk al dat hun huidige leven nog niet de gewenste ervaringsrijpheid had en er misschien in het nu al niet meer voldoende kansen voor hen waren. De Aquariusperiode zal heel veel zielen nieuwe kansen gaan geven. Daar ben ik van overtuigd.
    Zo bekeken is het minder gruwelijk. Het is noodzakelijk om de dingen heel groot te bekijken. Minder vanuit onze persoonlijke opvattingen over goed en kwaad, maar vanuit het vertrouwen dat er niets gebeurt zonder diepere zin. Het gaat eigenlijk niet om ons tijdelijke stoffelijke bestaan, maar om onze ziel.

 5. lammert schreef:

  Beste en ook lieve mensen, want dat zijn we in de kern, het gaat om totaal andere zaken.
  Corona is een afleider, en intussen is G5 uitgerold en wordt hier en daar ook toegepast, let op uitbraken van nieuwe …besmettingshaarden…..
  Waar het werkelijk om gaat is de depopulatie-agenda erdoor te drukken, alsook de crimineel dure …new green deal..agenda, zie de SDG’s en wat daarover geschreven wordt in de uitgave Epoque van de blauwe tijger in groningen, en de verwoorder ervan rypke zeilmaker.(kosten per mens 12 duizend euro’s!, zie ook www.clintel.nl )
  Gisteren een reclameflyer ontvangen bij de post van de gemeente, met als begin: den haag heeft zijn ei gelegd, het lokale broedseizoen gaat nu beginnen. Hoe dom? Wel, volgens mij zou zoiets mogen beginnen in de andere volgorde:; zo van de gemeente gaat zijn ei leggen. En dan mag den haag erop broeden.
  Er is een verbod op denken, kaag en rutte mogen we volgen, het kwaad…………….liefs en goede dingen…

 6. Patrick te Walvaart schreef:

  Volgens Samuel E. Surazal, een ziel die met God in contact staat, schrijft in zijn nieuwste boekje: “der innere Apokalypse”, een hoofdstuk over het gevaar van vaccinaties. Hij onderschrijft de versie van dr. Tenpenny. Mensen die dit boekje willen hebben en niet bemiddeld zijn stuurt hij de boeken ook gratis op. Zie zijn site.

  • Pietje Puk schreef:

   Beste Patrick, iedere Ziel staat in contact met God. de Ziel is God en dat is het evenbeeld wat “wij” in ons dragen. Alle levende wezens zijn een uiting van het Goddelijke Bestaan. Neem niet zo maar van alles aan en ga op onderzoek Know Thyself!

 7. Jan Kuper schreef:

  Dank voor je altijd evenwichtige en informatieve teksten. Maar in dit geval: ook “besmettelijkheid” lijkt mij hier van belang. Voor zover ik weet is het nog nooit gelukt om besmettelijkheid aan te tonen, dus om iemand ziek te maken door hem/haar in contact te brengen met een zieke (Cowan/Morell – The Contagion Myth).

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.