Hoe kunnen we kinderen beschermen tegen de covid-injecties?

Deze video met de Ierse professor Dolores Cahill en de Deens politicus Mads Palsvig zou iedereen met hart voor kinderen moeten zien. Cahill zet hier duidelijk uiteen dat deze injecties misdaden zijn volgens de Code van Neurenberg. Ook wijst ze er op dat het aansprakelijk stellen van artsen, schoolleiders, journalisten, politici en anderen die hieraan meewerken (of het toelaten) een effectief middel is om kinderen tegen dit gevaar te beschermen.

Zie ook dit artikel met Nederlandstalige voorbeeldtekst van juridisch verweer (in geval van een werkgever die injecties of testen verplicht stelt).  En dit artikel met een modelverklaring in geval van het verplichten van kinderen om mondkapjes te dragen. Of deze modelbrief tegen de verplichting PCR-tetsts te ondergaan.

Deze video op Bitchute: Dolores Cahill With Mads Palsvig – What Can We Do To Help Children

Zie ook op Telegram: Covid Vaccine Injuries

Gerelateerd

Wat er in de covid-vaccins zit en niet op de bijsluiters staat

Steeds meer berichten over vaccinatieslachtoffers en steeds meer pogingen om de harde feiten weg te houden van het grote publiek

BPOC2020: aangrijpende getuigenverklaringen over sterfte en ernstige bijwerkingen na covid-vaccinaties

Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC2020) eist onmiddellijke schorsing van het covid-19 vaccinatieprogramma

Is ‘corona’ een stralingsziekte?

Reiner Füllmich en Dolores Cahill over het menselijk mRNA genetisch experiment, beter bekend als covid-vaccin (Vaccinvrij)

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. D.H Dave Blans schreef:

    Beste Fred hoe we jongeren kunnen beschermen tegen de Vaccinaties?al de Vaccinatieschades opengooien,op deze site op Telegram staan honderden Vaccinatieschade slachtoffers en sterfgevallen, Covid Vaccine Injuries
    t.me/covid…neinjuries.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.