“Was hier läuft ist Massenmord” – “Hier is sprake van massamoord”

Ik post dit met tranen in mijn ogen.
In deze video zie en voel je de ontreddering van een Duitse arts, een natuurgeneeskundige en twee advocaten die samen de bloedbeelden van gevaccineerden bespreken.
Conclusie van een van de advocaten: “Was hier läuft is Massenmord”. Oftwel: hier is sprake van massamoord.

Dit is het zoveelste krachtige pleidooi voor een onmiddellijke stopzetting van het vaccinatieprogramma.

Update 21 augustus
Dit is een versie van de video met Engelse ondertitels:
https://odysee.com/@TimTruth:b/microscope-vaccine-blood:9

Microscoopbeelden uit de repoirtage


Bron: Die Entfesselte Kamera
Mit Bärbel Ghitalla
Dr. Med. Axel Bolland aus Bad-Sobernheim
RA Holger Fischer und RA Elmar Becker
Redaktionell verantwortlich: Dominik Stapf

Odyssee: https://odysee.com/@millenniumarts:b/Covid-19-Impfstoffe:b

Gerelateerd

Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC2020) eist onmiddellijke schorsing van het covid-19 vaccinatieprogramma

BPOC2020: aangrijpende getuigenverklaringen over sterfte en ernstige bijwerkingen na covid-vaccinaties

Canadese arts: covid injecties veroorzaken minuscule bloedstolsels in haarvaten

Onderzoek van 4000 patenten wijst uit: er is geen nieuw virus en de covid-19 vaccins zijn biowapens

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. tjeerd schreef:

  Ook Franse artsen hebben nu bloed van ‘gevaccinneerden’ en ongevaccineerden onderzocht en komen tot dezelfde conclusie als de Duitse artsen. De rode bloedlichamen zijn aan elkaar geplakt (doordat ze elkaar niet meer afstoten vanwege opgeheven bipolariteit) en de witte stippen zijn volgens deze Franse arts fiberdeeltjes die het bloed doen verstoppen zodat het nauwelijks door haarvaten kan. En zorgen voor tromboses in de aderen.
  www.bitchute.com/video…7yUYmlxUV/ (CLOT SHOT: BLOOD OF THE VACCINATED “NOT NORMAL”).

 2. Marl schreef:

  Kunnen jullie de video Nederlands ondertitelen? Dit gaat echt te snel en kan ik bijvoorbeeld mijn kinderen op deze manier niet laten zien.

 3. Astrid Asaya schreef:

  Ik kan alleen maar intens verdrietig worden .
  Onbegrijpelijk dat dit de mensheid wordt aangedaan .
  Hoe zullen menig geïnjecteerden zich voelen als ze zelf gaan zien wat er gaande is en dat ze zo zijn voorgelogen
  Ik geloof dat sommige ( demissionaire) ministers niet meer op straat durven komen . Ben daar geen voorstander van maar kan het me zo wel voorstellen 😔

 4. H van den heuvel schreef:

  Voor mij is een ding duidelijk.
  De gewone man/vrouw gaat dit probleem niet oplossen. Ze kunnen alleen de vaccinatie weigeren wat al een moedig besluit is gezien de acties die hier op volgen.
  Alleen genoeg medici met goede opleiding en eventuele bekendheid en aantoonbare informatie zullen dit kunnen en moeten doen.

  • Klaas schreef:

   Juist de gewone mensen zullen dit op moeten lossen door te stoppen mee te werken aan het totalitaire systeem dat zich “overheid” noemt. Pas als we allemaal collectief nee zeggen en stoppen met aankopen doen binnen het systeem, zal het vallen.

   De euro en dollar staan op omvallen. Bankrekeningen van “complotdenkers’ en van mensen die ₿Itcoin kopen worden geblokkeerd. Programmeerbaar geld in de vorm van centrale bank “munten” (CBDCs) komt eraan. Zorg voor wat crypto en edelmetaal. Het is twee voor twaalf.

   Enne… commonsensetv.nl/vacci…at-niet-i/.

  • ij. werkhoven schreef:

   ..En dat merk ik aan den lijve, vaccin geweigerd, mondkapje niet dragen, gezond van lijf en leden. Uitsluiting het resultaat, heel subtiel maar het gebeurt.
   Op you tube hoor ik ‘gezonde’ geluiden, tot nu toe heeft het geen resultaat. Kranten en NOS zijn verworden tot staatsnieuws. De macht ligt bij de politiek (demissionair en gaat vrolijk door, de 2e kamer komt zwak over op een paar geluiden na).
   Weinig hoopvol.
   IJ.W.

 5. annick1964 schreef:

  Tjeerd, ik leef met je mee en hoop ook dat je zus een placebo heeft gekregen. Je schrijft dat ze zich 2x heeft laten inspuiten, dan zou het wel heel veel geluk zijn als ze de 2de maal ook een placebo zou hebben gekregen.Ik raad je toch aan om er met je zus over te spreken om naar een betrouwbare dokter te gaan, om zeker te zijn.
  Van die placebo’s dat heb ik ook gelezen, je weet misschien nog dat er enkele malen is vermeld dat er fouten waren aan de productielijn, daardoor waren er minder shots te verkrijgen waren, maar volgens mij zat Trump daarachter. Ik heb de film gekeken via Transitieweb, jammer ik versta er bijna niets van, Duits is mijn slechtste taal van degene die ik ken. Ondertiteling had mooi geweest. Probeer echt te doen wat ik voorstel voor je zus, mijn broer is gestorven. Ik wens je veel sterkte en hopelijk zijn het inderdaad 2 placebo’s geweest. We moeten sterk staan en blijven weigeren, ze denken dat ze boven de wet staan (België) maar hier is dat absoluut niet zo.

  • Fred Teunissen schreef:

   Beste Annick,
   De eerste keer dat ik de video zag had ik ook heel veel moeite met de taal. Maar ik merkte na een paar keer dat ik steeds meer begon te begrijpen.
   Er is ook een versie met Engelse ondertiteling. Die link zal ik toevoegen aan het bericht:
   odysee.com/@TimT…ne-blood:9
   Ik hoop dat je daar beter mee uit de voeten kunt.

 6. tjeerd schreef:

  Mijn zuster heeft twee Pfizer shots gehad maar het blijken placebo’ s te zijn geweest. Wamt ze had geen enkele bijwerking. Ze had dit impulsief gedaan omdat een vriendin al meerdere keren met admnood was opgehaald wat volgens de huisarts covid zou zijn. Dit kan heel goed een andersoortige longaandoening zijn natuurlijk. Alles wordt onder covid gestopt. Gelukkig heeft ze dit nu ook begrepen en neemt geen vervolgshot. Ik las ergens dat 30 procent placeboshots heeft gehad. Zal er ook mee te maken hebben om geen slapende honden wakker te maken. Het viel me op dat de video op YT ook zo weinig bekeken is. Ik denk dat de rechters en de politiek het terzijde schuiven. Een bodemprocedure gaat jaren duren. Dan is het wereldwijde kwaad al lang en breed geschied. Het bevestigt ook eerder bloed onderzoek in de VS wat een half jaar geleden op het internet naar buiten werd gebracht.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.