‘Hemel onder Vuur’ is te bestellen

Dit hele jaar heb ik eraan gewerkt, vorige week is het opgemaakt en inmiddels is het drukken begonnen. Volgende week, op donderdag 16 november, wordt ‘Hemel onder Vuur’ feestelijk gepresenteerd in Dwingeloo.
Als je wilt kun je daar bij zijn.

Vanmiddag zag ik dat het boek al bij alle online boekenshops te bestellen is. Onder meer bij Boekenroute, Bol en Bruna. Dat was een bijzonder moment. Nog mooier zal het zijn om het boek vast te houden, maar daar moet ik nog een paar dagen op wachten.

Dat de afbeelding van het boekomslag nu overal online te zien is houdt ook in dat de flaptekst is gepubliceerd. Het doek is er af. Dit is hem:

Flaptekst
Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. In dit boek doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid.

Chemtrails bevatten nanodeeltjes van metalen en andere stoffen die zo onvoorstelbaar klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent. Ze worden opgenomen in vitale organen en veroorzaken daar ontstekingen die ons ziek maken.

Zoals Teunissen aantoont, is het ‘sprayen’ maar één kant van de chemtrail-medaille. De andere is het ‘zappen’: het met hoogfrequente elektromagnetische energie doorstralen van de met chemtrails bewerkte atmosfeer. Ook dit zappen heeft ingrijpende gevolgen voor de gezondheid van al wat leeft en groeit.

De auteur pleit voor een SkyLab: een burgerinitiatief dat onafhankelijk van de overheid en met geavanceerde meetapparatuur vast gaat stellen wat er zoal uit de hemel op ons neerdaalt. Dit initiatief is onderdeel van zijn achtpuntenplan om het chemtrail-tij te keren.

Boekpresentatie
Op donderdag 16 november wordt ‘Hemel onder Vuur’ in boerderij Op de Voshaer in Dwingeloo feestelijk ten doop gehouden.
Je bent welkom vanaf 15:30. Het programma begint om 16:00 uur.

Om 18:00 wordt het formele gedeelte afgesloten en is een gezellig samenzijn onder het genot van soep, broodjes en al dan niet alcoholische dranken.
Adres: Eemster 39, 7991 PR Dwingeloo.
Vooraf aanmelden via info@fredteunissen.nl is gewenst.

Uiteraard is het boek na de presentatie te koop en zal ik het signeren voor wie daar prijs op stelt.

Boekgegevens
ISBN: 9789491728273
Paperback met fotokatern
Omvang: 260 pagina’s
Prijs: € 20

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Mirjam stoof schreef:

  Beste Fred, donderdag je boek gekregen, vandaag uit. Fantastisch boek! Het werd tijd dat dit onderwerp aangekaart werd en mensen wakker geschud worden over wat er aan de hand is in de wereld. Ik heb bewondering voor je moed om tegen alle weerstand om je heen in, toch je gevoel te blijven volgen. Je bent niet de enige in Nederland met een ‘Cassandra complex’, ik sluit me hier helemaal bij aan. Tot gauw!
  Warme groet,
  Mirjam

 2. Helena schreef:

  Hallo Fred, ik had je al gesproken en ik wil nog even aanvullen dat ik het boek ook al aan mijn moeder heb laten zien, die toch ook geinteresseerd is in dit onderwerp. De 1e 2 hoofdstukken zijn al pakkend in mijn beleving en vooral het openen met de 2 belangrijke uitgebreide getuigenverklaringen zoals de monteur, maken het gelijk boeiend. Ook jou goede dieper gravende vragen steeds stellend bij alle onderzoeken die gedaan zijn, doet mij meer over deze chemtrails en onderzoeken in het algemeen de ogen openen. Fijn ook dat je overal de bronvermeldingen erbij zet. Kortom het begint boeiend!

 3. Marc Lohman schreef:

  Dag Fred, het is mij helaas niet gelukt om aanwezig te zijn tijdens de presentatie van het boek. Wel ben ik benieuwd naar de reacties van publiek en pers. Het thema is nu eenmaal controversieel en een wetenschappelijke onderbouwing helpt wellicht om het meer salonfähig te maken. Gisteren heb ik nog gekeken naar een Italiaanse documentaire over dit onderwerp, vertaald door Irma Schiffers, en die docu maakte indruk. Uiteraard ben ik benieuwd naar je boek.

  Succes, Marc

  • Fred Teunissen schreef:

   Dag Marc, je snijdt een belangrijk punt aan. Het is inderdaad hard nodig dat er in ruimere kring over dit onderwerp wordt gesproken. Ik merk nog altijd dat mensen dichtklappen, zodra het woord chemtrails valt. Hek dicht. Einde communicatie. Toch blijf ik het woord gebruiken. Ook in de ondertitel van mijn boek: ‘Een diepgaand onderzoek naar chemtrails’. Bij dat onderzoek heb ik behoorlijk wat wetenschappelijke bronnen aangeboord. Ik hoop dat het mede daardoor (een stuk van) de onderbouwing biedt waar jij op doelt. Benieuwd naar je leeservaring.
   groet,
   Fred

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.