Gedachten naar aanleiding van het Chemtrails Awareness Forum

Op 29 juli dit jaar vond in San Francisco het Chemtrails/Geoengineering Awareness Forum plaats. De presentaties daarvan staan onder deze posting. Vooral die van Elana Freeland springt er naar mijn idee uit.

Ze spreekt daarin over de grote lijnen van haar nieuwe boek Under an ionized sky: from chemtrails to space fence lockdown. In februari 2018 komt het uit. Ik heb het al besteld en ik zie uit naar het moment waarop het bezorgd wordt. Ik ken namelijk geen ander die het samenhangend stelsel van technologiën waar chemtrails deel van uitmaken zo diepgaand onderzocht heeft.

Nieuw, vergeleken met haar eerste boek over chemtrails, is wat ze zegt over een plasma-ring die rond de aarde wordt gevormd. Ze noemt deze ring het space fence (ruimtehek). Het is geoengineering op planetaire schaal. Volgens Freeland is het een ring, zoals die van Saturnus.

Wat ik jammer vind aan alle vier de inleidingen van het Forum is dat ze zich hoofdzakelijk bewegen op het niveau van ‘Awareness’ en alleen terloops ingaan op de vraag: Wat te doen? Hoe je teweer te stellen? Hoe te overleven in een wereld waarin zulke krachtige systemen het tegen jou opnemen? Die vraag is even belangrijk als die naar de aard en werking van die systemen.

Awareness moet dus hand in hand gaan met Organization, Healing en Action.
Ik heb daar eerder in dit blog over geschreven en kwam toen tot de afkorting ALOHA (Awareness+Liefde+Organisatie+Heling+Actie).
Beperking tot het niveau van de Awareness kan leiden tot depressiviteit en inactiviteit. En dat is nou precies wat we niet moeten hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.