Facebook houdt informatie over vaccinaties tegen

Gastbijdrage van Hagen Jonker, arts voor homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde (niet praktiserend)

Vandaag wilde ik een voorlichtend bericht over vaccinaties op mijn Facebook-pagina plaatsen. Tot mijn verbazing lukte dat niet. Er verscheen een melding dat de tekst door sommige mensen als aanstootgevend ervaren werd.

Letterlijk staat er: “Je chatbericht kan niet worden verstuurd omdat het inhoud bevat die andere personen op Facebook als aanstootgevend hebben gerapporteerd.”

Facebook heeft blijkbaar een filter ingebouwd dat deze informatie tegenhoudt. Het is censuur.

Hieronder de geweigerde tekst:

De omgekeerde wereld

Mensen die weigeren hun kinderen te laten vaccineren met vaccins die giftige stoffen bevatten als aluminium (1), glyfosaat (2) en resten van menselijk DNA afkomstig van geaborteerde foetussen en retrovirussen (3) worden weggezet als onverantwoordelijke anti-vaxxers.

Wat echt onverantwoord is, is dat kinderen gevaccineerd worden met vaccins die bovengenoemde stoffen bevatten. Stoffen waarvan niet bewezen is dat ze veilig zijn. Nooit is er volgens de gouden standaard van de wetenschap een dubbelblind placebo gecontroleerd onderzoek gedaan waarbij de effecten van een zoutoplossing en een vaccin vergeleken worden.

Helaas worden wetenschappers die de veiligheid van vaccins ter discussie stellen niet gehoord, belasterd en soms zelfs gearresteerd zoals dr. Judy Mikovits overkwam.

Zij vertelt haar verhaal in onderstaande video.

Noten
(1) Aluminium in brain tissue in autism (journal of Trace Elements in Medicine and Biology)
Références: Mod M., Umar D., King a., Exley C.
Duidelijk samengevat in dzee video.
(2) Honeycutt, Zen. Glyphosate in Childhood Vaccines. Moms Across America.
(3) Open letter from dr. Theresa Deisher to Legislators regarding fetal cell DNA in vaccines

De melding van Facebook

internetcensuur

 

Gerelateerd

Verplichte vaccinatie is onwettig, onverantwoord, onzinnig en verderreikend dan je denkt

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

Facebook: een graftombe voor kritische informatie

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.