Dr. Robert Young: “De levens van honderden miljoenen mensen staan op het spel”

Wie twijfelt over de vraag hoe gevaarlijk de covid-vaccins zijn moet deze video zien. De Amerikaanse holistische wetenschapper dr. Robert Young geeft daarin een compact en helder beeld van de kritieke situatie waarin we ons bevinden. Hij doet dat door vragen te beantwoorden over shedding en over de mogelijkheden van ontgifting na een covid-vaccinatie. Ook weerspreekt hij opvattingen dat er een ‘minst slecht’ soort covid-vaccin zou bestaan. 

How to detox from the vaccine and the lies of covidDr. Robert Young
Link op Rumble: https://rumble.com/vmrqtt-how-to-detox-from-the-vaccine-and-the-lies-of-covid.html

Update 5 oktober

In de publicatie van deze posting op 29 september omschreef ik dr. Robert Young als microbioloog. Ik heb dit vandaag aangepast naar het meer neutrale ‘holistische wetenschapper’. Hij is namelijk eerder een generalist dan een specialist, alhowel hij zich de afgelopen 35 jaar vooral heeft toegelegd op celbiologie, biochemie en microbiologie (klik hier voor zijn c.v.).
Dr. Robert Young is de auteur van onder meer The pH Miracle: Balance Your Diet, Reclaim Your Health, The Cancer Solution: The revolutionary, scientifically proven program for the prevention and treatment of cancer (Cancer diet, Healing cancer) en Sick and Tired?: Reclaim Your Inner Terrain. Zijn opvattingen staan lijnrecht tegenover die van het ‘medische kartel’ en de farmaceutische industrie met als gevolg dat hij vanuit die hoek furieus wordt aangevallen.
Meer achtergrond in deze lange aflevering van Truthiverse (audio interview).

Gerelateerd

Wat er in de covid-vaccins zit en niet op de bijsluiters staat

Zou het ZO ERG misschien toch wel kunnen zijn?

Karen Kingston (ex Pfizer medewerker) bevestigt dat er grafeenoxide in de coronavaccins zit en spreekt van genocide

Waar dit op uitdraait als we het niet verhinderen: genocide

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.