Dr. Lee Vliet, directeur van Truth for Health: “Ziekenhuizen in de VS veranderen in medische gevangenissen”

Weigering effectieve basismedicatie te verstrekken, zoals vitamine C, vitamine D en antibiotica. Opgedrongen toediening van het gevaarlijke Remdesivir. Opgedrongen intubatie. Weigering bezoek toe te staan. Weigering de patiënt die dat wenst naar huis te laten gaan. Het zijn medische horrorverhalen die ons uit ziekenhuizen in de VS bereiken.

En was het maar zo dat deze extreme situaties zich tot de VS beperkten. In mijn eigen netwerk hebben zich al drie situaties voorgedaan waarin zich precies hetzelfde afspeelde.

Patiënten moeten het opnemen tegen specialisten die het protocol van de WHO volgen.
Volgens dit protocol is ‘covid’ niet werkelijk behandelbaar (hoewel dat niei hardop wordt gezegd). Remsedivir wordt – hoe krankzinnig dit ook mag klinken – ingezet om de achteruitgang te bespoedigen. In de woorden van dr. Vladimir Zelenko: “to finish them off.” Dat mag een daad van barmhartigheid lijken als de patiënt ondraaglijk lijdt, maar is uiteraard precies het tegenovergestelde als de benodigde basismedicatie niet is gegeven.

Een dodelijk protocol

Het is niet waar dat ‘covid’ in een vergevorderd stadium niet te behandelbaar is. Dat kan wel degelijk en met precies die middelen die nu zo dikwijls door de medische staf worden geweigerd (Ivermectine, zink, vitaminen, antibiotica).

Zolang het dodelijke protocol van de WHO de wet voorschrijft in de ziekenhuizen is het zaak daar als het even kan zo lang mogelijk bij weg te blijven. Zie de case hieronder van Monica Wolski. Ik laat die volgen door de registratie van een lange persconferentie van de Truth for Health Foundation. Daarin zit veel relevante informatie voor wie in deze ontwikkelingen belang stelt.

Tot slot het verhaal van Nicole Landers, een verpleegster die, geconfronteerd met vaccinatiedwang, uitweek naar een ander ziekenhuis in een andere staat. Ook zij vertelt schokkende zaken over de situatie in de Amerikaanse ziekenhuizen.

Gerelateerd

Je krijgt corona door langere tijd op een plek te zijn waar een zware stralingsbelasting heerst

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

“Was hier läuft ist Massenmord” – “Hier is sprake van massamoord”

Duitse internist wijt covid-19 doden aan testprogramma’s en overbehandeling

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marije Freeve schreef:

  Het goeie nieuws is er ook en dat is dat “ongevaccineerde artsen” búiten ziekenhuizen en bejaardenhuizen om voor zichzelf beginnen. (private membership associations)
  en dat “ongevaccineerde leraren” ingehuurd worden buiten het schoolsysteem om,
  om aan groepen kinderen les te geven…

  Claudia Stauber van Cabin Talk doet verslag:

 2. Moeders schreef:

  Het is wetenschappelijk bewezen, dat patienten die moesten worden geintubeerd dit konden voorkomen met ozon therapie.

  Daarmee geef je je lichaam een gigantische zuurstofboost en kan het zelfgenezende vermogen van je lichaam aan het werk.

  Ook dit mag nergens verteld of zelfs maar gequote worden. Zelf redzaamheid en zoveel als mogelijk uit “het systeem” (Matrix) blijven, worden steeds belangrijker. Vooral om dit in (offline) groepen met elkaar te delen.

  thepowerofozone.com/which…nfections/

 3. Rien Bissels schreef:

  Het is nog veel erger las ik zojuist bij HRR Brighteon.com. Hospitals in the USA are now SUFFOCATING patients with plastic bags, “PURE MURDER” How can we stop this. What can I do to stop these cruelties to mankind ? Deze CRIMINELE MOORDEN ! AFSCHUWELIJK. Iedereen moet hiertegen opstaan.
  Liefs, Rien

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.