Dr. Ana Mihalcea: “Hydrogel verandert de mens in een cyborg”

Het wordt steeds duidelijker dat er mensvijandige nano high-tech in de covid injectievloeistof zit. De vakterm daarvoor is hydrogel. Een mysterieuze substantie, waaruit zich kunstmatige levensvormen kunnen ontwikkelen. Dr. Ana Mihalcea onderzocht bloedmonsters van gevaccineerden en ongevaccineerden en trof daarin onnatuurlijke rubberachtige structuren aan.

Weet je nog? Het zou om een experimenteel vaccin gaan. Iets geheel nieuws. Nou, vergeet het maar. Aan de ontwikkeling ervan is tientallen jaren gewerkt. Dit blijkt onder meer uit onderzoek van dr. David Martin naar patenten (video’s 2021 en 2023*).

Dat het om een experimenteel vaccin zou gaan is een grote leugen. De producenten en internationale ‘overheden’ moeten een vrij goed beeld gehad hebben van de werking toen tot een wereldwijde toepassing werd besloten.

We zijn dus om de tuin geleid. Maar dat is voor dit moment niet het belangrijkste. Veel belangrijker is de vraag wat er precies in die flesjes zit en wat dat in het menselijk lichaam doet.

Synthetische biologie

Kort geleden kwam ik in contact met het werk van dr. Ana Mihalcea. Zij stelt dat het wat de inhoud van de flesjes betreft vooral gaat om hydrogel en dus niet om grafeen, aluminium of wat er allemaal nog meer aan giftige stoffen in mag zitten.

Hydrogel is een vloeibare substantie waaruit zich – onder invloed van elektromagnetische straling – nano machines (zoals nano chips en nano transistoren) en synthetisch-biologische structuren kunnen opbouwen. Hier raakt Mihalcea’s werk aan de research die Clifford Carnicom deed naar de inhoud van chemtrails.

Wat Mihalcea aantreft in bloedmonsters van haar patiënten lijkt als twee druppels water op de Morgellons die Clifford Carnicom vond in materiaal dat afkomstig is uit chemtrails en uit wonden van mensen die lijden aan het zogenaamde Morgellons syndroom.
Carnicom noemt deze kunstmatige levensvorm een cross domain bacteria.

Hydrogel in bloedmonsters

Genetisch gemodificeerde natuur

Niet alleen raakt hier de inhoud van de flesjes aan de inhoud van chemtrails, maar ook komt nu de samenhang met 4G, 5G en dadelijk 6G en 7G in beeld.

En zo ontstaat er zicht op het totaalplaatje.
Het is het beeld van het doordringen van de gehele natuur (mensen, dieren en planten) met synthetisch biologische structuren en nano IT. Dat is genetisch gemodificeerde natuur.

Geen fijn beeld, maar een realiteit waar we onze weg in zullen moeten vinden.

Ik laat hieronder enkele recente video’s met dr. Mihalcea volgen.

Maar eerst nog een waarschuwing.
Sommige beelden in deze video’s kunnen als schokkend worden ervaren.
Ook de realiteit die de onderzoekers in deze video’s onthullen is schokkend en verbijsterend. Als je dit alles tot je laat doordringen heb je wel even tijd nodig om het te verwerken.

De eerste vraag die opkomt is deze: “Hoe kunnen mensen elkaar dit aandoen?”
Ik heb daar geen pasklaar antwoord op. Ik worstel met deze vraag.

Hydrogel in vaccins

Er voor elkaar zijn

Wat voor mij als een paal boven water staat is dat we ons uit alle macht moeten verzetten tegen de ingebruikname van nieuwe 5G frequenties (zoals 3,5 en 60 Ghz) en tegen nieuwe injectierondes. De nieuwe frequenties zullen hoogstwaarschijnlijk tot nieuwe ‘uitbraken’ leiden en in samenhang daarmee tot nieuwe inspuitingsrondes.

De komende tijd zullen we er tevens voor elkaar moeten zijn om de desastreuze gevolgen van de eerdere injecties op te vangen en het leed te verzachten.

Zoals uit de video’s blijkt is er tegen de geïnjecteerde hydrogel nog geen effectieve remedie gevonden. Ik vertrouw er op dat dit een kwestie van tijd is.

Naschrift 14 juni
Een lezer wees mij er op dat er mogelijk toch wel een effectieve remedie tegen hydrogel is:
“Je schrijf dat hiertegen nog geen remedie bestaat. Dat is echter niet waar. Ana heeft uitstekende ervaringen met EDTA. Deze lijken de plastics op te lossen. Het kan als IV gegeven worden, maar ook als crème gebruikt worden. Verder zijn vitamine C, Ivermectine, methelyne blauw, CDS en andere stoffen effectief in het negatief laden van de cellen. Deze lossen echter niet de plastics op.”

Dat EDTA (Ethyleendiaminetetra-azijnzuur) een werkzame methode is om zware metalen uit je systeem te verwijderen lijkt ook bevestigd te worden door deze casebeschrijving In de Substack nieuwsbrief van dr. Ana.

Echter… ik meen ergens in haar video’s ook gehoord te hebben dat iemand die – na een EDTA-behandeling – compleet ‘schoon’ was van synthetisch-biologische ‘levensvormen’ er na enige tijd toch weer opnieuw ‘vol’ mee zat. Dat is begrijpelijk als ze zich vormen onder invloed van straling. Veel mensen denken bij zo’n ‘herbesmetting’ aan shedding, maar ik denk aan het effect van straling.
De vraag lijkt mij verder ook of met een EDTA-behandeling de hydrogel wordt uitgedreven of alleen de voortbrengselen daarvan.
Als iemand hier meer van weet nodig ik hem of haar graag uit om te reageren.

 

Noot
*) Dr. Martin gebruikt in deze registratie de term ‘coronavirus’ afwisselend in twee verschillende betekenissen, namelijk als theoretisch model en als gemodificeerde biologische realiteit. Dat is verwarrend. Vooral waar hij spreekt over een ‘geïsoleerd’ virus, dan wel pathogeen (zielteverwekker).
Dr. Martin heeft studie gemaakt van de gepubliceerde (lees: openbare, niet geheime) research en deze teksten maken uiteraard gebruik van de gangbare medisch-wetenschappelijke terminologie.
Lees over dit onderwerp de weerlegging van de virusmythe in het boek van de arts Thomas Cowan en journaliste Sally Fallon Morell.
Deze kritische noot maakt de historische visie van dr. Martin overigens niet minder waardevol. Hiermee toont hij overtuigend aan dat we met een zeer lang voorbereide operatie te maken hebben.

 

Recente nieuwsbrieven van dr. Ana Mihalcea

My Interview with Celeste Solum – Hydrogel Contamination in Live Blood, Transhumanist Agenda, C19 Shots and Nanotechnology, Synthetic Biology and The Hijacking Of The Soul

Visual Inspection Of C19 Vaccinated Live Blood Clots – Rubber (Hydrogel) Like Substance Found – Beware Graphic Images

Self Assembly Hydrogel Polymers, Historical Research Context Of Hydrogel Smart Materials And Nano Worms That Rapidly Grow From Nanometers To Visible Size

Recent Revealing Article About Hydrogel Posted On Web MD – What Technocratic Scientists View As Wonderfully Promising Is Transforming Humans Into Synthetic Biology And Causing Clots

Microscopic Analysis Of A Blood Clot From A C19 Vaccine Injured Individual

Hydrogel and Graphene Oxide Used For Neuron Stimulation ( AKA Mind Control) Via Injection Or Inhalation

Gerelateerd

Died Suddenly: rauwe documentaire over de covid genocide

Wat er in de covid-vaccins zit en niet op de bijsluiters staat (1)

Wat er in de covid-vaccins zit en niet op de bijsluiters staat (2)

Omvang van de covid injectie-tragedie tekent zich meer en meer af

De bende van Davos gooit alle remmen los, maar wij zijn er ook nog

‘Wij willen eerlijk onderzoek naar oversterfte!’

Killervirus of killervaccin?

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Schud Nederland wakker! schreef:

  Zaterdag 10 Juni aanstaande zal er een protestactie zijn tegen zowel illegaal gebruik van stralingswapens als de uitrol van 5G. Waar en hoe laat? Place du Luxembourg in Brussel
  om 12.00 uur. schutzschild-ev.de/havan…in-europe/

 2. Edwin schreef:

  Hier een PDF verslag van een Spaans onderzoekscollectief Quinta Colomna. De relatie tussen die C19 shots en 5G is evident:

  dontbetheirfool.com/docum…CCINES.pdf

 3. Pollet schreef:

  En wat met de theorie en bewijs van slangengif ? Hierdoor zou nicotine belangrijk zijn als therapie ?!

  • blackpeat schreef:

   Interessant dat je die “nicotine therapie” aanhaalt, ik vraag mij namelijk al jaren af wat er toch achter die steeds agressievere antirook propaganda en wetgeving zit. Let op ik ga hier zeker niet beweren dat het inhaleren van giftige stoffen goed voor je gezondheid is, maar wetende dat tabak een geweldige melkkoe is voor overheden en deze bewezen niets met onze gezondheid ophebben, moet hier toch iets anders aan ten grondslag liggen.

   • Margie schreef:

    The dirtiest man in Iran lived to 94 smoked like a chimney…the soap killed him!
    (Died Oct. ’22)

  • Fred Teunissen schreef:

   Ik heb wat navraag gedaan en kreeg deze info:

   Nicotine sorteert wellicht alleen effect, zover de zogenaamde spike proteïnen neigen naar koppeling in/aan levende cellen.
   Bij zichzelf assemblerende ‘hydrogel plastics’ zou het toepassen van nicotine dan geen zin.
   Voor verder bewijs van slangengif, bekijk de video’s / verwijzingen / referenties aangaande dr. Bryan Ardis.

   • Margie schreef:

    Bryan was put on the map with an interview called Watch the Waters which is am emotional roller-coaster as Bryan tells his story. One thing to take note of is that not everything these people say is false. They mix truth with lies in an attempt to discourage people from researching a specific topic once the gatekeeper has been made. Lets take Bryan for a good example. He also talks about Remdesivir used as treatment that was actually killing people and when people realize that he is a gatekeeper they might write off this topic as well. Even though we know that drugs like this were used excessively in old age homes together with Midazolam to create the numbers they needed to claim a pandemic.

    The snakes oil salesman 🐍

 4. Janna schreef:

  Zie hier een pdf over wie David E. Martin is: hier downloaden

  Het zijn niet de mensen zelf die het elkaar aandoen…. het is altijd overschaduwing. Het zijn de boosheden ‘in de lucht’, waar de bijbel over spreekt. Binnen de antroposofie heeft men het over Ahriman, een duister en puur materialistisch krachtveld dat steeds meer vat op de mensheid heeft gekregen. Het is een van de eindtijd-symptomen.

 5. Margie schreef:

  David E. Martin leidt velen om de tuin, velen tuinen er helaas in…

  A deep dive into the story of David E. Martin
  fakeologist.com/wp-co…ARTIN-.pdf

 6. blackpeat schreef:

  Goed dat je die “kritische noot” aan het eind toevoegt waarbij je refereert aan het werk van Dr. Thomas Cowan , aanvullend wil ik daarbij ook naar het baanbrekende werk van Dr. Stefan Lanka verwijzen.
  Laat het voor een ieder duidelijk zijn dat hoe waardevol de bevindingen van Dr. Davis Martin ook lijken, hij werkt wel mee om de virus leugen in stand te houden.

 7. marjon205 schreef:

  Als iemand aan mij vraagt (vaak retorisch, maar tóch…) “Hoe kunnen mensen elkaar dit aandoen?” dan antwoord ik doorgaans met “dat zijn ook geen mensen, want ze hebben geen compassie, geen hart en hebben zelfs een hekel aan mensen”

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.