De coronatest is niet alleen onzinnig, maar mogelijk ook gevaarlijk

Voorafgaande opmerkingen over de coronatest:
1. Er is door niemand wetenschappelijk bewezen dat er een nieuw virus bestaat, covid-19 genaamd. Daarom zou je het een spookvirus kunnen noemen.
2. Evenmin is bewezen dat het genetische materiaal, waarvan beweerd wordt dat dit het nieuwe virus is, mensen ziek kan maken
3. Testen op een virus waarvan niet bewezen is dat het bestaat is onzinnig. En het is dubbel onzinnig als bovendien niet bewezen is dat er gevaar is voor de gezondheid.

Coronatest onzinnig en mogelijk gevaarlijk

Ik heb deze vaststellingen niet van mijzelf, maar van Jon Rappoport, die meer dan 200 blogartikelen over de coronacrisis heeft geschreven waarin de bovenstaande drie punten op allerlei manieren worden onderbouwd.

Het is wat ze in het Engelse taalgebied een body of work noemen. De culminatie van tientallen jaren gedegen onderzoeksjournalistiek werk.

Ook Tjerk de Haan heeft bijgedragen aan mijn inzicht in deze materie. Zie zijn recensie van het boek VIRUS MANIA, hier op TransitieWeb.

Tot zover deze inleidende stellingname. Nu door op de coronatest.

Het rijmt niet

Het zou allemaal geen probleem zijn als die test alleen maar onzinnig was. Maar ik vrees dat er meer aan de hand is en ik zal proberen uit te leggen waarom.

Het komt door dat staafje. 15 centimeter lang is het. Direct toen ik dat zag op de foto;s dacht ik: “Hier klopt iets niet. Dit is foute boel.”

Waarom is een kort wattenstaafje dat wat wangslijm afneemt niet toereikend voor deze test? Waarom moet er zo’n lange pen diep in je neus ingebracht worden en ook nog eens op een uiterst kwetsbare plek?

Dit is waarom het niet klopt:

Van ‘het virus’ wordt beweerd dat het zich via aanraking en via de lucht (aerosols) verspreidt. Het is dus (volgens deze gedachtengang) zeer beweeglijk en kan zich overal bevinden. Om die reden worden wij aangespoord anderhalve meter afstand te houden. We mogen elkaar geen handen geven, worden met mondkapjes opgezadeld en krijgen we het advies regelmatig uitgebreid onze handen te wassen. We moeten hoesten in de elleboog, enzovoort.

En om dat zeer beweeglijke, alomtegenwoordige virus dat zich overal aan hecht en kleeft en dat meters door de lucht caramboleert te kunnen vangen moet een bijna chirurgische handeling worden uitgevoerd naar een klein plekje dichtbij wat je een toegangsdeur naar onze hersenen zou kunnen noemen. Alleen op dit ene kleine plekje zou het goed te vinden zijn.

Dat rijmt niet. Dat gaat er bij mij niet in. En dus ook dat staafje niet.

Is de test wel onafhankelijk getest?

Laten ze dat ‘virus’ maar vangen op onze handpalm of elleboog of eventueel in een klodder snot. Maar dat lange staafje…. dat is voor mij een rode vlag.

Voor welk gevaar? Dat weet ik niet precies.

Makia Freeman, de auteur van een artikel dat op de website The Freedom Articles is gepubliceerd (klik hier voor de vertaling), vermoed dat deze test niet alleen iets wegneemt – of misschien zelfs wel niks wegneemt – maar iets inbrengt. Iets op nano-schaal dat voor het blote oog niet zichtbaar is, maar er wel degelijk is. En erger: iets dat later zeer moeilijk weer te verwijderen is.

Dat teststaafje zou daarom zelf getest moeten worden in een onafhankelijk laboratorium. Bevinden er zich substanties op die punt? En zo ja, wat is dan hun chemische en bacteriologische samenstelling? Zitten er nanochips op? En zo ja, wat is hun vermoedelijke werking?

Laat iedereen die hier verstand van heeft – microbiologen, nanotechnologen, medisch specialisten en laboranten om maar een paar betrokken beroepsgroepen te noemen – zich in deze discussie mengen, want hij is van verreikend belang.

Gerelateerd

Zijn de Covid PCR-tests een heimelijke manier om mensen te infecteren of iets bij hen te implanteren?

VIRUS MANIA: hoe het medisch-industriële kartel onze angsten exploiteert

John Rappoport: ‘Er is geen goede reden om te geloven dat een VIRUS ziekte en dood veroorzaakt’

Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker. Waar ligt voor jou de grens?

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

Foto: Pixabay, Elchinator.

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Chlo schreef:

  Pff ik heb dit gedaan de test wat moet ik nu doen om de schade te herstellen ik ben bang

  • Fred Teunissen schreef:

   Ik denk dat het besef dat wij niet ons lichaam zijn het allerbelangrijkste is.
   Ons lichaam is ons voertuig, of beter: onze tempel. Wij bewegen en wonen daarin, maar wij zijn niet het voeruig of de tempel.
   Met andere woorden: de geest is sterker dan de materie.

   In uw geval is om te beginnen niet duidelijk of er schade is. Dat zou eerst moeten worden vastgesteld.
   Maar stel dat er schade is, dan geldt dat de geest sterker is.
   Wat dan kan helpen is mediteren, chakra’s reinigen en bidden.
   En op het fysieke niveau: je immuunsysteem sterk houden en vormen van energetische healing toepassen.

   Wat mij helpt in moeilijke situaties, zoals die van u, is de overtuiging dat ‘iets’ in mij onverwoestbaar is.
   En dat dit ‘iets’ deel uitmaakt van een domein van liefde waar ik vertrouwen uit put en energie.

   Over deze onderwerpen zal de komende maanden veel discussie komen, verwacht ik.
   We zijn bezig voor TransitieWeb artikelen voor te bereiden die hier dieper op ingaan.
   Houd ons in de gaten, zou ik u willen aanraden.

 2. kimberley pex schreef:

  Gewoon een bloedafname en dan kijken of je antistoffen hebt, dat zou GEWELDIG zijn. Dan zou je schrikken hoeveel mensen er al immuun zijn ! Dan is heel die bonte kermis héél snel opgelost .

  • Fred schreef:

   Dat wordt al lang gedaan door bv Sanquin. Het gaat niet zo snel als je zou willen, aan de andere kant is het de vraag of je uit de aanwezigheid van antistoffen immuniteit kunt afleiden. Je kunt ook afweer hebben zonder meetbare afweerstoffen en andersom zijn alleen afweerstoffen niet altijd per definitie beschermend. Het is nog niet goed bekend.

 3. ckesseler schreef:

  Ook als ik ziek zou worden, laat ik me niet testen. Ik heb altijd kruiden en citroenen in huis
  En neem dagelijks vit C en D. Ben oud en wil geen stok in m’n neus.

 4. Kimberley Pex schreef:

  Brrrrrr. Ik ben getest n half jaar geleden, want ik had 2 dagen 38.1 en keelpijn. Gruwelijk ! Of ze mn kop helemaal ingingen. t Prikte pitste ,en deed pijn. Negatief, logisch ik heb al dit jaar 1 + 1/2 kilo ascorbine/C, heel veel D en zink en melatonine op , dit zijn de 4 die iedereen kunnen beschermen. Waar wereldwijd onderzoek naar is gedaan , en waar zelfs artsen in ziekenhuizen in de VS en China patienten mee redden. Volgende week weer een test, omdat dat moet voor een onderzoek, standaard. Net las ik hoeveel apen, in ieder lab wereldwijd, er gruwelijk aan hun einde komen, voor het coronavaccin en medicijn……………………………………………. Hartverscheurend. ******* C6000/10.000 mg. ,D 5- dubbele dagdosering ,zink ook 5 dubbel dagdosering en melatonine 5 mg , en geen één virus vind je nog lekker !

 5. Amalia schreef:

  Ik heb een schedelbasisfractuur opgelopen en een dag daarna ging mijn linkeroor bloeden met vocht? Schrok hiervan en ging op onderzoek uit. Toen las ik een stukje over schedelbasisfractuur bij je voorhoofd. Dat er hersenvocht en bloed uit je neus komt. Dat dat gevaarlijk is, omdat er dan een gang wordt opengemaakt van je neus naar je hersenen. Waardoor ook bacteriën binnen kunnen dringen. En je een hersenvliesontsteking kan oplopen. Dus die coronatesten zijn juist gevaarlijk voor onze gezondheid!!!

  • kimberley pex schreef:

   Ja Amalia, ik ken persoonlijk 3 mensen die zich voor hun werk moesten laten testen en een bloedneus kregen !!!!!

   • Gerard den Boer schreef:

    Je kunt een bloedneus krijgen als je met het kweekstokje het slijmvlies in de neus beschadigt omdat je daar langs gaat, net zoals je een bloedneus kunt krijgen als je zelf te enthousiast in je neus zit te peuteren. Dat bloeden stopt snel en het heeft allemaal niets met een schedelbasisfractuur te maken.

 6. Gerard den Boer schreef:

  Dag, een reactie over het zeefbeen en de testmethode:

  De teststokjes zijn zo lang omdat je de hoge keelwand wil bemonsteren die helemaal achter de neus zit. Je gaat met het teststokje over de neusbodem naar achteren, dus vlak boven je gehemelte. Op die plaats vind je bij covidpatienten veel meer virussen dan lager in de keel. De trefkans en daarmee de gevoeligheid van je test wordt zo dus beter.

  Het zeefbeen zit helemaal bovenin de neus, het teststokje komt daar niet in de buurt, er zitten zelfs nog de neusschelpen tussen (de conchae) en die bestaan o.a. uit bot.
  Het gaat dus niet over snot afnemen, dat kan inderdaad veel simpeler.

 7. C.L. Stephan schreef:

  Bedankt voor het artikel en de informatie. Wat een gruwelijke inhoud maar goed om te weten.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.