Clifford Carnicoms ‘body of research’ vanaf vandaag ook via TransitieWeb toegankelijk

Clifford Carnicom is een wetenschappelijk onderzoeker die al zo’n 20 jaar zijn tanden zet in het mysterie van de chemtrails. Zijn research op dit gebied mondde in 1998 uit in de oprichting van het Carnicom Institute. Dit is een non-profit instelling die zich toelegt op de research van geoengineering en bioengineering vanuit het perspectief van de bedreiging van de menselijke gezondheid die van de combinatie van beide technologieën uitgaat. De laatste jaren concentreert Carnicom zich helemaal op het fenomeen dat het Morgellons syndroom wordt genoemd.

De resultaten van al dit onderzoek zijn vrijelijk toegankelijk via de website www.carnicom.com. Nog wel, moet ik zeggen, want al dit werk staat daar ook erg kwetsbaar. Het is maar één plek op het web en een ongeluk zit in een klein politiek hoekje. Om te zorgen dat deze informatie ook in de toekomst toegankelijk blijft wil het Carnicom Institute op meer plekken in de wereld zogenaamde mirror sites mogelijk maken.

Ik vind dit een heel goed idee en doe daar met TransitieWeb graag aan mee. Op onze server is een directory aangemaakt voor de website van het Instituut en deze is voortaan bereikbaar via de menubalk bovenin de pagina’s.

Of rechtstreeks via deze link: https://www.transitieweb.nl/mirror-carnicom-institute/

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.