Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC2020) eist onmiddellijke schorsing van het covid-19 vaccinatieprogramma

De Commissie ontving meer dan 1200 meldingen van overlijden korte tijd na vaccinatie en meer dan1000 meldingen van ernstige gezondheidsschade. Op grond daarvan sommeert zij minister Hugo de Jonge om onmiddellijk met de vaccinaties te stoppen en eerst nader onderzoek te doen naar de vraag of hier een causaal verband ligt.

Volg hier de persberichten van de BPOC

Update 14 augustus: nieuw meldpunt vaccinatie komt snel online en 28 augustus starten de verhoren weer 

Update 11 augustus: de Commissie stapt naar de rechter

Persbericht

Vandaag heeft de BPOC2020 op uitnodiging van het ministerie van VWS een gesprek gehad op het ministerie van VWS in Den Haag met de directeur COVID-19 vaccinaties, de heer Victor Sannes en een vertegenwoordiging van de juridische afdeling van het ministerie van VWS.
In dit gesprek hebben wij de meldingen overlegd die wij hebben binnengekregen op het meldpunt vaccinatie van de Stichting BPOC2020, te weten meer dan twaalfhonderd overlijdensgevallen opgetreden kort na vaccinatie en meer dan elfhonderd gezondheidsklachten opgetreden kort na vaccinatie.

We hebben het ministerie gevraagd de vaccinatiecampagne te schorsen, zodat er onderzoek kan worden gedaan of er een causaal verband is tussen de meldingen en de vaccinaties. Het ministerie was daar niet toe bereid.

Wij zien dan ook geen andere weg dan het ministerie in kort geding te dagvaarden en de rechter te vragen het ministerie op te dragen de vaccinaties te schorsen, zodat er onderzoek kan worden gedaan of er een causaal verband is tussen de meldingen en de vaccinaties. Aansluitend zullen wij in een bodemprocedure aan de rechter een onderzoeksrapport presenteren dat door deskundigen op dit moment wordt opgesteld en waarin een conclusie wordt getrokken over het al dan niet causale verband tussen de meldingen en de vaccinaties. Uiteraard hopen wij dat het causale verband er niet is. De signalen wijzen echter een andere kant op. Wij houden u op de hoogte van het verloop van de rechtszaak.

Update 10 augustus 14:00
De Commissie meldt dat zij door het ministerie van VWS alsnog is uitgenodigd om fysiek in persoon te komen praten over de schorsing van de vaccinaties. Deze bespreking zal morgenochtend 11 augustus om 11 uur plaatsvinden in Den Haag.

Gerelateerd

BPOC2020: aangrijpende getuigenverklaringen over sterfte en ernstige bijwerkingen na covid-vaccinaties

Steeds meer berichten over vaccinatieslachtoffers en steeds meer pogingen om de harde feiten weg te houden van het grote publiek

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Peter Rutjes schreef:

  Kijk hier naar het straatinterview met Pieter & Jade na het bezoek aan VWS op 11 augustus.
  youtu.be/vj6gyDo2pm0
  #BPOC2020
  @MinVWS
  @NOS
  @RTL Nieuws

 2. Harry van den Berg schreef:

  Het is één grote boevenbende.

 3. Ida koster schreef:

  Ik wens jullie morgen heel veel succes!
  Ben geschokt over de getuigenissen.
  Dit moet stoppen.

 4. Josephine den Haan Leusink schreef:

  Mijn man,altzheimer patiënt 83 jaar is,10 dagen na inenting overleden,is ruim week ziek geweest

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.