Blauwe dagen en spray days wisselen elkaar af

Vandaag zien we een streeploze blauwe lucht, maar gisteren was het een spray day.
Een lezer uit de buurt van Schaijk (Noord-Brabant) stuurde me gisteren onderstaande video.

Geen spray day

In dat strakke blauw van vandaag zien we korte vliegtuigstrepen. Het is duidelijk: no spray today.


Strakblauw 2

Als de metereologen later deze week sluierwolken aankondigen, dan weten we dat daar verandering in zal komen.

Onderhoudsdosis

In mijn vorige posting opperde ik de mogelijkheid van het sproeien van onderhoudsdoses van nano particles. Dat zou de verklaring kunnen zijn waarom er niet alle dagen wordt gesproeid. Dat is waarschijnlijk niet nodig om een bepaald niveau van elektrische geleidbaarheid van de troposfeer (*) te handhaven. Je moet dan alleen zorgen dat dit op peil blijft. Zoals een vijver die je geregeld moet bijvullen.

Dit mag een vreemde gedachte lijken, maar vanmorgen las ik een bevestiging ervan in een researchartikel op de website van de Morgellons Research Foundation.

Sheen

De auteur wijst in dit artikel op een sheen rond de zon: een glans, waas of nevel. Je ziet de zon daardoor niet meer scherp. Dat komt door de vele (nano)deeltjes in de lucht. Die aanwezigheid van deze wazigheid wijst op een zekere verzadiging van deatmosfeer met deze deeltjes. Dit niveau moet dan gehandhaafd worden. Blauwe dagen en sproeidagen wisselen elkaar dan af. Ik vind het geen gekke hypothese.
Dit is de passage over sheen (de nadruk met vette letters is door mij aangebracht):

“In the last year however I’ve observed and photographed an extraordinary sheen around the sun, which indicates a saturation level has been achieved, and the spraying now is infrequent by comparison I.E. once or twice a week (at best). This sheen can also be seen around stadium lights on TV. I’ve recently noticed that when the sky is an azure blue, like it should be, the planes will not be long off to seal the hole I guess.”

(*) De troposfeer is het onderste deel van de atmosfeer. Het deel dus dat het dichtst bij de aarde is. Daarboven, vanaf ongeveer 15 kilometer tot ongeveer 50 kilometer hoogte bevindt zich de stratosfeer.

Na een spray day

Zo zag het er ’s avonds laat uit na een heavy spray day (opname van 21 juli)

Chemtrails in de late avond

Volg ons op Mastodon!

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.