Belgische arts: “Wees niet bang van Corona, pas wel op voor de bangmakers”

Vooruitschrijdend inzicht. Zo zou je het kunnen benoemen, de manier waarop ik deze crisis ervaar. Toen de epidemie uitbrak nabij Wuhan en ik zag hoe Bill Gates en Fauci direct volop in beeld kwamen, voelde ik al nattigheid. “Dit is opgeblazen,” dacht ik, “daar zit iets achter.”

Dr. Bart Lambert over de coronacrisis

Dan kwam het virus naar Europa, ging alles op slot, en werden we overspoeld met gruwelijke beelden van mensen die stikten op intensieve zorgen.

Zou dit dan toch erger zijn dan ik dacht?

Met een bang hart

Ik gaf me op als vrijwilliger voor het COVID-triagecentrum in mijn stad, gehoorzaamde braaf door mijn patiënten via telefoon te behandelen en wachtte af, zoals velen van jullie wat overdonderd, en met toch een beetje een bang hart.

Tot mijn verbazing reageerden mijn patiënten zoals ze dat al 30 jaar doen als ik de gepaste remedies geef in griepepidemieën: goed!

Niemand in het ziekenhuis moeten laten opnemen. Patiënten die weliswaar soms behoorlijk ziek waren, maar er gelukkig goed doorkwamen. Moe, uitgeput zelfs tijdens en na het ziek zijn, maar niks levensbedreigends. Zelfs mijn 90-plussers deden het opmerkelijk goed.

Mijn homeopathische collegae, waarmee ik nauw in contact stond tijdens deze epidemie om informatie en ervaringen uit te wisselen, vertelden me hetzelfde: geen mensen moeten laten opnemen in het ziekenhuis met Covid-19.

Niet zo druk in het triage-centrum

Intussen werd ik telkens de dag vóór mijn dienst in het triagecentrum afgebeld. Het was niet zo druk zei men, en de ploeg jongere artsen kon het goed aan.

Ik hoorde van verplegend personeel dat er in de ziekenhuizen nooit een dreiging geweest was van overbezetting (verre van zelfs, er is momenteel personeel technisch werkloos!) maar dat het werken in die plastieken beschermpakken bijzonder belastend was. Tijdens griepperiodes belandden altijd al mensen op intensieve zorgen, maar dan had je dit soort pakken nooit. Dat maakte het voor de verpleegkundigen op intensieve zorgen bijzonder belastend.

Patiënten van mij, personeel van rustoorden, beschreven hoe hun meest verzwakte patiënten bezweken onder COVID-19, maar hun nog vrij gezonde bewoners het zeer goed deden. Ook werd iedereen die stierf met (of soms zelfs zonder!) luchtwegenklachten als Covidoverlijden bestempeld, wat natuurlijk tot een opblazen van de ernst van de pandemie leidt.

Al deze persoonlijke ervaringen deden me serieus twijfelen aan de officiële cijfers, en de georchestreerde bangmakerij in de media.

Er waren misschien niet meer zieken en overlijdens dan andere jaren!

Qui tacet consentire videtur *

Intussen bereikten me langs vele kanalen video’s.

Ze gaven me een inzicht dat ik jullie niet wil onthouden.

Ik steek hier mijn nek uit. Ik kan niet anders. Het zou immers getuigen van schuldig verzuim. Bonifatius zei al dat zwijgen instemmen betekent. Ik kan en wil dit niet.

Wie dat ook niet kan is Dr Judy Mikovits. Haar schokkende getuigenis wordt voortdurend van YouTube verwijderd en is dus blijkbaar bedreigend voor de gevestigde orde.

“Amazing Polly” is onze volgende dappere dame. Haarfijn legt zij de banden uit tussen steeds weer dezelfde mensen die aan de touwtjes trekken. “The same usual suspects everywhere”, of het nu de WHO is, de Bill and Melinda Gates Foundation, enzovoort.

Bekijk hier de video op de site van Polly. En hier de video op whant to know.

Nu we het over Gates hebben, we laten de Duiitse journalist Wolfgang van den Akker eventjes razen. Hij neemt echt wel geen blad voor de mond. Spijtig genoeg een minder goeie vertaling vol schrijffouten, maar wat hij onthult is belangrijk om de geldstromen naar de pers te leren begrijpen.

Meer inzicht in wat Gates, Fauci en co al een tijdje aan het beramen zijn, en letterlijk ook verklaard hebben: De Nieuwe Wereldorde.
Fauci heeft deze pandemie aangekondigd als iets dat zeker in de ambtstermijn van president Trump zou gebeuren. Was hij helderziende?!

Dr Buttar zet nog eens alles op een rijtje en neemt geen blad voor de mond. Een dappere collega! Bekijk hier de video (alternatieve link).

Tot slot, voor wie zich nog eens wat beter wil informeren over het thema vaccinatie, een lezing van onze eigen Dr Kris Gaublomme. Zeer gefundeerd.

Dr Gaublomme werd publiek aan de schandpaal genageld toen hij ziijn bezorgdheid over vaccinveiligheid had geuit in een programma op VTM. Diezelfde media vertikten het wel te vermelden dat hij officieel op 17 mei 2019 door de Geneeskundige Commissie van alle aantijgingen werd vrijgesproken. Tip: je kan deze video op snelheid 1,25x of 1,50x afspelen.

Een unieke kans

Zware kost, nietwaar? Inzichten die mijn wereldbeeld veranderden. Maar waarvan ik weet dat ze nodig zijn om mensen in beweging te brengen.

Binnenkort zal waarschijnlijk beroep worden gedaan op onze medewerking, bijvoorbeeld aan petities om onze rechten te vrijwaren. Misschien moeten we, zoals in Duitsland al aan het gebeuren is, vreedzaam op straat komen. Een duidelijk signaal geven aan onze politici dat we met genoeg burgers zijn die niet willen dat onze vrijheid, ons recht op zelfbeschiikking letterlijk geweld wordt aangedaan.

Ik blijf positief, want ik zie meer en meer mensen die willen opkomen voor de waarheid, die niet willen leven in angst en in een onnatuurlijke, antisociale context.

Covid-19 kan een ultieme kans blijken om een echte ommekeer teweeg te brengen in onze maatschappij. Richting natuurlijker leven. Richting meer bewustzijn. Met perspectief op meer waarachtigheid.

Lieve medemens, blijf jezelf informeren, wees kritisch.

Leef in harmonie met jezelf en de anderen.

(*) Uitspraak van Bonifatius, betekenis: wie zwijgt stemt toe

***

Over de auteur

Dr. Bart Lambert is huisarts en homeopaat in Kortrijk. Tevens is hij voorzitter van de VSU (Vlaamse Studievereniging voor Unitaire Homeopathie). Klik hier voor de corona-artikelen op de website van de VSU.
Klik hier voor de Nieuwsbrief nr 27 van de VSU waaruit het bovenstaande artikel is overgenomen.

Gerelateerd

Twee Californische artsen weerleggen aan de hand van hun eigen gegevens de onheilsvoorspellingen van de WHO

Artsen spreken zich uit tegen viruspaniek

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

56 reacties

 1. Jo schreef:

  Grappig dat er hier zo goed als geen meningen staan van mensen die het niet eens zijn.

  Asociaal misdadig vind ik het dat welgeteld een dokter dergelijke opinie publiceert, gebaseerd op niet meer dan enkele samenzweringstheoriën.
  Van een wetenschapper zou je toch verwachten dat die zich baseert op feiten en niet op theoriën of opinies.

  Ik vraag me af hoe de familie van die 22.000 covid-doden in België zich nu zouden voelen om dit te moeten lezen, van een dokter en van de vele mensen die in de zorg werken die hier bevestigend op commentariëren, ervan uitgaand dat facebook-news de nieuwe waarheid is.

  Ik ben een eeuwige criticus, maar een samenzwering waar zowel de russen, de chinezen, de indiërs, de amerikanen aan samenwerkten? Get real people.

  Jo (ex-patient van Bart, tot voor kort altijd met respect, maar als ik dit lees moet ik dit toch herzien)

  • inadiesel schreef:

   Beste Jo. Bent u zich ervan bewust dat een ziekenhuis 200.000,00 euro ontvangt voor een Corona dode? Bent u zich ervan bewust dat de ziektekiemtheorie slechts een theorie is. Dat deze theorie dateert uit 1670 en door Louis Pasteur opnieuw leven ingeblazen is. Bent u zich ervan bewust dat er nog nooit en te nimmer bewezen is dat ziektekiemen besmettelijke, potentieel dodelijke entiteiten zijn?

 2. Martin schreef:

  Ik deel hier echt de visie van Dr. Lambert ! Laat het gejammer van onze virologen en 9 ministers van gezondheidvoor de echte realiteit naar voor brengen en ons niet verder beschamen met hun paniek politiek.

 3. Lambert griet schreef:

  Hopelijk wordt het vaccin niet toegevoegd aan het kort lijstje van verplichte vaccinaties.
  Stel dat ze het bij ons, gezondheidsmedewerkers zouden verplichten ?
  Hebben wij dan bepaalde rechten?
  Nu gaat men al heel ver in het promoten van de griepvaccinatie. Je moet al heel sterk in je schoenen staan om het te weigeren. (bepaalde bedreigingen worden geuit)

 4. Jan meijer schreef:

  Ik heb vanaf het begin alles zoveel mgelyk bijgehouden. Het is één grote hoax.

 5. Johanna schreef:

  Dank u wel dokter,ik heb zelf al vanaf het begin gezegd het verhaal klopt niet.
  Ik ben zelf ook geen seconde bang geweest ondanks alle verhalen.
  1 1/2 afstand houden wat een onzin,en ja natuurlijk is het erg dat mensen sterven aan het virus, maar hoeveel mensen sterven er niet aan andere ziektes.
  Jammer dat mensen zich zo laten meeslepen en alleen maar af gaan op wat media verteld.
  En als iemand de waarheid verteld word het gecensureerd.
  Kijk maar naar dokter Edel die met een oplossing kwam.
  Verpleeghuizen dicht, families uit elkaar en grote boetes als je te dicht bij elkaar zou zitten op een bankje.
  Dokter dank u voor uw openhartigheid.
  Groet vanuit het gek geworden Nederland

 6. pascal vercammen schreef:

  En als men wat onderbouw wil, bekijk dan dit interview www.cafeweltschmerz.nl/een-c…rgKL7Geeh8

 7. V.M schreef:

  Bedankt voor de informatie.
  We moeten op straat, een stil protest in witte kleding,voor alle mensen en zeker voor de kinderen.
  Ik wil niet dat de mensen vermoord worden,want daar komt t op neer.een stil protest,of zelfs als we gaan wandelen ,winkelen,werken in witte kleding,t moet A.U.B.bedankt.
  VeraMaria

 8. Hilde schreef:

  Zo blij dat er eindelijk in België ook iemand zijn nek durft uitsteken. Tot nu toe bleef dat beperkt tot landen zoals USA, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Oostenrijk bij mijn weten. Het doet deugd om alles hier nog eens op een rijtje te zien staan van al wat ik geruime tijd zelf onderzocht had had maar ik voelde me tot nu toe tamelijk eenzaam met mijn denkpistes. BEDANKT Dr. Bart Lambert ! Hopelijk volgen nog vele van je collega’s jouw voorbeeld.

 9. inadiesel schreef:

  Dank u wel. Er zijn diverse wetenschappers die 5G koppelen aan symptomen van hoogteziekte.

  • Hilde schreef:

   Inderdaad, dat is ook één van de denkpistes of één van de mede-oorzaken van het acuut respiratoir syndroom … maar alle video’s hierover worden door youtube onmiddellijk verwijderd.

 10. inadieselina schreef:

  www.youtube.com/watch…c2MAAlzxEs. Dank u wel voor deze geweldige aanvulling.

 11. veronique schreef:

  Dank je Bart voor jouw moed om dit openbaar te brengen.
  Het doet me goed om te weten dat er nog mensen op zoek gaan naar de waarheid.
  Let’s work on it!

 12. Ton schreef:

  Great overview by Yale professor Dr. Harvey Risch on the current evidence on the effectiveness of early treatment of #COVID19 with hydroxychloroquine.

  “These medications need to be widely available and promoted immediately for physicians to prescribe.”

  academic.oup.com/aje/a…93/5847586

 13. Eva V. schreef:

  Prachtig dat artsen zoals u opstaan. Ik hoop dat er snel héél véél volgen.

 14. Ton schreef:

  Ze zijn weer volop bezig met chemtrails.
  Zouden ze ons besproeien met covid ?
  Niets verbaast mij nog..
  Bill Gates heeft nl nog meer hobby’s dan vaccinaties….
  en dat is geoengeneering.
  Erger me er dood aan maar onze regering geeft geen gehoor aan bezwaren…
  en laat ons rustig besproeien
  Chemtrails
  Vliegtuigsporen met chemische nanodeeltjes. In tegenstelling tot contrails, ofwel condensstrepen, blijven chemtrails soms uren in de lucht hangen, waarbij de strepen uitwaaieren tot een gestreept wolkendek of een aaneengesloten sluierbewolking.
  Door middel van chemtrails worden metaaldeeltjes zoals bijvoorbeeld barium, aluminium, arseen en mangaan of andere nanodeeltjes in de lucht verspreid. Vermoedelijk omwille van weermanipulatie en / of het blokkeren van zonlicht. Chemtrails spelen een rol bij de transhumanistische agenda. Ze worden, volgens insiders, gebruikt om virussen en nanodeeltjes te verspreiden die de gezondheid en psyche van de mens beïnvloeden. Ze worden onder andere in verband gebracht met Morgellons Disease, waarbij niet-organische vezels of deeltjes in de huid worden aangetroffen. Chemtrails worden onterecht door veel mensen afgedaan als complottheorie, maar zijn wel degelijk door instanties erkend, zij het onder een andere naam zoals Geo-engineering, Solar Radiation Management, Weather Modification, etc.

 15. Van Aubel schreef:

  Olav van Aubel arts,Antwerpen
  Helemaal mee eens de experten zijn geen experten voortdurend spreken zij elkaar tegen .Een regering die niet ook andere kennis mee weegt en alleen op de paniek reageert is het niet waard te regeren.De media in Belgie en Nederland lopen als makke schapen mee en vergroten de angst van de gewone man zonder kennis die hen vertrouwd.Journalisten schaamt U !!!!! Of wordt U gecensureerd laat het ons weten.
  Naast de economische schade is het vooral sociale schade kinderen en ouderen welke opgesloten zitten geïsoleerd van hun familie
  De kwaliteit van leven is verminderd door al die maatregelen zonder enige wetenschappelijk bewezen noodzaak .Het effect hiervan zal nog lang meegedragen moeten worden in het nieuwe (AB)normaal.
  Politici erken Uw dwalingen. Laat niet langer uw oren hangen naar de wetenschappers die het niet wisten /vergisten. Zorg dat de mensen die U vertrouwden van hun angsten verlost worden en terugkeren naar het normaal. Houdt de doemdenkende overbezorgde zgn Professoren buiten het nieuws. Laat hen terugkeren naar hun Laboratoria en gaan nadenken wat zij hebben aangericht.
  Laat alle artsen die kennis van zaken hebben niet langer zwijgen en de angst wegnemen bij de mensen die zich aan hen toevertrouwden.

 16. Ton schreef:

  Maar nu komen er ook andere klokkenluiders naar voren. De meest belangrijke hiervan is Dr. Judy Mikovits, die maar liefst 40 jaar heeft gewerkt met virussen in een laboratorium. Niemand heeft meer ervaring en kennis van deze materie dan zij. En zij zegt heel stellig: dit virus kan alleen door inenting in ons lichaam komen. En dat komt overeen met hetgeen Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar (HIV virus) over dit virus zegt, namelijk dat het in een lab gemaakt is.

  www.wijsheid.nu/coron…-injectie/

 17. karin leibbrandt schreef:

  Dr Lambert, alhoewel ik dierenarts ben, voel ik me toch collega van je. En in de veterinaire wereld zien we in lichtere mate dezelfde dingen gebeuren. Dus was het eenvoudig om te zien wat er humaan gebeurt. Dank dat je je uit durft te spreken ik hoop dat er vele collega’s volgen. De farmaceutische industrie en Gates en de WHO hebben al heel lang artsen gebruikt om mensen te behandelen volgens protocollen die goed zijn voor hun inkomen en voor het wereldbeeld waar Gates naar streeft. mensen hebben vertrouwen in artsen, dus als artsen zeggen dat je gevaccineerd moet worden en dat dat geen kwaad kan dan geloven mensen dat. 22 jaar geleden werd mij tijdens een werkcollege autoimmuunziekten geleerd dat vaccinaties een belangrijke oorzaak zijn. en nu 22 jaar later weten we daar veel meer van, maar het wordt onder tafel gehouden. Ik snap dat niet. Hoe kan dat dat zelfs artsen dit niet weten of onvoldoende. Hoe kan het dat artsen gemanipuleerd worden om zich aan bepaalde protocollen te houden die slecht zijn voor de patient. Ik hoop zo dat artsen wakker worden en op durven te staan. Zij hebben de kennis en de intelligentie. Ik geloof dat bijna iedere arts, arts is geworden om mensen te helpen (of dieren en indirect mensen), laten we dat nu dan ook ECHT gaan doen!! door de waarheid boven tafel te krijgen, door te behandelen op basis van onze kennis en niet wat ons op een stiekeme manier opgelegd wordt of waar we in geloven omdat de farmacie ons bedot.

 18. Anja Orbie schreef:

  Helemaal mee eens
  Dank u wel Dr Lambert !

 19. Van de meutter schreef:

  Prachtig dat ik mijn gedachten ook hier terug vind .ik volg al lang London real die voor dezelfde cause ijveren. Blij dat er hier ook een movement is . Dit moet boven water komen . Onze planeet is te uniek om deze te laten vernietigen door enkele psychopathische technocraten super!!!!

 20. Betty Eeckhout schreef:

  Dr Lambert, ik ben het volledige eens met uw uiteenzetting en ben heel gelukkig niet alleen te staan in die overtuiging.
  Jammer dat er zo veel personen zo bang gemaakt worden door de media en volledig meegaan in het Corona verhaal

 21. geafb schreef:

  Wat een verademing om dit te lezen,ben een compleet denker en ben wakker geworden en alleen maar tegen werking gehad om dit soort verhalen te delen,hoop dat er meerdere op staan.

 22. Elke Francoise de Klerk schreef:

  Dank dank dr Lambert

 23. C schreef:

  We zitten helemaal op jou golflengte. Vanaf de eerste week van de lockdown hadden wij het gevoel dat er iets totaal niet klopte en we zijn beginnen zoeken en hebben alle video’s die u opnoemt bekeken en nog vele andere. We vielen van de ene verbazing in de andere en we waren verbijsterd over de “media”, de “cijfers”, nooit één woord over “immuniteit” en hoe je die verbetert. Dit voelde als een gijzeling, als een “maffia” verhaal. En wat des te pijnlijker was : we kregen geen gehoor, zelfs niet bij vrienden en kennissen, alsof wij de “ongevoeligen” waren. We zijn hier heel slecht van geweest , heel eenzaam. Ongelooflijk bedankt voor uw bijdrage, niet te begrijpen hoe mensen vooral in België zich zo laten verblinden en meeslepen door “bangmakerij”.

  • Ruud Karsten schreef:

   Ik ben blij dat nu ook in de lage landen artsen opstaan tegen de coronamisleiding.
   Ik ben tandarts-docent in ruste, met een gedegen medische achtergrond, verkregen tijdens mijn opleiding in Amsterdam in de jaren 60/70 van de vorige eeuw. Ik kan de biochemische, microbiologische en klinische kanten van Covid-19 dan ook goed volgen. Het werd mij door Amerikaanse arts-vloggers al snel duidelijk, dat de mensen die op de IC’s terecht zijn gekomen lange tijd verkeerd behandeld zijn, nl. volgens het protocol voor ernstige pneumonie. Beademing onder narcose bleek echter niet de goede aanpak. Een internist op een IC in New York liet weten dat de Covid-19 patiënten allemaal iets hadden wat op hoogteziekte leek. Hij werd als klokkenluider verbannen van de ic. Uit latere obducties bleek, dat hij gelijk had. De lichamen van de vele op de IC’s gestorven patiënten toonden multiple stolsels, niet alleen in de alveolaire vaatjes, maar ook in die in andere organen. Beademing onder druk was dus fout, en heeft de longen alleen maar verder beschadigd. Het grote nadeel van protocolair behandelen. Afwijken van het protocol wordt bestraft met schorsing, of wellicht zelfs met uitzetting uit het ambt. Een waarschuwing daarvoor kreeg een huisarts in het Nederlandse Noord-Brabant. Hij had twaalf van zijn patiënten met Covid-19 in het ziekenhuis zien sterven. De dertiende behandelde hijzelf met hydrochloroquine en zink. Zo ook tien anderen. Zij genazen allemaal. Hij werd door de Nederlandse inspectie voor de gezondheidszorg tot de orde geroepen.

   Verder verdiep ik mij al vele jaren in de plannen die de elite, of cabal, of deep state (ze kent verschillende namen) heeft voor een Nieuwe Totalitaire wereldorde, de NWO, die de christelijke, en natuurlijke Scheppingsorde moet vervangen. Deze plannen dateren meer concreet reeds van de vrijmetselaars en de Illuminati uit het eind van de 19e eeuw, doch zijn feitelijk al zo oud als de schepping zelf. Christenen onder ons, en zeker katholieken, zijn vertrouwd met het gegeven van de strijd in de Hemel tussen de gevallen Engelen onder leiding van Lucifer, en de goede Engelen aangevoerd door Sint Michael. Zonder hier verder over uit te weiden…, de strijd van de Vrijmetselarij tegen de Katholieke Kerk – veel kardinalen in Rome hangen de Vrijmetselarij aan, of zijn lid, en dragen op hun manier bij aan pogingen om de Kerk van binnenuit te vernietigen, een proces dat na de vestiging van het Communisme in Rusland in 1918 met infiltratie van priesterseminaries door communistische studenten is begonnen -, die strijd gaat samen met de pogingen van diezelfde vrijmetselaars om de hele wereld aan haar voeten te krijgen.

   Wie zijn zij die hieraan werken? Denk aan machtige, en superrijke lieden uit het bankwezen, oorspronkelijk van de Rothschilds uit Duitsland, later naar Amerika vertrokken, aan de oorlogsindustrieëlen, waar vele ex-nazi’s uit de tweede wereldoorlog terecht zijn gekomen, en ook aan de oliemagnaten zoals de Rockefellers, en van al dezen ook hun handlangers in de CIA, de FBI, de Israëlische geheime dienst de Mossad, en ook aan de verschillende filantropen als George Sorros, en op dit moment in het bijzonder Bill en Melinda Gates met hun foundation, aan de Bilderbergers met hun jaarlijkse geheime bijeenkomsten, in het verleden begonnen op initiatief van prins Bernhard, en nog anderen, lieden vooral in Europa en Amerika, die samen een soort van schaduw- of parallelle macht áchter de officiële regeringen van Amerika en Europa vormen. Het zijn deze lieden die met hun vele dollars en euro’s een technocratisch bolwerk vormen dat regeringen en instituten als de VN en de WHO gekaapt heeft en voor haar laat werken. Deze laatstgenoemde twee organisaties zijn dus absoluut ook niet meer te vertrouwen, en hebben plannen opgesteld, onder aansporing van die elite, bedoeld om in 2030 die door haar gewenste New World Order voor mekaar te hebben. Sinds vorige week hebben zij zelfs hun nieuwe website in de lucht gebracht, UNNWO.org.

   De huidige ontwikkelingen in de wereld, met de coronapandemie, zijn door de cabal voorbereid vanaf de jaren 1970. Het vrijlaten van het SARS-COV-2 moest de wereldeconomie platleggen, als eerste stap op weg naar de tot stand brenging van de Nieuwe satanische Wereld Orde. Zo’n nieuwe orde creëer je immers het beste vanuit chaos (Ordo ab chaos), waar de banggemaakte mensen bereid zijn om omwille van veiligheid hun privacy en vrijheid op te geven. Want dát is wat eraan komt, een door een kleine superrijke, deels psychopatische elite, met nanochips en vaccinaties gecontroleerde wereld, waarop een sterk gereduceerde wereldbevolking, alles vergelijkbaar met wat we in China al zien. Chinesen maken inmiddels ook deel uit van de elite.

   Covid-19 is dus niet van de wet market van Wuhan naar ons toegekomen. Het gaat om een in een laboratorium gemanipuleerd virus. Lees maar wat Judy Mikovits hierover stellig beweert.

   Tot slot, al die lockdowns, de 1,5m afstand, de mondkapjes, etc…., en dat in álle landen van de wereld…, die maatregelen kúnnen niet anders zijn dan opgelegd door de WHO en de met de WHO verbonden nationale RIVM’s. Doorgestoken kaart dus! Het is niet te geloven! Hoe kunnen zij allemaal hieraan meewerken? Hersenspoelen? Mind control? Of gewoon het grote geld? Immers, zij zijn de technocraten die veel geld krijgen van Bill Gates, en erken gewild of ongewild mee aan de plannen van de elite voor de nieuwe totalitaire wereld orde. En de media volgen hen slaafs, praten elkaar allemaal na. De media en hun journalisten, uitzonderingen daargelaten, staan ook allemaal onder de invloed van diezelfde valse en sluwe elite. Lees maar het boek ‘Gekochte Journalisten’, van Udo Ulfkotte, voorheen hoofdredacteur van de Frankfurter Allgemeine. Hij bood zijn ontslag aan bij de krant toen hij besefte hoezeer hij steeds moest schrijven wat de elite wilde dat hij schreef, nl. heel vaak de onwaarheid, ofwel de leugen. Hij schreef zijn boek als aanklacht. Een jaar later werd hij vermoord!

   Zoals ik al zei, de coronacrisis is gepland. Dat blijkt bijvoorbeeld uit een computerdocument van het World Economic Forum, dat jaarlijks in januari bijeen komt. In maart j.l. publiceerden zij het Covid-19 Action Platform, met daarin negentien lagen diep tot in superdetail uitgewerkt, de plannen voor ná Covid-19. Dat dit ontzettend complexe document zó snel na de uitbraak van het virus verscheen, is slechts mogelijk als het al lang was voorbereid. En dat klopt, zo’n 50 jaar lijkt men daaraan te hebben gewerkt.

   Ik kan iedereen die gealarmeerd is, en er meer van wil weten aanraden om zelf het internet in te duiken, en de relevante stukken te lezen, respectievelijk videoblogs te bekijken van de vele onafhankelijke journalisten en experts die de zaken uitzoeken.

   We mogen er vanuit gaan dat de elite de wereld van vóór maart 2020 niet meer zal laten terugkeren. Ik heb haar plannen voor de komende tien jaar gelezen. Ik durf ze hier niet te herhalen.

   Als katholieke gelovige wil ik wel graag eindigen met een boodschap van hoop. In de vele private verschijningen van de Hemel in de laatste 400 jaar, in het bijzonder van de moeder God’s Maria, wordt over de komende tijd van de antichrist gesproken. De antichrist is degene die gezien wordt als de leider van de Nieuwe totalitaire Wereld Orde. Altijd eindigt Maria haar boodschappen met de oproep aan de wereld dat de mensen terugkeren naar God. Als wij dat doen, zal de loop van de geschiedenis ten goede kunnen keren.

  • V.M schreef:

   Hi,
   Ben blij dat ik niet alleen ben,vanaf dag 1 toen men zei de oudere alleen te laten en de zieken op intensieve te behandelen met zuurstof en in coma te brengen wist ik dat men mensen ging vermoorden.
   Jammer maar vanaf toen wist ik dat er iets zeer ernstig aan de hand was.
   In België vond ik niemand die zich onmiddellijk ongerust maakte,wel in Nederland en Duitsland en Amerika.
   10 jaar geleden viel mij op dat de nieuwszenders allemaal t zelfde nieuws verspreidde , zelfs de reclame begon meer en meer op elkaar te lijken, t was overal gelijk.
   Ik ben op onderzoek gegaan en ben al zeer lang erachter dat de mensen in gevaar zijn.
   De mensen krijgen geen informatie en als je geen andere talen kent is t nog erger.
   Dank aan allen die hier reageren,ik weet zeker dat er meer mensen zijn die ook zich geïnformeerd hebben maar niet weten bij wie ze terecht kunnen.
   We moeten op straat allemaal met witte kleding t stille protest,t moet echt,echt waar.ocharme de kinderen en de mensen die nu alleen zijn of geen geld hebben om eten te kopen, of geen steun hebben op psychisch gebied( door manipulatie e.a. gedemoniseerd worden)
   De media doet er alles aan om de mensen te isoleren.
   Grtjs en nogmaals bedankt.
   VeraMaria

 24. Bart schreef:

  Bedankt voor jullie reacties mensen.
  Hier is een link naar de oorspronkelijke Nieuwsbrief:
  nieuws.vsuhomeopathie.be/nieuw…ekeken-27/

  Laat ons bewustzijn groeien!

  Gezonde groet, in liefde,
  Bart

 25. Jose schreef:

  Ik vanaf het begin gezegd dat het niet klopt. Maar er leven nu zoveel mensen in angst dat het niet meer normaal is. En angst is een slechte raadgever.

 26. Danny schreef:

  Geweldige uiteenzetting van de grootste maffia allertijden.Ik strijd mee.

 27. Paul van Beek schreef:

  Hello this is Paul van Beek from Lakeland Florida USA. I think mr bart Lambert is right to the mark. Also dr fancy and Bill Gates are a great danger. I am surprised that he mention long infection and no Corona virus. Thats the only thing I did not know. I am subscribed with dr butter. I have place the most of the videos on my Facebook endtimeharvestrevival group. I am amazed but positively surprised about this dr bart Lambert’s story good work!

 28. inadiesel schreef:

  Wat een fantastisch interview met deze geweldige arts. Graag zou ik enkele links delen met jullie. Dr. Thomas Cowan, Dr Andrew Kaufman, Jon Rappoport, Stephanie Seneff, Aajonus Vonderplanitz, en vele anderen hebben zeer informatieve webinars, artikelen, blogs en lezingen over dit onderwerp. Ik kan echter geen e-mail adres vinden waar ik deze links naar toe kan sturen.

 29. Wilfred schreef:

  Waar ik mij zorgen over maak is die (geplande) tweede golf en dat kinderen ingezet gaan worden om de boel extra emotioneel te maken. Die Fauci roept het openlijk, het wordt duidelijk in deze clip van een ander zeer helder kanaal.

  They Want Your Children: State Preparing to “Isolate” Kids from Parents

  Pure horror. (zeker gezien met al die pedo netwerken aldaar)

  youtu.be/DZBujhsUV_c

 30. tinedebrock schreef:

  Blij dat er reactie is ! Ook wij waren heel kritisch ! Er was:is geen transparantie, geen vergelijk met vorige jaren of met vorige griepepidemies, te veel ‘vergissingen’ of ‘vergeten’ cijfers of ’te late’ cijfers … en nu leven we in een maatschappij waar de angst in de ogen van vele mensen te lezen staat, waar de mens de hoop verloren is ! Als dat geen misdaad tegen de mensheid is, de mensen de hoop afnemen !
  Maak de mensen bang, dan heb je ze in je macht ! Ook virussen zijn een stuk natuur !
  Lees het boek ‘De sexuele revolutie. De vernietiging van de vrijheid uit naam van de vrijheid. van Gabriele Kuby !
  Bill Gates komt ook daar in voor.
  Dankbare groet,
  Tine De Brock

 31. Ingrid schreef:

  Dr Lambert, ik volg jou helemaal hoor maar besef ook dat mensen die een homeopaat of orthomoleculaire benadering verkiezen meestal ook een gezondere levensstijl hebben. Ik denk dat we een select publiek hebben/zijn en inderdaad onze immuniteit optimaal weten te houden met natuurlijkere middelen
  Toch bedankt voor jou visie

 32. Sabrina schreef:

  Bedankt!

 33. Agnes Wouters schreef:

  Ik volg al jaren artikels van ene dokter Mercola en nu recent zelfs dagelijks omdat hij telkens artikels schrijft over covid-19. Ik ben op de hoogte van wat u hier vertelt. En over Bill Gates heb ik ook al heel veel gelezen. Die man zou moeten opgepakt worden voor misdaden tegen de menselijkheid samen met die Fauci! Ik ben blij dat u dit gepost hebt want hier in België heb ik zoiets nog niet gelezen. Misschien zijn dokters hier ook bang voor de consequenties als ze voor hun mening uitkomen. En zo iemand als Marc Van Ranst moet daar toch van op de hoogte zijn?! Spelen die dat spelletje mee? Of verdienen ze daar véél geld aan?

 34. katelijnedeherdttelenetbe schreef:

  Fantastisch om dit artikel te lezen, vooral veel herkenning. De bronnen die deze arts vernoemd zijn ook de bronnen die ik raadpleegde de afgelopen weken, hier schuilt voor mij veel meer waarheid in dan in hetgeen wij via de “mainstream” al weken binnenkrijgen. Ik ben hoopvol!

 35. Astrid schreef:

  Na Nederland en Duitsland eindelijk een arts in België die het hele coronagebeuren in vraag durft te stellen. Hopelijk bereikt deze info veel collega-artsen die de absurditeit wel zien, maar niet durven reageren!

 36. Martine Keller schreef:

  Ik zou zeggen’probeer er rustig in te blijven’ en gebruik u gezond verstand,pas op in grote groepen mensen.Maar geen angsten,was u handen geregeld met gewone zeep.En knuffel u kleinkinderen en uw dierbaren.🤣

 37. Ron schreef:

  Dit artikel klopt als een bus. Eigenlijk jammer dat zo veel mensen blijven slapen en mee blijven gaan in angst.

 38. Jeanne Wagenaar schreef:

  ik vraag me af, waarom ik dit hele verhaal wél zou moeten geloven en alle andere verhalen paniekstory’s zouden zijn.
  Ik geloof helemaal niks meer

 39. CAROLINE BOEHME schreef:

  HELEMAAL AKKOORD8

 40. Martine schreef:

  Ik ben heel blij met dit artikel. Jammer dat zo veel mensen doodsbang zijn en dat je zelfs in ruzie valt met mensen die je kwalijk nemen dat je ietsje losser omgaat met al die stomme regels.

 41. Lex Mercatoria schreef:

  wat deze Corona psy op mogelijk maakt [en elke andere], is het geloof in externe autoriteit

  waarvan het geloof in -de legitimiteit van- een overheid een voorbeeld is; zie www.mensenrechten.org/het-m…bijgeloof/

 42. Lex Mercatoria schreef:

  een mail van zonet aan iemand die informatie aan ‘de politiek’ wil gaan sturen, met de vraag daar naar te gaan handelen:

  Dag Marieke,

  Goed te zien dat je zo actief bent.

  Eerder spraken we aan de telefoon hoe die actie-energie effectief te zien zijn.

  Omdat ‘politiek’ onder in de beslissings/machtspyramide zit en allen hun, impliciete dan wel expliciete, orders ‘van boven’ krijgen, is obv vrijwilligheid niets te verwachten.

  De aanvliegroute van bondoverheidszaken.nl/ heeft een kans van slagen, omdat er privaatrechtelijk-afdwingbaar iets wordt gesteld / geëist.

  Dat is de taal die begrepen wordt in dat soort kringen, net als grote aantallen mensen die op de stoep staan.

  Dat laatste laat nog even op zich wachten, zodat dat eisen momenteel het meest-effectief is.
  Bijgaand zie je hoe dat er uit ziet.

  Vriendelijke groet,

  Emil

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.