5G is Russische roulette met onze gezondheid

5G proefkonijnen

Ik liep vanmiddag een buurtkroegje binnen en laat de barkeeper nou net een artikel over 5G aan het lezen zijn. Dat is wel héél toevallig…

De kop: “Staatsliedenbuurt 5G ready”.
Wat een títel!

Al lezend ontdek ik het volgende:

Ik lees dat Nederland samen met vijf andere Europese landen lètterlijk een laboratorium is voor onderzoek naar de gevolgen van straling!! Deze andere landen zijn: Engeland, Denemarken, Finland, Zweden en Frankrijk.

Het project heet COSMOS en nu 5G geïnstalleerd is, dan wel geïnstalleerd wordt, wil men dit project graag voortzetten tot 2023.

Het valt me op dat er twee kankeronderzoek-instituten meedoen aan dit project, waaronder één dat direct onder de WHO ressorteert.

Ik sta er nogal beteuterd naar te kijken. Wij zijn de proefkonijnen van de Universiteit Utrecht en Wageningen University en nog zo’n paar instituten! Honderdduizenden mensen worden daarbij gevolgd om de lange termijn gezondheidsseffecten te achterhalen.

OK, het is helemaal helder nu…

Nederland is samen met vijf andere landen onderdeel van een groot medisch experiment!

Dat zou prima zijn geweest als ze dat VOOR de uitrol hadden gedaan. Nu komt het neer op een schademeting achteraf.

Het is Russische roulette met onze gezondheid.5g proefkonijnen

5G folder

Voor goede informatie over 5G lees de folder Eerlijk over straling

Gerelateerd

5G: een gevaarlijk biologisch experiment waar we niet om hebben gevraagd

Een serie ijzersterke argumenten tegen de uitrol van 5G (video en transcript)

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren, dan Toevoegen, typ fact checkers in, dan Zoeken. Er verschijnt en lijst met fact checkers. Deze allen blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Leendert Vriens schreef:

  Twee links, één over de ‘veiligheid van de huidige limieten voor blootstelling aan EMV (straling) van draadloze communicatie en één over het mogelijk verband met het Coronavirus:
  www.stopumts.nl/doc.p…2501/redir
  www.stopumts.nl/doc.p…2528/redir

 2. wendyschouten schreef:

  Ik heb een paar jaar in Zweden gewoond waar Mona Nilsson van de Swedish Radiation Protection Foundation al jaren lang heel goed werk doet om burgers voor te lichten over de gezondheidseffecten van mobiele communicatie. De personen die deelnemen aan het COSMOS onderzoek zijn in diverse van haar artikelen naar voren gekomen als zeer corrupt m.n de Finse Anssi Auvinen die door een collega beschuldigd werd van onethische verslaggeving. Deze collega werkte 20 jaar voor de Finse overheid als adviseur op het gebied van straling en werd na zijn openlijke kritiek direct ontslagen. De Zweedse Maria Feytching en Anders Ahlblom worden door Nilsson ook aangewezen als pionnen van de Telecomindustrie. Dit is zeker geen onafhankelijk clubje maar lijkt eerder de zoveelste instantie die bezorgde burgers moet gaan sussen.

  • Fred Teunissen schreef:

   Dank je, dat is een belangrijke aanvulling!

   • wendyschouten schreef:

    Graag gedaan, het gaat hier om Dr. Dariusz Lesczcynski, voormalig adviseur van het Finse STUK ik had zijn naam niet direct paraat vanwege de vele klinkers! Ik onderhoud contact met Mona Nilsson in Zweden die in het verleden ook Eric van Rongen kritisch aan de tand voelde over zijn onderzoek waarmee hij ICNIRP en Gezondheidsraad in Zweden en NL aan lijntje houdt. Ze heeft veel diepgravend en pionierend onderzoek gedaan. Mocht er behoefte zijn aan vertaling of anderszins vertolking van haar werk, laat me weten. Dit is inzichtelijke blog van Dariusz etc.. waarin hij belangenverstrengeling blootlegt Leshttps://betweenrockandhardplace.wordpress.com/ Zie ook mijn vertaling van Nilssons verslag over Nederlandse vogelsterfte. eigenkracht.blogspot.com/2019/…ieten.html

  • Marije Freeve schreef:

   Dankjezeer Wendy Schouten voor deze info!
   Goed dat we dit nu weten.

 3. V.M schreef:

  België zit ertussenin en moet dus ook gedwongen meedoen .In Antwerpen zijn er al testen uitgevoerd.
  Dus de Belgen zijn ook proefkonijnen,alleen wordt het hun weer niet meegedeeld of als dom verkocht.
  Amai!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.