5G en de grootschalige bomenkap

5G en bomenkap

Iemand stuurde mij de onderstaande video uit Engeland over een beleidsnota waarin zwart op wit staat dat bomen de uitrol van 5G in de weg kunnen staan. Hier ligt dus naar alle waarschijnlijkheid een motief voor de grootschalige bomenkap waartegen inmiddels zoveel protest is gerezen.

 

In het Nederlandse taalgebied zijn dergelijke rapporten wellicht ook voorhanden. Bij een snelle scan kon ik nog geen vergelijkbaar Nederlandstalig document vinden. Misschien weet een van de lezers zo’n bron (bij teloc’s, ministeries, Arcadis, TNO of andere instanties die betrokken zijn bij de voor 5G benodigde herinrichting van de openbare ruimte).

Klik hier voor het in de video besproken originele Engelse document

En klik hier voor een tweede daar direct mee verbonden document.
In beide studies worden bomen als mogelijke hindernissen voor de signaaldoorgave genoemd. Zoek maar eens op het woord trees.

Gezondheidsrisico’s
Er wordt onderwijl steeds meer bekend over de nadelige gezondheidseffecten van mobiele straling. Zie daarvoor de twee volgende video’s (de eerste is in het Engels, de tweede in het Duits)

 

 

 

Internationale ongerustheid
In heel de hele EU neemt de ongerustheid over 5G toe. Zie daarvoor bijvoorbeeld deze video uit het Zwarte Woud in Duitsland:

 

Sussende overheid
De overheid en de meeste media proberen deze ongerustheid te sussen, zoals blijkt uit de nuvolgende signalering door Marije Freeve, die eerder gepubliceerd is op het blog JDReport.


Media verdoezelen belangrijke informatie over 5G

In de uitzending van 24 april besteedde Nieuwsuur aandacht aan de uitrol van 5G in ons land.
Kijk vanaf 20:45.

De verwachtingen die ik tevoren over deze uitzending had kwamen helaas uit.
Een serieuze internationale petitie die waarschuwt voor de gevaren van 5G, wordt door Nieuwsuur als fakenieuws weggezet. De ironie is dat juist dít document zeer belangrijke wetenschappelijke informatie bevat.

Ook de berichten over de dode spreeuwen in Den Haag na een 5G-test zijn volgens Nieuwsuur fakenieuws.

Dat kinderen, dieren, planten en bomen ook erg kwetsbaar zijn voor elektromagnetische velden, wordt niet behandeld.

En dat de Brusselse regering zo verstandig is om 5G voorlopig te weigeren komt ook niet aan bod.

Kortom: door wetenschappelijke feiten over electromagnetische velden en 5G als fakenieuws af te doen en alle twijfels rondom dit onderwerp te benadrukken, ontstaat er een vaag en onvolledig beeld.

Daarom wil ik staatssecretaris Mona Keijzer de volgende vraag stellen:
Kan de Nederlandse bevolking het kabinet aansprakelijk stellen als er ongelukken gebeuren en mensen ziek worden door 5G vanaf 2020?

Bekijk ook deze video eens:

 

Teken de petitie!

Zie ook

Landelijk meldpunt bomenkap

Laat Mij Staan!

Stralingsbewust.info

Gerelateerd

Er blijft geen boom meer staan als dit zo doorgaat

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Peter Rutjes schreef:

  Vreselijk, ca. 2.200 populieren in Den Haag zullen ook worden gekapt en vervangen worden door nieuwe bomen, met als reden dat ze gevaarlijk zijn, omdat ze in slechte staat verkeren. www.denhaag.nl/nl/in…Qj7qUrRfs4 Zijn de 15.000 bomen op de Zuid-as in A’dam al gekapt?

  • Bart schreef:

   Hoi wil je dat die bomen op ons vallen? Soms moet dit gelukkig worden er nieuwe aangeplant. Die 5 G ontwikkelingen en de kap is ernstig zeer ernstig.

 2. Désirée Röver schreef:

  “Gemak en bereikbaarheid”, zijn de worsten die voor 5G aan het onwetende publiek worden voorgehouden.
  Ik vermoed dat de werkelijke reden voor 5G veel meer ligt in de richting van een combinatie van onder meer:
  ’the internet of things’, Artificial Intelligence (AI), mind control, cashless society/crypto currency, social merit system (zoals nu al in China: no-fly lijsten en zo)…

  In Amsterdam is de Frederik Hendrikstraat nu een kaalslag gebied. Griezelig doodse sfeer.
  Als daar straks op iedere 250 meter al die 5G-‘pizzadozen’ zijn opgehangen en werken op 4 meter afstand van de huizen, wordt dat letterlijk een kankerbuurt.

 3. Lambertus schreef:

  Als boomspecialist weet ik middels dendrochronologisch onderzoek van heel veel woekeringen, bastknobbels en tumoren bij een inmiddels zeer breed scala aan boomsoorten met zekerheid te zeggen dat de electromagnetische pulsstralen vanuit de vele masten en separate zenders wel degelijk een desastreus effect genereren op biologische organismen zoals houtige gewassen. Ook de toenemende ziekten ( met name aantastingen door de gevreesde Honingzwam, Essentaksterfte e.d.) en plagen zoals Kastanjemineermot, Processierups en Buxusmot) nemen in de afgelopen jaren oncontroleerbare vormen aan. Om maar niet te willen spreken over de explosieve toename van allerlei soorten en maten kanker bij mens en dier, waarbij leeftijd een steeds kleinere rol lijkt te gaan spelen. Onbegrijpelijk dat men dit accepteert omwille van ‘gemak’, snelheid, bereikbaarheid en ‘veiligheid’… Mensen blijven liever horende doof en ziende blind. Tja, het is makkelijker om de mensheid te misleiden dan diezelfde mensheid ervan te overtuigen dat deze misleid zijn.

  • Marije Freeve schreef:

   ’t is triest inderdaad. Ik wil iedereen graag wijzen op flyers die je zelf kunt laten drukken en uitdelen:
   www.transitieweb.nl/wp-co…….-1.pdf
   (afdrukken op A-5 en dan in drie-en vouwen) Bij een professionele drukkerij kost het je circa 40,- euro voor 1000 stuks.

  • Marije Freeve schreef:

   Je kunt ook spreektijd aanvragen bij je eigen gemeente. Elke inwoner in de westerse wereld heeft recht op spreektijd tijdens een gemeenteraadsvergadering om zijn/haar bezorgheid te uiten naar gemeenteraadsleden toe. Ons rolmodel Matt Landman doet het even vóór hoe je zoiets kunt aanpakken: www.facebook.com/watch…cation=ufi

  • Bart schreef:

   Hallo Lambertus, waar wijt jij al die opkomende boomziektes aan? Ik kom net uit de lot et Garonne, zuid Frankrijk daar is de lucht en energie zo goed en fijn.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.