5G: een gevaarlijk biologisch experiment waar we niet om hebben gevraagd

Om op de gehele planeet alles digitaal op nog snellere wijze met elkaar te verbinden is er internationaal – over de hoofden van de bevolking heen – bepaald dat 5G-technologie ingevoerd moet worden.

Dat betekent onder andere zelfrijdende auto’s en bussen, pratende huishoudapparaten, slimme aardappels, slimme luiers, slimme rolgordijnen, slimme huizen, slimme lantaarnpalen en nog sneller internet. Over het militaire gedeelte heb ik het dan nog niet eens.

Over het gevaar voor de gezondheid wordt nauwelijks gepraat en daarover wordt de bevolking dan ook niet geïnformeerd.

5G is kassa voor de schatkist en onderdeel van VN-agenda 21/2030.

Wanneer staan politici op?

Als je weet dat onafhankelijke onderzoeken de gevaren voor mens, plant, boom en dier allang hebben uitgewezen, zou je groot protest verwachten van groene en sociale politieke partijen in Nederland. Maar tot nu toe komt er nauwelijks oppositie uit die hoek, opvallend genoeg. In andere landen gebeurt er veel meer.

5G wordt door aardig wat landen, landsdelen en steden geweigerd en in Groot-Brittanië is er zelfs een rechtszaak tegen 5G gewonnen.

In Nederland hebben wij 5Groningen, 5G testlab Delft en 5G testlab Amsterdam Zuid-Oost. Alledrie de testlabs zijn al gedeeltelijk in werking getreden en boven het Leidseplein in Amsterdam staat al een 5G zendmast die geheel in werking schijnt te zijn.

Conclusie: Nederland wordt als proefkonijn gebruikt voor een groot biologisch experiment waar nooit om gevraagd is.

Stralingsmeting op schoolplein in Almere

Niet zolang geleden heeft men op een schoolplein in Almere met stralingsapparatuur een meting gedaan. Volgens de limietenlijst die door desbetreffende organisatie gehanteerd wordt bleken allerlei plekken op het schoolplein onveilig tot zéér onveilig door veel te veel straling. Dan te bedenken dat deze stralingshoeveelheden in heel Nederland zijn toegestaan…

Wat kunnen wij als verontruste burgers doen?

1. Geef via internet jouw reactie op het wetsvoorstel dat de overheid op16juli heeft gepubliceerd. Daarin valt te lezen dat zij gemeenten wil gaanverplichten om mee te werken aan de uitrol van 5G.

2. Bestel een aantal folders van ‘Eerlijk over straling’ om jouw omgeving te
informeren. https://www.internetconsultatie.nl/telecomcode

4. Loop mee tegen 5G op 9 September aanstaande in Den Haag.
Via deze link kan je je aanmelden.

5. Doe zelf stralingsmetingen of laat metingen doen in jouw woonplaats via
en waarschuw zonodig je gemeente.

Voor meer wetenschappelijk informatie kun je gaan naar: www.verminder-electrosmog.nl

Gerelateerd

Een serie ijzersterke argumenten tegen de uitrol van 5G (video en transcript)

5G en de grootschalige bomenkap

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marzin schreef:

    Wat zit hier voor rare link in verwerkt bij punt 5. Doe zelf stralingsmetingen of laat metingen doen?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.