Vuiltjes aan de lucht

IMG_1632
Dat mooie, diepe blauw van een hoogzomerlucht… van horizon tot horizon… ik begin het steeds hartgrondiger te missen. Ik weet heel zeker dat het er vroeger zo uitzag. Toen ik een kleuter was, ook toen ik een tiener was en nog steeds toen ik vader werd, nu bijna dertig jaar geleden. Maar zulke luchten worden de laatste jaren steeds zeldzamer.

Oorzaak: chemtrails. Op een mooie zomerdag vult een melkwitte waas al snel het uitspansel. Het begint met vliegtuigsporen die niet oplossen, maar zich steeds verder verbreden en elkaar dan raken om zo een kunstmatige wolkenwaas te vormen.

De panorama-foto boven dit bericht is medio augustus gemaakt in Friesland, waar ik woon. Dat geldt ook voor de tweede foto, hieronder. De derde is van eind augustus in Zuid-Frankrijk, waar ik op vakantie was.
Vluchten kan niet meer, zoals je ziet, want het sproeien vindt overal in Europa plaats (en trouwens ook elders in de wereld).

IMG_1650

IMG_1809

Wat doen chemtrails?
Ik weet al jaren dat ze chemicaliën sproeien. Ook was me opgevallen dat het steeds erger wordt met die strepen. Maar ik kon er weinig mee, omdat ik nooit goed begreep wat de bedoeling ervan is.
Dat weet ik nu wel, dankzij een paar prima video’s, die het fenomeen op een samenhangende wijze analyseren. Ik vind deze analyses overtuigend. Het beeld dat ze schetsen is alleen wel ronduit schokkend. Je moet er echt even van bijkomen als je ze gezien hebt.
Volgens de onderzoekers die in deze video’s aan het woord komen zijn chemtrails een cruciaal onderdeel van een militair, economisch, biologisch, energetisch en psychologisch wapensysteem. Ze schetsen het beeld van een geheime oorlog die zich letterlijk en figuurlijk boven onze hoofden afspeelt. Een oorlog tegen de externe ‘vijand’, maar evengoed tegen ons. Chemtrails zijn onderdeel van een multifunctioneel ‘space fence’. Dat is iets wat in onze wereld nog niet eerder is vertoond. Dat maakte het lange tijd erg moeilijk om het fenomeen te plaatsen. Het referentiekader daarvoor ontbrak. Dat is er nu wel, dankzij de diepe reserach van deze vasthoudende onderzoekers.

Kijk maar naar deze video’s. Het is een mini-cursus, vijfeneenhalf uur in totaal. Daarna weet je hoe de chemtrail-vork in de steel zit. Geen tijd daarvoor? Kijk dan alleen naar de eerste. Je moet er even een paar minuten inkomen. Daarna pak je de draad van het betoog moeiteloos op.

Lezing van Harald Kautz-Vella, 20 juni 2015, Bases Conference, Londen (duur: 2:10:48)

Interview met Harald Kautz-Vella (duur: 49:00)

Lezing van Elena Freeland, 18 april 2015, Toronto (duur: 2:08:48)

Interview met Elana Freeland (duur: 34:29)

Zie verder de website Bye Bye Blue Sky

 

SSP-Banner-Partner-Coupon-Transitieweb

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Helena schreef:

    Schrikbarend de lezing van Harald Kautz-Vella. Spreekt o.a. over Explosive Micro Dust van de NASA dat met opzet in de mens geplaatst kan worden, zodat de mens van binnenuit gedood kan worden! Vooral met de intentie als mensen zich ondergronds verschuilen om ze zo te kunnen doden.Maar dit is nog maar 1 van de vele verhalen die hij heeft. Hier moet je idd van bijkomen! Nog nooit zo’n uitgebreide en scary betoog gezien over chemtrails en de functie hiervan.

    • Fred Teunissen schreef:

      Letterlijk creepy stuff ja, maar er zullen beslist ook manieren zijn om de effecten hiervan te verminderen of ongedaan te maken. Ontgiften wordt een belangrijk topic. Ik ben bezig met de video-edit van een lang interview met Jeff Levin dat vorige week plaats. Het gesprek draait helemaal om dit onderwerp.In de loop van komende week wil ik het hier publiceren.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.