Vooruitblik 2020-2025: Deborah Tavares over wat ons de komende jaren boven het hoofd hangt

Warm aanbevolen: een lang interview met Deborah Tavares over de globale planning van de VN en de World Bank en de vele maatregelen die daaruit voortvloeien, zoals wereldwijde invoering van smart meters, ‘verduurzaming’ van woningen, elektrificatie van de meeste vormen van transport, microgrids en 5G.

Ik vond de link naar dit interview in een bericht over de branden in California op de website aircrap.org.

Deborah Tavares (van stopthecrime.net) licht in deze video het hele systeem achter chemtrails, smart meters, ‘verduurzaming’ van woningen, micro grids en 5G toe aan de hand van gedegen spitwerk in nationale en internationale beleidsdocumenten.

Zicht op de samenhang

Het is een hele zit, twee uur en een kwartier, maar daarna heb je een goed zicht op de samenhang van tal van actuele thema’s en op de planning via achterliggende internationale programma’s die ook ieder van ons de komende jaren op tal van manieren zullen raken.

In het interview wijst Tavares op een veelheid van bronnen, waarmee je je aanvullend kunt informeren. Daarom is het een goed startpunt voor verder onderzoek.

Water, zon en voedsel

Aan het eind gaat ze in op het belang van zelfvoorzienendheid. De toegang tot goed drinkwater is bij haar punt 1. Daarna komt opwekking van eigen energie (los van het grid) en het verbouwen en onderling ruilen van van gezond, biologisch (dus niet genetisch gemodificeerd) voedsel.

Onder het interview plaats ik twee zeer recente video-oproepen van haar (van 3 en 7 december 2019) en de vijf video’s, waarnaar zij in het eerste, lange interview, herhaaldelijk verwijst.

Dit is het eerste, lange interview:

 

Dit is de oproep van 7 december:

 

En dit de oproep van 3 december:

 

Hieronder volgen de vijf video’s, die Deborah Tavares met nadruk aanraadt.
De brondocumenten waarnaar ze verwijst vind je hier.

Part 1

 

Part 2

 

Part 3

 

Part 4

 

Part 5

 

Klik hier voor het videokanaal van Deborah Tavares.

Gerelateerd

Alweer enorme branden in Californië en opnieuw klopt er niks van

Nogmaals over de branden in Californië: visueel bewijs van ‘fals flag environmental terrorism’

Er is van alles mis met de ‘natuurbranden’ in Californië

 

 

 

Volg ons op Mastodon!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. ij werkhoven schreef:

  dat er van alles gaande is, blijkt ook uit bovengenoemde video’s, deze zijn niet beschikbaar. Dus weggepoetst, en dat geeft voor mij al aan dat alles klopt wat er gezegd wordt in de info transitie web.
  Ik maak me idd zorgen over de QR verplichting in alle/ vele situaties. Mijn kleindochter niet gefaxt, dus geen QR kan haar stage niet verder gaan doen, verplichting QR dus dwang naar vaccinaties.
  Ik ben met pensioen, tot nu toe red ik het wel zonder QR. Voor de jonge mensen vind ik het een ramp.
  Ja nog een aantal jaren volhouden (net als WOII) reken maar 5 jaren en dan?
  Ach, ik heb geleerd met weinig toe te kunnen en veel zelf doen, als ik gezond blijf zal dat lukken. Ben niet bang om dood te gaan, wil hier nog even blijven voor dochters en hun kinderen. Ik doe m’n best.
  En alles wat ik lees, het is net of wist ik het al…..
  Voel me af en toe deprie, zal collectief zijn, vermoed ik zo. Jullie allen, ook veel moed, kracht en sterkte, vooral geloof, hoop en liefde….

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.