Re-energise Earth! (1)

Wat een belevenis! Ik heb een dag nodig gehad om een beetje bij te komen van alle indrukken van de Global Breakthrough Energy Conference in Hilversum. Nooit eerder zo’n wervelende mix meegemaakt van spiritualiteit, wetenschap en gedrevenheid om onze wereld te transformeren.

Deze conferentie was de eerste in zijn soort met een wereldwijd karakter. Volgend jaar al komt de tweede editie. Naar het zich nu laat aanzien zal dat in Zuid-Afrika of Duitsland zijn. Daarmee heeft de beweging voor doorbraak-energie een stevig internationaal brandpunt gekregen.

Als ik al mijn indrukken van 9, 10 en 11 november samenvat, dan is dat in deze oproep: re-energise Earth! Een geweldige ambitie met een tweeledig karakter: de wereld en onszelf op andere energiebronnen laten draaien. Dat houdt een andere aandrijving van onze machines en voertuigen in en ook een andere, spirituele aansturing van onszelf. Wij mensen zijn immers evengoed een uitdrukkkingsvorm van energie. Breakthrough Energy en Breakthrough Spirituality zijn synoniemen.

De komende dagen zullen we hier verschillende video’s plaatsen die ik tijdens de conferentie heb gemaakt. De eerste is een interview met Michael Tellinger dat op zondag 11 november plaatsvond. Bij deze video’s gaat het om fragmenten en indrukken. Voor een integraal beeld raad ik je de dvd aan die gemaakt wordt. Daarop staan alle presentaties van de GlobalBEM-conferentie. Zodra deze dvd beschikbaar is zullen we dat hier melden.

De interviews:


Michael Tellinger: “Use the sound of Gaia to power the planet”

Op de derde dag van de conferentie sprak ik met Michael Tellinger over de betekenis van de talloze krachtplekken in het landschap van zuidelijk Afrika. Michael heeft die in kaart gebracht in zijn adembenemende boek Temples of the African Gods.

Meer gerelateerde video’s vind je op zijn website: www.michaeltellinger.com


Ralph en Marsha Ring: “We are not physical bodies, we are energy!”

Ralph Ring werkte eind jaren ’50, begin jaren ’60 van de vorige eeuw mee aan het bouwen en testen van anto-gravity devices, een duur woord voor vliegende schotels. Dit gebeurde in opdracht van de Amerikaanse overheid in het laboratorium van Otis T. Carr, een pionier op het gebied van zero point energy en een leerling van Nikola Tesla. Ring maakte één geslaagde proefvlucht. Daarna werd het lab van Carr ontmanteld.Ralph sprak op de Global Breakthrough Energy Conference over zijn loopbaan en ervaringen. De rode draad in zijn verhaal is de invloed die hoger ontwikkeld bewustzijn heeft op de zwaartekracht. Ik heb op het puntje van mijn stoel zitten luisteren en af en toe mijn videocamera gepakt om passages van zijn betoog op te nemen. Het zijn fascinerende beelden.

De integrale presentatie van Ralph en Marsha Ring verschijnt binnenkort op een dvd van de Global Breakthrough Energy Movement.


Ralph Ring over puur magnetisme

Tijdens de Q&A met de sprekers gaf Ralph Ring op 11 november 2012 antwoord op een vraag uit de zaal hoe het nu staat met de technieken waar hij eind jaren ’50 en begin jaren ’60 al aan werkte.Pods
Ring vertelt dat er veel onderdrukking is geweest, maar dat over de hele wereld individuen door zijn gegaan met de ontwikkeling van deze technologie en dat hun aantal nu al haast in de duizenden loopt. Ze werken alleen of in kleine groepen. In Australië, op Hawaï, in de VS en in Canada aan wat Ring ‘pods’ noemt, kleine werkende modellen..

Niet voor wapens
Ook legt hij uit wat de kern van deze technologie is. Het is puur magnetisme, verduidelijkt hij. Geen elektromagnetisme. Elektromagnetisme kan nog gebruikt worden voor wapens, zo onderstreept hij, maar puur magnetisme niet: “In pure magnetism waepons are obsolete.”

Contact met de Bron
Om deze voeruigen (‘craft’) te besturen is een hoger bewustzijn vereist. Ring sprekt in dit verband over contact met de Bron en over een diepe liefde en waardering voor het leven. Wie dat niet heeft kan zo’n voertuig niet besturen. Daarom is een hoger bewustzijn een voorwaarde om deze technologie op bredere schaal te kunnen toepassen.Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. oma schreef:

  ’t Komt allemaal goed!
  Laten we ons vooral niet afschrikken wanneer we het niet helemaal begrijpen.
  Ons hoger bewustzijn snapt ’t 🙂
  Dat is voldoende voor ons.

 2. Helena schreef:

  Zeer boeiend en ook even laten zakken..poeh veel informatie, maar man wat intrigerend!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.