Leidingwater zuiveren met zonkracht

Sinds begin dit jaar destilleer ik mijn drinkwater. Ik doe dat met een elektrisch apparaat dat vier uur aan moet staan om een volle tank van vier liter leidingwater schoon te stomen. Als je ziet wat er daarna in die tank achterblijft ben je direct volledig gemotiveerd om door te gaan met deze op het oog nogal malle activiteit. Ons drinkwater is toch uitstekend?

Nou, wat dacht je hier dan van? In de tank blijft na iedere ‘run’ een dun laagje roodbruin residu achter. Iedere keer weer. En dat spul stinkt ook nog eens vreselijk. Zit dat in ons drinkwater? Ja dus. Je ziet het normaliter niet, omdat dit spul te sterk verdund is om met het blote oog te kunnen waarnemen. Maar als vier liter leidingwater is verdampt dan blijft deze troep achter in de tank. Op de foto hieronder zie je hoe het residu eruit ziet. Hier ligt het op de bodem van een plastic dessertbakje:
Residu destillatie leidingwaterIk zou graag een chemische en bacteriologische analyse willen zien van deze substantie. Mijn donkerbruine vermoeden: het is een mix van medicijnresten, bacteriën, resten van bestrijdingsmiddelen (pesticiden) en stoffen die in chemtrails zitten, zoals zware metalen, die via de regen in het oppervlaktewater terechtkomen. Allemaal stoffen die je liever niet binnenkrijgt. Vandaar dat ik mijn drinkwater uit voorzorg destilleer.

Wat mij alleen niet zint is dat ik stroom gebruik voor dit zuiveringsproces. Liever zou ik een milieuvriendelijker methode toepassen. Onlangs ontdekte ik dat het misschien ook lukt met eenvoudige apparaten die op zonkracht werken. Voor zover ik weet zijn deze in ons land niet in de handel. Dat wordt dus knutselen en experimenteren. Een belangrijke vraag is wel of we in ons klimaat voldoende zonlicht hebben voor deze methode, maar het is een poging waard.

Op het internet kwam ik de volgende video’s tegen die de werking van zulke ‘solar distillation units’ demonstreren:

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Hallo Fred, zeker in deze tijd is het belangrijk dat je altijd goed water hebt.
  Maar ook dat je een alternatief hebt als er geen goed water meer is. Heb je een alternatief dan is dat een zorg (angst) minder.
  Hierbij mijn ervaring.

  Momenteel drink ik Evian water (prima kwaliteit). Makkelijk
  Destilleren heb ik gedaan maar is inderdaad duur ivm stroom.
  Gedestilleerd water is tevens dood water. Zonder levensenergie (BOVIS)

  Koop de Tulip waterfilter – uitvoerig getest – Altijd goed water.
  www.joho-online.nl/tulip…ter-filter
  nulpuntenergie.net/blog/…wervelaar/

  Water energetiseren doe je met een tornadotube .
  Zo simpel zo effectief. Met je eigen intentie en liefde!.
  www.trendyspeelgoed.nl/Torna…-fles.html

  En wil je helemaal op de levensenergie toer gaan dan is de
  Bovis-pan nulpuntenergie.net/blog/bovis-pan/ een optie.
  In deze pan wordt alles geïnformeerd wat je er in stopt. Dus ook water.
  Hoge Bovis waarde.

  Succes

  • Fred Teunissen schreef:

   Beste Frank, dank voor je aanvullende informatie.
   Goed dat je wijst op het feit dat ‘de puf’ eruit gaat als je water destilleert. Ik gebruik de waterwervelaar die je me aangeraden hebt en waar ik eerder op deze site een stukje over schreef: www.transitieweb.nl/spiri…rinkwater/ Superdingetje voor een heel klein prijsje. En het werkt. Een paar keer een mooie vortex draaien en je proeft direct het verschil 🙂
   hgF

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.