In de VS zijn holistische artsen hun leven niet meer zeker

Schermafdruk 2016-03-06 14.44.35

In de zomer van vorig jaar las ik voor het eerst berichten over een golf sterfgevallen onder holistische artsen in de VS. In een korte periode waren er dertien – onder verdachte omstandigheden – overleden. Inmiddels is het aantal opgelopen tot 33 en luidt Foster Gamble van de Thrive Movement de noodklok (zie de video hieronder). Ook plaatst hij de gebeurtenissen in een breder verband.

Mijn eerste reactie op deze alarmerende berichten over de doktoren was ongeloof: “Dit kan toch niet waar zijn…?” Maar toen ik me vervolgens in deze gebeurtenissen verdiepte ontstond er al snel een grimmig beeld. Het lijkt echt zo te zijn dat er in de VS een gerichte moordcampagne gaande is tegen prominente holistische artsen.

Er zijn twee rode draden: hun verzet tegen vaccinaties en hun werk aan de ontwikkeling van werkzame, alternatieve therapieën voor kanker. Beide rode draden zijn bovendien op een opmerkelijke manier met elkaar vervlochten via het trefwoord ‘GcMAF’.

Wat is GcMAF?
GcMAF (Globulin component Macrophage Activating Factor) is een enzym dat de afweer tegen kankercellen versterkt. Het bestaat uit het protein Gc dat zich verbonden heeft met vitamine D. Zie de tweede video hieronder met uitgebreide uitleg over GcMAF en andere daarmee verbonden begrippen.

Kankercellen en virussen produceren een enzym dat nagalese wordt genoemd en GcMAF neutraliseert nagalese.  Je kunt jezelf nu periodiek laten testen op nagalese en in een vroeg stadium van kanker al een effectief afweermiddel gaan gebruiken. Dat is fantastisch nieuws, behalve dan voor de ‘kankerindustrie’.

Maar er is meer. De holistische artsen ontdekten dat nagalese welbewust wordt toegevoegd aan vaccins. Daardoor worden ze kankerstimulerend.

“Dat kan toch niet waar zijn….?” denk je dan.
De kennis van de overleden doktoren staat voor een deel online. Op die kennis kunnen we voortbouwen. Dat is het goede nieuws bij al deze tragische, gitzwarte gebeurtenissen.

Onder de tweede video plaats ik nog wat links naar aanvullende bronnen.

GcMAF
Online boek: http://gcmaf.timsmithmd.com/book/book/
http://www.sott.net/article/312619-Dead-doctors-nagalase-and-vaccines-Whats-the-connection
http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html
https://twitter.com/hashtag/gcmaf
https://twitter.com/hashtag/nagalese

Liquidaties
http://www.naturalnews.com/050553_Dr_Bradstreet_GcMAF_cancer_therapy.html
http://www.naturalnews.com/050500_Dr_Nicholas_Gonzalez_unexpected_death_alternative_cancer_treatments.html
http://www.redicecreations.com/radio/2015/11/RIR-151113.php

Vaccins
http://www.redicecreations.com/radio/2016/02/RIR-160215.php

Reacties
Op de video Foster en Kimberly Gamble op de Thrive-website
http://www.thrivemovement.com/murdered-holistic-doctors-update.blog?source=thrivems

Gerelateerd
http://www.healthnutnews.com/agents-raid-compounding-pharmacies-in-multi-state-fraud-investigation/

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Helena schreef:

    Dit is een artikel om goed door te lezen en te luisteren. Het is gewoon eng. Als je dit alles op een rij zet, lijkt het wel heel erg “toevallig” dat deze mensen bijna allemaal (op een paar na) onder de categorie suicide worden gestopt. Mensen die hiervoor geen enkele aanleiding hadden. En dan te weten dat in Nederland doctor Hans Moolenburgh en journaliste Desiree Rover ook al jarenlang lezingen geven over de gevaren van vaccinaties. Hopen dat zij nog lang blijven leven, alhoewel Reuvers al veel bedreigingen heeft gekregen. Goed stuk voor iedereen om dit te lezen en te luisteren.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.