Het zit allemaal compleet anders met dat atoom

Een paar dagen geleden sprak ik met dr Ilija Lakicevic over twee artikelen die hij bijdraagt aan het komende nummer van het tijdschrift Pulse.
Eén van beide artikelen draait om de onderstaande foto van het binnenste van een atoom.

Wolfraam 2,7MxWat je hier ziet is een atoom van het metaal wolfraam, 2,7 miljoen maal vergroot. In het hart geen bol als kern, met daaromheen elektronen die als satellieten rondjes draaien, zoals we dat allemaal op school leren.

Niks van dat al.
In het hart zien we een vacuüm. En daaromheen een oogstrelende en verbijsterende, haast verblindende waaier van bolletjes, die zeshoekige patronen vormen (hexagrammen). Ilija Lakicevics zegt dat deze bolletjespatronen ‘compressed light’ zijn, samengeperst licht.

Volgens hem staat wat je hier in het ultraklein ziet tevens model voor het allergrootste, namelijk ons complete universum, want het kleinste en het grootste hebben dezelfde structuur. Ze komen voort uit dezelfde bron: het vacuüm, of – in de woorden van Ilija: de Creator.

Bron afbeelding: http://www.flickr.com/photos/esaruoho/2359254013/lightbox/

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Frank; Bonte schreef:

  Dr. Ilija Lakicevic, res prof. verblijft momenteel in Nederland (Amsterdam)
  Daar hij met zijn JULA concept nauwelijks aandacht krijgt, help ik hem
  met het verspreiden van zijn visie.
  Sinds 7 april is het eerste deel vrij op Youtube te zien.
  Een visie die bij mij goed voelt en laat zien dat we vast zitten in een oude energie visie. Reden dat nieuwe(vrije) energie op de huidige wetenschappelijke modellen niet kan lukken. Maar hoe dan wel. Volg hiervoor:
  nulpuntenergie.net/index…-lakicevic

 2. Nano niveau – Op de grens van materie en niet materie.
  Voor diegene die meer over Ilija’s ontdekkingen willen horen.
  Dat kan op vrijdagavond 14 maart 2014 in Zaandam.
  Meer informatie over Illija en lezing, kun je vinden op www.nulpuntenergie.net

 3. Henk Jansen schreef:

  Interessante materie, waar ik helaas geen verstand van heb. In elk geval prikkelt dit soort verhalen mijn fantasie dat het mogelijk zou moeten kunnen zijn dat op microschaal (bijvoorbeeld in je eigen lichaam) hele melkwegstelsels existeren. Compleet met levende wezentjes die te klein zijn om met behulp van onze huidige technieken te kunnen waarnemen.

  Let wel, dit is met nadruk een fantasie. Het lijkt me uiterst stug dat het ook werkelijk zo is. En op een bepaald niveau moet ik er niet aan denken ook. Het krioelt op microniveau al genoeg van leven. Brr.

 4. Conrad Winkelman schreef:

  Er klopt in elk geval niets van het verhaal m.b.t. de schaal van de geleverde foto. De diameter van een wolfram atoom is ongeveer 280 picometer(pm). De foto is 13 cm hoog, Indien ik dat vertaalt naar de werkelijke diameter is deze foto een 430 keer vergroting van een Wolfram atoom.

  Daarnaast is er geen zinvolle informatie van de achtergrond van de afbeelding te vinden op de aangegeven link. Ik vermoed sterk dat deze afbeelding gemaakt it van het puntje van een Wolfram naald die ZEER scherp geslepen is en de afbeelding gemaakt is vanuit de elektrische velden van een groepje de wolfram atomen op dat super scherpe puntje van de naald.

  In de jaren 1970-1974 heb ik op de universiteit van British Columbia in Canada dergelijke fotos van Wolfram atomen formaties al gezien. Dat we nu nog beter een beeld van de atomen kunnen vormen zal duidelijk zijn. Ik stel bij voorbaat dat je op geen enkele manier kan “zien” hoe een atoom samengesteld zou zijn alsof het opgebouwd is uit statische sub-deeltles. . . Dat is allang verleden tijd en er zijn helemaal geen sub deeltjes identifiseer baar anders dan by testen die resulteren naat effecten buiten het atoom zelf: De atoom manifestoes zoals Energie uitstralingsphenomenen en quantum nummers. Wat je dus hooguit op een foto te zien krijgt zijn een uitstaling van energie effecten via electromagentische kenmerken. . .Je zou dus in elk geval met de huidige kennis van zaken geen beelden verwachten van een kern van bolletjes maar slechts complexe patronen van straling die vanuit het atoom (of een groep Atomen) een gemiddeld dynamisch “golf patroon” te zien zal geven. . .vergelijkbaar zand formaties op een trillende plaat dergelijke patronen laat zien.

 5. Prachtig
  Zeer binnenkort (febr.’14) komt Ilija zijn verhaal vertellen bij de 0.groep in Zaandam.
  zie meer over Ilija op www.nulpuntenergie.net
  zie aanbieding QS101 tegen straling mobiel = tevens sponsoring voor zijn research

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.