GlobalBEM lanceert kwartaalblad PULSE

In 2012 hebben we op TransitieWeb uitgebreid aandacht besteed aan de eerste conferentie van de Global Breakthrough Energy Movement (GlobalBEM) in Hilversum. Hoogste tijd om aan deze informatiestroom een (vooralsnog klein) vervolg te geven. Want sinds vorig jaar hebben de GlobalBEMmers overduidelijk niet stilgezeten.

Zo staat er voor dit najaar in de Verenigde Staten een tweede conferentie op stapel en ook zette de beweging onlangs een tijdschrift in de markt.

De eerste editie van dit blad, dat de naam PULSE meekreeg, belicht de vele facetten van zero-point energy (ook wel nulpuntsenergie of kortweg ZPE genoemd) en bevat daarnaast ook een paar andere prikkelende artikelen.

Een voorbeeld daarvan is het intrigerende verhaal van Michael Tellinger over een enorm oude beschaving in Zuid-Afrika, die wat betreft haar energievoorziening genoeg lijkt te hebben gehad aan hoogfrequente, nog altijd meetbare geluidsgolven afkomstig uit de aarde.

De eerste editie van het kwartaalblad PULSE telt ruim vijftig pagina’s en kost € 12,50. Ook is het mogelijk een jaarabonnement te nemen, waarbij je € 42,60 betaalt voor vier nummers.

Relevante links
Inhoudsopgave PULSE nr. 1
Inkijkexemplaar PULSE nr. 1 (bedoeld als teaser en daarom slechts deels in leesbaar Engels)
Koop de eerste editie / neem een abonnement
Website PULSE

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.