GlobalBEM Conference 2103, dag 2

De conferentie kwam vandaag op stoom. Er is een veel hoger ‘energieniveau’ dan gisteren. Vibes all over the place. Het is alsof de heftige rukwinden van de chinook die vannacht plotsklaps opstak de nog aanwezige zware energie uit het hotel heeft weggeblazen.

Je kunt ook zeggen dat de Rocky Mountains ons even kwamen begroeten. De grote buitentent dreigde het luchtruim te kiezen; een gevaar dat gelukkig op tijd kon worden afgewend.

Trefwoorden voor mijn belevenissen vandaag: electrogravity propulsion, Damanhur, ufo cover-up, biomagnetic fields, Michael Tellinger, Richard Dolan, contacten met collega-journalisten, onafhankelijke media, Fukushima, breakaway society.

Het source field verenigt
Opvallend is dat het ‘source field’ – die onzichtbare kracht die ons allemaal verbindt en die zowel energie is als bewustzijn – in steeds meer presentaties en gesprekken opduikt. Het lijkt de rode draad van deze conferentie te zijn. Het source field verenigt de aanwezige wetenschappers, uitvinders, kunstenaars, politieke activisten en spiritueel bewogenen.
Dat is een markant verschil met de conferentie van vorig jaar toen er duidelijk drie stromingen te onderscheiden waren: politiek activisten, wetenschappers/uitvinders en spiritueel gemotiveerden. Deze scheidslijnen zijn vervaagd en er is een kloppend hart in het centrum van de beweging ontstaan. Het gevolg daarvan is een opmerkelijke toename van kracht

Onstopbaarheid
Waar vorig jaar nog een sterke neiging was te polariseren en tegenkrachten te identificeren is er nu een groeiend vertrouwen dat de oude wereld kraakt en hoe dan ook gaat verdwijnen. Ufo-expert Richard Dolan wees in dit verband op een fabel over de koning die de vloed wilde tegenhouden.  Onstopbaarheid is het nieuwe zelfgevoel van onze jonge beweging.

Ik heb vandaag veel video-opnames gemaakt, waaronder een kort interview met Michael Tellinger. Morgen, na zijn presentatie,  hoop ik hem langer te kunnen spreken.
Omwille van de tijd kan ik hier nu maar een van deze video’s opnemen. De rest volgt in de loop van de komende dagen.

Muzikaal communiceren met planten
Op de informatiemarkt sprak ik met Mary Kirk uit Boulder. Ze is directeur van een spiritueel marketing adviesbureau. Op haar stand demonstreert ze een apparaatje waarmee contact kan worden gemaakt met planten.
Ik heb het geprobeerd en de plant werd er eerst compleet stil van. Daarna kwam er muziek. Voor een veel duidelijker uitleg, zie de onderstaande video.

Mede-blogger Lex Ros met Michael Tellinger

S1290002

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Helena schreef:

    Oh wat heerlijke die zingende planten te horen. Damanhur heeft dit jaren geleden als eerste mee geexperimenteerd . Ik ken Damanhur redelijk goed. In 2004 daar een paar keer geweest en daarom is dit zo geweldig om te zien dat dit in Amerika nu ook gevolg krijg. Dank voor het gezellige filmpje…

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.