GlobalBEM Conference 2013, dag 3

Wat een wervelende en overrompelende dag! Ik heb moeite om het verloop ervan te reconstrueren, zoveel is er in de afgelopen 14 uur gebeurd. Mijn hoofd weigert dienst en er is nog veel emotie in me die beter nog wat kan bezinken voordat ik erover ga schrijven.

Dan maar wat chronologische feiten:
De dag begon hier, op de hotelkamer, met een video-interview met ufo-expert Richard Dolan, auteur van het boek A.D., een afkorting van After Disclosure. Daarna een geweldige presentatie van Michael Tellinger over het belang van geluid als energiebron. Voor de zekerheid helemaal op video vastgelegd, maar als het goed is moet deze presentatie ook op Livestream staan.

En in de loop van de middag een mooie inleiding van Jim Schmidt over breakthrough versus nucleaire energie. Schmidt werkte bij een onderdeel van het Amerikaanse leger dat verantwoordelijk is voor intercontinentale kernraketten (ICBM’s), weet veel van de toepassing van kernenergie en spreekt zich daar onomwonden tegen uit. Een moedig optreden.

Daarna een bruisende bijeenkomst met regisseur Foster Gamble over de film Thrive en alle activiteiten daaromheen. Tegen de 400 man in de grote tent. Culminerend in een prachtig slotwoord van Gamble, dat ik hieronder nog als video zal posten.

Ik heb inmiddels zoveel materiaal verzameld, dat het nog een hele opgave wordt het allemaal te publiceren. Morgenochtend volgen – als alles goed gaat – ook nog twee korte interviews.

Wat deze slotdag op mij de meeste indruk maakte is een zinnetje van maar vier woorden.
Tijdens de lunch zat ik tegenover Moray B. King, een grote naam in de wereld van de Breakthrough Energy. Moray King zei op een bepaald moment bij wijze van conclusie na een langer betoog: “We are each other.”
Het zijn maar vier eenvoudige woorden, maar ik vind de inhoud en hun  ritme prachtig. Ze zijn me de hele dag bijgebleven en ze ontroeren me iedere keer weer als ik ze hardop in mijzelf uitspreek.

Nu naar het slotfeestje van het GlobalBEM-team. Honored to be part of it, zeggen ze hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Fred Teunissen schreef:

  Beste Frank,
  Dank je voor je reactie!
  Ik hoop vandaag nog ‘ingedaalde’ impressies te kunnen toevoegen. Eerst naar ander hotel in Boulder. Ik heb veel video-materiaal en het zal nog wel wat tijd vergen om dat er allemaal op te zetten.
  De komende dagen komt er dus meer, onder andere een mooi interview met Richard Dolan.
  Wat je vraag betreft: er zijn hier mensen die de overtuiging zijn toegedaan dat de kern van de aarde een zwart gat is. De aarde zelf zien ze als een energetische vortex. Dat moet jou toch aanspreken? 🙂
  Of een zwart gat hol of vol is zou ik niet weten…
  Hartelijke groet,
  Fred

 2. Frank; Bonte schreef:

  Mijn welgemeende waardering en dank voor het GlobalBEM-team.
  En Fred het was prachtig dat je het thuisfront, op jouw manier op de hoogte hebt gehouden.
  Het is nu Zondagmorgen 11 uur en een gure natte dag hier.
  Tijd om je materiaal rustig te gaan bekijken.

  Vraagje waar ik mee worstel:
  Hebben we nu een holle aarde (AntonT) of een gesmolten ijzerkern (RvdZ)?

  Hartelijke groet,
  Frank; Bonte

 3. Helena schreef:

  Weer boeiend om te lezen en de filmpjes ga ik allemaal later op mijn gemak bekijken. Dank je wel voor het deelgenoot maken van die enerverende seminar!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.