Big question: how to reinvent ancient technology?

Last year I interviewed Michael Tellinger during the first GlobalBEM Conference in Hilversum, Holland. At that occasion Michael spoke about his research leading him to the conclusion that an ancient African civilisation used sound frequencies as a power source.
At this years conference I had the opportunity to meet Michael again and I asked him what will be needed to reinvent this technology.

More on this subject: see Michaels presentation at this years GlobalBEM Conference (full length video).
<link will follow later>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Frank; Bonte schreef:

  Hallo Fred, een prima vraag was dat.
  De laatste jaren horen we van bekende sprekers, boekenschrijvers, website’s hoe
  we deze energie kunnen vangen. Steeds maar weer….
  Maar vraag je naar invulling van dit gegeven dan blijft men het antwoord schuldig.
  Wel zie ik vooruitgang in de kennis en verwacht, als er wat meer aandacht/research wordt gedaan we er wel uitkomen. Het is een proces waar we inzitten.
  Helaas wordt nu nog geld geïnvesteerd aan oa schaligas, atoomenergie en windmolens.
  Het heeft mijn aandacht. Frank;

  • Fred Teunissen schreef:

   Ha Frank,
   Dank je wel!
   Ik realiseer me wel dat een gek meer kan vragen dan tien wijzen kunnen beantwoorden. En dit is bij uitstek zo’n type vraag. Maar hij is van groot belang, denk ik.
   Op de conferentie in Boulder waren heel wat meer dan tien wijzen aanwezig. Wat een ongelofelijke samenkomst van ervaring, brain power, kennis en spirituele diepgang!
   Ik vroeg me op een gegeven moment af wat er zou gebeuren als je deze vraag aan de deelnemers zou voorleggen en als je daar dan met zijn allen co-creatief een hele dag in subgroepen mee aan de slag zou gaan.
   Ik weet haast wel zeker dat je versteld zou staan van het resultaat.
   Op kleine schaal is dit tijdens de conferentie wel gebeurd door het contact tussen de sprekers en de deelnemers onderling. Michael verwijst in een van zijn antwoorden bijvoorbeeld naar de presentatie van Daniel en Erica Nunez over electromagnetic coils. Ik heb daar fragmenten van op video en hoop hier binnenkort nog een stukje over te bloggen.
   De livestrem registratie van deze presentatie vind je hier:
   new.livestream.com/accou…s/31996008
   (wel even geduld hebben met laden en dan even zoeken naar het begin!)
   groeten,
   Fred

   .

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.