Alles wordt anders met doorbraak-energie

Volgens de organisatoren van de Breakthrough Energy Conference op 9, 10 en 11 november in Hilversum zijn we al een heel eind op weg in de ontwikkeling van doorbraaktechnologieën op het gebied van energie.

Zij stellen dat er drie bronnen van energie zijn:
* niet duurzame conventionele energie (hout, turf, steenkool, olie, uranium)
* duurzame conventionele energie (zon, wind, waterkracht, aardwarmte)
* niet-conventionele, nu nog tamelijk exotisch aandoende energiebronnen die gebaseerd zijn op al bereikte of nog te realiseren technologische doorbraken.

De initiatiefnemers, waarvan een aanzienlijk deel uit Nederland afkomstig is, onderstrepen het enorme belang van duurzame, natuurlijke energiebronnen, maar willen zich vooral richten op doorbraaktechnologieën die reuzenstappen op het gebeid van de duurzame energievoorziening mogelijk kunnen maken. Daaronder vallen verschillende vormen van ‘free energy’, zoals over-unity toepassingen, magneetmotoren, koude fusie, vortex-technologie, nulpuntenergie en waterstoftechnologie.

Stel dat nou eens dat  een  van  deze technieken voor een complete doorbraak zorgt. Dat zou de wereld een ander aanzien geven!

Volgens de organisatoren van de conferentie zal het oplossen van de energiecrisis door middel van nieuwe doorbraaktoepassingen enorme maatschappelijke consequenties hebben. Het zal ALLES veranderen, stellen ze in de oproep om deel te nemen aan de conferentie.

Twitter: @GlobalBEM

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.