Verrassend: handzame breakthrough energy generatoren made in Russia

Tijdens Earth & Beyond in de Utrechtse Jaarbeurs hielden Helena Struik en ik een interactieve lezing in de Blauwe zaal. Onderwerp: Inloggen op de Akasha Kronieken.
Op hetzelfde moment sprak Piet Tummers in de Juliana-zaal over Free Energy. Zijn presentatie over ‘Energie uit het Niets’ is door Frank Bonte opgenomen. Dank Frank, want anders had ik iets bijzonders gemist!

Maar eerst iets over de overeenkomst van beide lezingen, namelijk ‘het Veld’. De Akasha Kronieken vormen de geheugenfunctie van het Veld. Piet Tummers sprak over de andere kant van de medaille: de energiefunctie van het Veld.
Het zijn allebeie verschijningsvormen van de Ether, de niet zichtbare, maar desondanks alomaanwezige oergrondstof, waaruit al het zichtbare en voelbare zichzelf samenstelt.

Nu over dat bijzondere dat ik anders gemist zou hebben: Tummers ging in op de vinding van een team onder leiding van de Russische engineer dr. V. Marukhin. Het betreft een cilinder waarin zeer hoge druk heerst (2500-5000 bar) en waarin een drukgolf (700 bar) een continue beweging van gedestilleerd water veroorzaakt, waardoor elektriciteit wordt opgewekt.

En niet zo’n beetje elektriciteit ook. De standaarduitvoering van het systeem levert 1 Mw, voldoende voor 2500 huishoudens. Het apparaat is 120 cm hoog en heeft een diameter van 30 centimeter. Benodigd vloeroppervlak: tien vierkante meter. Prijskaartje: circa 330.000 euro.

Schermafdruk 2016-06-20 20.44.04

Als dit waar is – en dat moeten we nog wel even afwachten – dan is het een revolutionaire vinding. Heel bijzonder was dat Tummers een kleine uitvoering van het systeem liet zien van 20 cm hoog en 4 cm in diameter. Vermogen 2 tot 20 Kw. Dat is ruim voldoende om een gemiddeld woonhuis van elektriciteit en warmte te voorzien. Per jaar zou je dan zelfs nog voor zo’n 6000 euro terug kunnen leveren aan het net, aldus Tummers (vooropgesteld natuurlijk dat je aan een grid wilt hangen).

Hij liet tot slot nog een model zien van een generator van 115 Kw waarmee een auto kan worden aangedreven. Deze ziet er uit als een uit de kluiten gewassen thermosfles. Gewicht 32 kilo.

Schermafdruk 2016-06-20 20.47.56
Ik moet nog zien dat dit a) allemaal storingsloos werkt en b) op de markt gebracht mag worden. Maar hoe het ook zij: dit geeft ons een opbeurend kijkje in de toekomst. Huizen, auto’s, liften, treinen en allerlei apparaten zullen zich gaan voeden aan het Veld. En niet meer aan het net of aan de pomp. Zonder draadje en zonder dat er iets wordt opgestookt of opgeblazen.

Dat is nog wel een puntje bij deze Hydraulische Resonantie Generator (HRG), zoals het systeem officieel heet, want het moet worden gestart met…. een kleine ontploffing.
Dat zint me er niet aan.
Daar moeten die Russen toch echt nog wat op zien te verzinnen.

Zie verder de bespreking van Dirk Korf van deze technologie (in hoofdstuk 3.5.3 van zijn Nieuwsbrief). En klik hier voor een video die door het Russische team is gemaakt (Engelstalig).

Zie ook de index van A Practical Guide to Free-Energy Devices.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.