Oplossing van de energiecrisis: energie uit het niets

Terwijl onze regering zelf een energiecrisis veroorzaakte door ‘Groningen’ af te sluiten en vele malen duurder Amerikaans LNG te importeren, wordt de behoefte aan een fundamentele oplossing steeds groter. En deze bestaat al 100 jaar: vrije energie.

Het wordt langzaam de hoogste tijd dat we gaan beseffen dat er al zeker 100 jaar apparatuur bestaat om elektriciteit te produceren ‘uit Niets’. Dat wil zeggen: uit de ons omringende ruimte-, gravitatie-, nulpunt-, vrije-energie-velden of hoe je hun ook wil noemen.

Als minister Jetten 28 miljard wil investeren om een temperatuurstijging van 0,000036 graad Celsius te voorkomen, dan is dat wel illustratief voor de huidige klimaat-waanzin politiek. Met toepassing van vrije energie kun je die 28 miljard euro vele malen beter besteden!

Werkend voorbeeld

Hier een recent voorbeeld van wat je zoal met het toepassen van vrije energie apparatuur kunt doen (als dat niet verhinderd wordt, wat tot nu toe gebeurt).

Holcomb Energy Systems (HES) van Dr. Robert Holcomb brengt binnenkort een unit op de markt met 40 kW OUTPUT bij 10 kW input. Zulke units leveren netto 30 kWe uit het ‘Niets’. Als je dit apparaat met eigen ogen wilt aanschouwen, dan kan dat op 14 oktober in het Technopark Zürich.

Deze motor-generator is nog geruisloos ook, want er draait niks!
Als prijsindicatie bij volle productie noemde Dr. Holcomb op 17 juni 2023 in Stuttgart tijdens een Zoom-interview voor ca 280 congresgangers een bedrag van ca. 1000 USD per kW !! Voornoemde unit kost daarmee dus 40.000 USD = ca. 40.000 Euro

Bij continu bedrijf levert de Holcomb 30 kWe unit dus 262800 kWh (30×8760) per jaar.
Met 28 miljard zou je maar liefst 700.000 HES-units van 10>40 kW (30 kWe) kunnen kopen. Aldus zou je in NL een effectief opgesteld vermogen van 21 GW (700.000 x 30 kWe) kunnen realiseren en daarmee een elektriciteitsproductie capaciteit van 184 TWh (21 GW x 8760 h ) per jaar kunnen bereiken.

Ter vergelijking de officiële NL-getallen over 2023 , het opgesteld vermogen is 40 GW voor een elektriciteitsverbruik over 2023 van ‘slechts’120 TWh.
DUS HET TOTALE ELEKTRICITEITSVERBRUIK in NL KAN BLIJKBAAR GEMAKKELIJK MET VRIJE ENERGIE PLAATSVINDEN !!!

En dat :
* Zonder emissies naar de atmosfeer.
* Zonder verontreiniging / opwarming van water.
* Zonder overblijvende reststoffen.
* Zonder schadelijke stralingseffecten.
* Zonder boorgaten in de Aarde.
* Zonder visuele en akoestische omgevingshinder.
* Dus zonder fossiele energiedragers (kolen, olie, gas), zonder kernenergie, zonder windmolens, zonder zonnecellen …….

Waarmee alle negatieve aspecten ten aanzien van het gezondheid/welzijn en milieu (plant, dier, mens, atmosfeer, water en Aarde, ) die daarmede gepaard gaan natuurlijk ook vermeden worden !!
Bij de diffuse opstelling van een enorm aantal van voornoemde HES-units door heel het land wordt tevens een zeer stabiele en vrijwel onkwetsbare elektriciteitsvoorziening gerealiseerd. Dit in vergelijking met de huidige situatie. waarbij slechts een relatief klein aantal, terroristisch kwetsbare, zeer grote elektriciteitscentrales hierin voorzien, via de daarbij nodige hoogspanningsverbindingen.

De 8,3 miljoen huishoudens verbruiken bij een gemiddeld jaarverbruik van 2900 kWh per huishouden in totaal 24 TWh (20 % van het totale elektriciteitsverbruik).
Die stroom zou geleverd kunnen worden door op elke 90 huishoudens een 30 kWe HES-unit te plaatsen. En dit bij specifieke investeringspost van rond 450 Euro (40.000 : 90) per huishouden voor ‘levenslange elektriciteitslevering’.

E-voertuigen

Vrije energie kan ook worden toegepast in voertuigen. Daaraan wordt bijvoorbeeld gewerkt door de ‘Leonardo Corporation’ (Miami Beach, Florida) van Dr. Andrea Rossi. Daarbij laden enkele honderden ingebouwde 100W-SKLep modulen de EV continu bij (je hoeft nooit meer onderweg te ‘tanken’). Persuitnodiging voor een 12 uur demonstratie in Italië in oktober-2023 zie…..

Een SKLep modul heeft 1 Watt input en 100 Watt (0,1 kW) output, afmetingen blokje in cm bxdxh 7x7x9, gewicht 250 gram, en is meervoudig te koppelen tot hogere vermogens. Bij continu bedrijf levert één blokje dus (0,1 – 0,01) x 8760 = 788 kWh per jaar.

Huishoudens

Uiteraard kan ook in het huishouden van vrije energie gebruik worden gemaakt. Dr. Rossi en zijn team hebben ook hiervoor mede de E-Cat 100W ontwikkeld. Met geschikte aantallen SKLep modules is het uiteraard ook mogelijk om het hele huishoudelijk elektriciteitsverbruik af te dekken, en/of deze eveneens te betrekken bij een aangepaste warmtevoorziening, waarbij dan grotendeels in de hele betreffende warmtebehoefte kan worden voorzien hetgeen overigens van geval tot geval verschillend zal kunnen zijn. (mogelijk ook zonder warmtepomp). Het valt buiten het kader van dit korte artikel om hier meer gedetailleerd op in te gaan.

E-Cat van dr. Rossi

De E-Cat 100 W van dr. Andrea Rossi

Andere vrije energie systemen

In het voorgaande zijn slechts een tweetal van de meest actuele attractieve vrije energie apparaten voorgesteld die tevens op korte termijn beschikbaar zullen zijn.
In een eerder artikel in januari 2020 werden reeds enkele veelbelovende vrije energie systemen besproken, voornamelijk met vermogens in MegaWatt bereik.

Ontwikkelaars van vrije energie systemen ondervinden veel ‘tegenwerking’ inmiddels al zo’n 100 jaar. Zo ook die van bijvoorbeeld de KPP (Kinetic Power Plant) van de Duitse firma Rosch, echter bij de regering in Thailand was men welkom en inmiddels is hier dan ook een opdracht geplaatst voor een grote installatie van 100 MW. In de planning staat een grotere van 350 MW. Op het bedrijfsterrein van Rosch in Thailand zijn een 100 kW en een 500 kW installatie continu in bedrijf
(Overigens dergelijke installaties maken in feite op een slimme manier ‘continu-roterend’ gebruik van de zwaartekracht !)

Het gevestigde internationale complex van regeringen / belastingsystemen / banken / energieleveranciers / brandstofleveranciers is niet geïnteresseerd in vrije energie, want daarmee vallen hun verdiensten weg.
Het wakker worden van ‘de-massa-onwetende-goedgelovige-brave-hardwerkende-medemensen’ kan die blokkade in ‘Vrije-Energie-toepassingen’ doorbreken …..
Het is dus aan hun…..
Daarom:  DOE WAT MET DIT VERHAAL !!!

Gerelateerd

GlobalBEM maakt een berg hoogwaardige kennis gratis toegankelijk

30 jaar Breakthrough Energy inventions … en nog altijd sluit een ijzeren gordijn de labs af

Breakthrough energy: power voor nieuwe generaties

‘Straling van draadloze netwerken heeft een opwarmend effect op de atmosfeer’

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Leo Brybor schreef:

  Als mensen odysee.com/The-T…e-Change:0 van Corsi eens zouden lezen… fossiele brandstoffen bestaan niet, het zijn anorganische brandstoffen. Een soortgelijke hoax als virologie/germ theorie. Bizar om te zien hoe miljarden mensen iets kunnen geloven dat nooit aangetoond is.

  • Margie schreef:

   Bizar inderdaad ook dat men niet inziet hoe er met hun gespeeld wordt.
   Ze hebben geen flauw benul en geen idee hoe je zelf zuurkool maakt…

   The truth about energy ~ Jerome Corsi
   Bij odysee no content found
   Gelukkig heb ik een poos geleden een site ontdekt waar je vele, ook zeldzame boeken kunt vinden. Zo ook Corsi’s boek.

   OceanofPDF

 2. Onno schreef:

  Vervolg: 9 Martijn kon zijn huis en bedrijf wel afschermen tegen deze vijfff en ghee straling met frequentie van messing staafjes, zoals ook gebruikt in kerncentrales, zie , evt te koop : (www.) Martijn Vis, de bouwmarkt of … Alles? is frequentie en vijfff en ghee heeft nu een (mogelijk) dodelijke frequentie. Dit wordt straks na de grote omwenteling simpel naar een Licht frequentie veranderd in een helende. Het kan dus …. Toen vijfff en ghee in de lantaarnpaal voor Martijn’s huis kwam, werden de planten van zijn kwekerij ziek, de schapen ernaast epileptische aanvallen en zijn gezin kreeg gezondheidsklachten. Zoals ex-militair Mark Steele van ‘Save Us Now’ zei: dat ‘doodt alles en iedereen.’ Een vriend van Martijn kwam met kleine, dunne messing staafjes bij hem, die in de kerncentrale als bescherming gebruikt worden. Deze maken een frequentiemuur tegen de vijfff en ghee frequentie. Dit redde zijn kwekerij, de schapen waren na 3 weken weer gezond en zijn gezin leefde op!! Dus kan het ons ook redden.
  Gebruik: Je moet een opening laten dat straling daaruit kan, bijv niet omheen een flat, want dan gaan de mensen daarin koken… En met max 300 m afstand, zo dicht mogelijk op ca 1m bij de bron, geen metaal ertussen, en in de grond, net zo diep als ze lang zijn, tegen mogelijke beschadiging. Maten: 14,4 resp 7 cm lang bij 5mm dik: Zie YouTube “Ziekmakende lantaarnpalen | Volg Je Hart #48′. Testen kan via nei-en, touch for health, kinesiologie: Haal het kapje van de lantaarnpaal eraf met een driehoek sleuteltje van de gasmeter en je draait de 16 ampère stop er uit. Je test de proefpersoon via neien (of TvH of …), doet de stop er weer in en weer testen. Jij kunt ze makkelijk zelf maken. Die vijfff en ghee zitten ook in Rioleringsputten. Ze worden eenvoudig net onder het deksel aan de buiswand gemonteerd. Open maken (met tegeloplichter of …?) en ‘vloeibare bitumen erover. Klaar. .

  Maar nu: in hoeverre kan het omkeren van de zwaartekracht door vijfff en ghee een probleem bij deze apparaten worden?

 3. Onno schreef:

  Geweldig, dank je wel!! Dikke zoen!!
  Ik had hem klaar liggen om door te mailen, maar heb … wat vraagjes.
  1 Hoe zit het met de infrastructuur, binnens- en buitenshuis?
  2 Gaat dat per draad, straling, ‘frequentie’ of ….
  3 Kun je hem gewoon neerzetten naast je meterkast, zodat die alles verbindt in huis? Of gaat dat via frequentie, energie? (Ik ben a-technisch.)
  4 Hoeveel gaat dat kosten per huishouden?
  5 Het kastje werkt op 90 huishoudens … Hoe verbind je die met dat kastje?
  6 Mag er onderling beton, bomen, heuvels, bergen, enz tussen zitten? In woon ‘dankzij’ de sterke straling in Nl, sinds 2020 in midden-Frankrijk op het platteland met 6 huishoudens in een vallei… Aan de overkant van de heuvel zit ook een gehuchtje, enz. Dus hoe zou dat hier kunnen?
  7 Ik zie op 1 video 2 zonnepanelen … Dus zonder externe electric lukt dit dus niet. Ik weet dat dat ook een probleem van een uitvinder was: ‘Ik zoek nog naar een oplossing om totaal los te komen van externe electric.” Hoe zit dat met dit apparaat? Ook met 1 of …. zonnepanelen?
  8 En nog een heel onbekend en gevaarlijk iets. Je schreef: ‘Overigens dergelijke installaties maken in feite op een slimme manier ‘continu-roterend’ gebruik van de zwaartekracht !) En met vijfff ghee? Die kan dit omdraaien. Zie video over rozen van kweker Martijn Vis op YT. Hij is nu bezig met Elektrocultuur Van Doorne – elektrocultuur magnetocultuur, die wonderen hiermee bereikt met plantengroei, dus voedselvoorziening. Ook de moeite waard voor hier. Daarom vermeld ik ook het volgende:

 4. Dirk van Nieuwkoop schreef:

  Wij hebben het Rosch principe nagebouwd en er zelfs hele domme fouten uitgehaald hier in Thailand en aangetoond dat het onmogelijk kan werken. Ik ga daar nog een video van maken

 5. hantayofrans schreef:

  Zal wel onzin zijn deze machine. Anders had iedereen er een. 

  • Jojanneke Voorthuis schreef:

   Dat is bij basis een hele foute redenering……je weet niet half hoeveel mensen al het loodje hebben moeten leggen die bv kanker allang konden genezen etc.

 6. Pieter schreef:

  In de jaren 30 van de vorige eeuw reed Nicolas Tesla al in een auto op water. Natuurlijk hebben de overheden en de oliemaatschappijen er voor gezorgd dat zijn laboratorium tot tweemaal toe in de brand werd gestoken en moest zijn uitvinding geheim blijven. En nu zijn we zg op zoek naar alternatieven. Elektriciteit uit zonne- en windenergie is natuurlijk geen alternatief. We worden wederom belazerd door onze overheid.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.