‘Onze wereld berust op twee kardinale misvattingen’

Schermafdruk 2016-06-08 23.12.17

Alle presentaties van de Breakthrough Energy Movement Conference 2016 staan inmiddels online. Ook die van uitvinder Mike Waters, die tijdens het live event te kampen had met haperingen in de verbinding. Nu is hij integraal en storingsloos te zien. Chapeau voor het GlobalBEM-team!

Zoals ik vermoedde op grond van de fragmenten tijdens de live uitzending gaat het bij Mike Waters om een schitterend en baanbrekend verhaal. Hij neemt twee fundamentele overtuigingen onder vuur die ten grondslag liggen aan de huidige mainstream wetenschap en daarmee aan onze economische en maatschappelijke realiteit.

De eerste is de overtuiging dat het in de natuur om competitie draait, om survival of the fittest (nature is competitive dominant). Waters laat zien dat dit onjuist is en dat het in werkelijkheid precies omgekeerd is: de natuur is een samenwerkend geheel (nature is collaborative dominant). Hij illustreert dit met een prachtig filmpje over de gevolgen van de herintroductie van wolven in het Yellowstone natuurpark.

De tweede is de wet van het behoud van energie. Daarmee veroordelen we ons tot denken in gesloten systemen en in schaarste. Ten onrechte, aldus Waters. De moderne fysica gaat uit van open systemen en van iets dat onze hersenen maar moeilijk kunnen bevatten, maar wat een bewezen feit blijkt: de dichtheid van energie neemt toe, naarmate de omvang afneemt. En daar is geen eind aan, want het is een open systeem (energy density increases as size decreases).

Dit houdt in dat energie in onvoorstelbare hoeveelheden aanwezig is. Het is letterlijk Free Energy. De implicaties daarvan zijn enorm. “Niets is meer onmogelijk,” aldus Waters. “En wetenschap wordt alchemie.”

Meer informatie op de website van Mike Waters.

Toegang tot alle recordings van de GlobalBEM 2016 Conference kost 65 dollar (geldig tot 31 mei 2017).

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Hallo Fred,

  Weer bedankt voor je inzet ook het thuisfront op de hoogte te houden.
  Helaas kom ik er niet toe alle lezingen te gaan volgen.
  Veelal zijn het toch wel weer de bekende visies.
  Immers alles bestaat al, alleen we zijn het vergeten.
  Mijn verwondering is dat het fysiek nog steeds niet lukt.

  Duidelijk is mij geworden, dat veel verhalen ook niet kloppen.
  DikS vertelde eens tijdens een 0.bijeenkomst “Wissenschaft is de kunst van het wissen”.
  Sinds bestudering van Epingenetica (SaskiaB en Bruce Lipton) ben ik veel “dingen” beter gaan zien. En heb nu ook de ervaring hoe dat werkt. Ikben.

  In een computerprogramma (zonder ziel) werkt met nullen en enen.
  Er is altijd een achterdeurtje.
  Mits je natuurlijk wel weet, dat we in een MATRIX zitten.
  Voordat we met de dualiteiten gingen “spelen” was er al het nulpunt. Al wat is.
  Daar is ons achterdeurtje. Wakker worden. Bewust-worden.

  Nog even voor al diegene die het ontgaan is.
  Zaterdag 11 juni is er een groot evenement in utrecht waar vele uit het “circuit” aanwezig zijn. De 0.groep staat op het energieplein nr.16. Ook jij bent er, heb ik gezien. Prachtig.
  nulpuntenergie.net/blog/…-20160606/

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.