Zijn de ‘brain invaders’ ook in Nederland actief?

Ooit gehoord van GWEN-Towers?
Ik ook niet, tot voor kort.
Ik stuitte voor het eerst op deze term toen ik op YouTube een aflevering bekeek van de Amerikaansese tv-serie Conspiracy Theory van Jesse Ventura. Ventura startte zijn loopbaan bij de marine, werd daarna beroepsworstelaar en van 1999 tot 2003 gouverneur van de staat Minnesota. Hierna ontpopte hij zich tot schrijver en maker van tv-programma’s.
De video die ik bekeek betrof de uitzending van 17 december 2012, getiteld Brain Invaders.

Mind control
In deze aflevering verklaart voormalig CIA-agent Mark Philips dat de VS zijn overdekt met een netwerk van masten die deel uitmaken van een geheim regeringsprogramma voor mind control. En sterker nog, dat de microgolven die deze masten uitzenden ingezet kunnen worden tegen specifieke individuen. Iets dat volgens hem ook daadwerkelijk gebeurt. Voor de slachtoffers van deze ‘behandeling’ is zelfs een speciale naam bedacht: targeted individuals.

Naïef
Aan het einde van de uitzending bevestigt dr. Robert Duncan, een Amerikaanse wetenschapper, die bij de ontwikkeling van deze technologie betrokken is geweest, de getuigenis van Mark Philips. Duncan benadrukt dat hij spijt heeft dat hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van wat hij ‘het ultieme elektronische wapen’ noemt, omdat dit nu tegen de eigen bevolking wordt ingezet. “Ik was naief,” verklaart hij. “Technologie is in zichzelf neutraal. Het gaat erom voor welke doeleinden ze wordt ingezet.” Dr. Duncan schreef over zijn ervaringen het boek Soul Catcher: Secrets of Cyber and Cybernetic Warfare Revealed.

Emergency Network
Philips en Duncan lichten in de aflevering van 17 december 2012 toe dat het geheime regeringsprogramma rondom de masten een voortzetting is van het MK-Ultra-Project van de CIA dat in de jaren ’70 op last van het Congres werd stopgezet. De GWEN-Towers waren onderdeel van dit programma. De afkorting staat voor Ground Wave Emergency Network. Oorspronkelijk was het bedoeld als alternatief kanaal om de communicatie met legereenheden in extreme situaties in stand te kunnen houden. Bijvoorbeeld als het centrale commando zou zijn uitgeschakeld tijdens een atoomoorlog. Volgens beide klokkenluiders is het netwerk later verder ontwikkeld als een systeem voor mind control.

Vragen
Deze uitzending van Ventura’s programma roept allerlei vragen bij mij op. Bijvoorbeeld:
Staan zulke masten of anders samengestelde zendapparaten met een vergelijkbare functie ook in Nederland?
Zijn er in Europa en in Nederland eveneens geheime regeringsprogramma’s in werking voor psychologische beïnvloeding van de bevolking?
En zo ja, zijn er dan ook Nederlandse slachtoffergroepen?
En zijn er dan aan onze kant van de oceaan klokkenluiders van het formaat van Philips en Duncan die hun verhaal aan de media hebben verteld of die pogingen daartoe hebben ondernomen?
En tenslotte: is er een verband tussen deze GWEN-masten en het 3G- en 4G- mobiele telefonienetwerk?

De laatste
Brain Invaders was de laatste aflevering van de serie Conspiracy Theory die in de VS werd uitgezonden. Er stond nog een aflevering op stapel over een hoge functionaris van het Homeland Security Department, maar het tv-station dat deze serie bracht – truTV – besloot deze niet uit te zenden, wat meteen het einde van de serie betekende.
Klik hier voor interessante achtergrondinformatie over deze serie op Wikipedia.

Ik was onder de indruk van ‘Brain Invaders’.
‘Stel dat dit waar is,’ vroeg ik me af, ‘in wat voor een wereld leven we dan?’
Het is een video met impact.
Je bent gewaarschuwd.

Klik hier voor een overzicht van alle andere afleveringen van deze serie.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. C schreef:

  Mijn visie hierop en deze uit ik pas na 8 jaar onderzoek,omdat ikzelf ook een target ben,en al va mijn 6 de jaar me in deze hel op aarde bevind( nu 52).
  Deze targets hebben meestal een chip,en meerdere in,aan hersenen gekoppeld,gedachten lezen,en dmv een lens ook beeld krijgen voor degenen die de targets volgen.
  Dit alles is een leuke poppenkast om te zien,maar vooral blijkt dat je overleden belastingplichtig bent verklaard,en degenen die jou onder controle hebben,kunnen zo ook jouw geboortetrust beheren,gekoppeld aan bankwezen,belastingdienst,gemeente,alsof het van hun is.
  Om deze chips actief te houden kun je op afstand even “uit bepaalde frequentie” gezet worden zodat er weer een vloeistof wordt geinjecteerd,waardoor er weer allerlei netwerken actief blijven,ook word je hierdoor magnetisch,een biostabiel is een klein hulpmiddel,evenals ontgiften met NAC.

 2. Sylviua Branson schreef:

  alles is mogelijk door satellieten

 3. Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo Narai !

  Over Hofnarren en dorpsgekken ;

  Hofnar was in de vroege middeleeuwen soms een gevaarlijk baantje.
  Ze deden soms gewaagde uitspraken aan het hof en hadden daarmee invloed op de besluitvorming..
  Hofnarren waren soms de enige die kritiek durfden leveren op het reilen en zeilen van de heersende elite ten voordele van lagere gesitueerden .
  Om die reden waren ze vaak op voorhand al voor gek verklaard.
  Ze hadden zodanig een speciale maatschappelijke status en sociale functie.
  Ook dorpsgekken hadden in sommige gevallen een vergelijkwaardige status en sociale functie.
  Zij durfden vaak als eerste kritiek te leveren op ernstige misstanden en wisten zo vaak al te explosieve situaties te voorkomen .
  Gezien hun maatschappelijke status werd dit van hen getolereerd.
  Toch eindigden velen van hen alsnog in het dolhuis of in de gevangenis.
  Soms moest een hofnar zijn gedurfde uitspraken met de dood bekopen.
  Door menigeen werd de hofnar gevreesd door zijn uitspraken en de gevolgen hiervan.
  Hadden ze aan het hof deze middeleeuwse traditie echter gecontinueerd dan was de huidige situatie niet zo explosief geworden .
  Tegenwoordig verdwijnen dit soort figureren vaak in psychiatrisch inrichtingen en kunnen hierdoor moeilijk hun sociale functie vervullen.
  Door de nieuwe mogelijkheden die tegenwoordig op internet worden geboden kunnen ze nu gelukkig als complottheoretici of waandenkers weer vrolijk aan het werk.
  De Hofnarren en dorpsgekken zijn complottheoretici geworden en weten op internet zo als vanouds de politieke besluitvorming weer danig te beïnvloeden..
  De risico’s die hiermee verbonden zijn, zijn voor hen dan ook vergelijkbaar met die van de Nar in de middeleeuwen.

  Zo iemand als Jimmy Savile bijvoorbeeld leek wel een beetje op een hofnar maar was dat in de verste verte niet.
  In plaats van opbouwende kritiek te leveren op de handel en wandel van de weledel hooggeborenen
  werd door zijn toedoen de situatie aan onder andere het Engelse hof steeds explosiever.
  Deze Britse ”hofnar” maakte nog meer slachtoffers dan in het hofnarretje in Amsterdam.
  Het lijkt zo de teloorgang van de hofnar te zijn, maar dat is in dit geval suggestief .
  Hofnarren stonden soms in hoog aanzien.
  Het nadeel is dat ze natuurlijk niet altijd voor vol worden aangezien en worden dus niet altijd even goed geïnformeerd.
  Mondeling gegeven informatie blijk soms bij nader inzien niet altijd even correct of moeilijk te verifiëren.
  Zo had ik recentelijk een blog geschreven over Kali babba’s en de Kali tempel die bij nader inzien incompleet of niet geheel correct bleek te zijn .
  Daarom zijn normale, gezond en weldenkende mensen onmisbaar om het werk van de nar of de dorpsgek al dan niet op te pikken en verder uit te werken.
  Dit om gezamenlijk het gewenste resultaat te behalen, als de tijd er rijp voor is.

  MK-Ultra in de Polder ?

  Als dorpsgek in spe ben ik zelf ooit eens een paar keer ongevraagd en ongewenst kortstondig hofnar geweest op feestjes in Den Haag en in Groningen.
  Zodoende weet ik al lang dat ook Nederland zijn Saville’s en Epsteins heeft.
  Misschien relatief gezien nog wel het meest van allemaal…
  Wie zijn de Brice Tailors [ Want to Know] , de Kendall’s [ dr. Phill ] en de Virginia Giuffre’ s in de polder ?

  De meisjes op rekken en achter de ramen zetten.

  Ha, ha, ha, ha.. hoorde ik als sociaal werker begin jaren ’80 iemand een smakeloze grap maken over de internaten rekken en zetten. Niet lang daarna werd er druk op mij uitgeoefend om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen, wat ik resoluut weigerde.

  Uit hogere sferen in hogere kringen .

  Veel later was ik ooit eens op een feestje in Den Haag met hele deftige mensen en van dat roze bier in van die dunne glaasjes. Ik werd daar benaderd door een blonde schoonheid die mij vroeg of ze nog ergens mee van dienst kon zijn. Op mijn vraag ‘vertel eens wat meer over jezelf’ kreeg ik duidelijk antwoord. Ze werd gesexploiteert om de lusten de driften van de mannelijke aanwezigen te behartigen. We kregen gezelschap van nog een paar blonde schoonheden en mij werd al snel duidelijk dat ze tegen hun zin en wil door de Nederlandse inlichtingen diensten werden uitgezonden naar met name Arabische landen om daar in de bubbelbaden en slaapkamers van de lokale elite te toeven.

  Wie zijn de Savile’s en de Epsteins hier in Nederland ?

  Voeren hier in Nederland respectievelijk Gonsalves , van Leeuwen en Demmink het werk van Mengele en Sidney Gothlieb verder uit in de praktijk ? Puttend uit de mogelijkheden de internaten ze bieden op dit vlak ? Volgens mij wel… Deze praktijken worden tot nu toe gecontinueerd een steeds geraffineerder met telkens weer nieuwe [technische en farmaceutische ] middelen. MK-Ultra in de polder met van Leeuwen als spil in het geheel . Er worden wel eens namen genoemd maar de zaken verdwijnen telkens weer in de doofpot en er rust nog steeds een groot taboe op dit onderwerp.

  Toch zijn ze hier ook in Nederland, de sociaal en economisch afhankelijk gemaakte en op een psychologische manier af geknechte seksslaafjes van de inlichtingen diensten… Onder de paraplu van Koninklijke onschendbaarheid schijnen meer mensen mee te schuilen dan aanvankelijk de bedoeling was. De in de praktijk jurisprudentie loze jeugd en voogdij raadsleden gaan in dit geval ook niet geheel vrijuit. Het lijk mij onmogelijk dat ze niet meer weten te vertellen over dit ook in ons land wijdverbreide fenomeentje

  Hopelijk laten ook de Nederlandse Kendalls en Virginia Giuffres volgend jaar van zich horen !!!

  Ook vanuit deze functie wil ik iedereen een prettige kerst en het beste voor 2020 toe wensen.
  Ook in dit geval wordt het volgend jaar spannend.
  Tevens wil ik met name Want to Know , Ella Ster , Niburu en 9 for news en indignatie , maar ook de ander blog sites nog bedanken voor hun treffende publicaties.
  We hebben met een relatief klein aan tal inmiddels grote resultaten geboekt !

  Bedankt !

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba.
  AardbevingsGroninger ,
  enz. enz. enz.

 4. Paul Peters schreef:

  Een erg goed boek dat ik las over mindcontrol met de titel Mindcontrol geschreven door Quasimodo werpt een verblindend helder licht in de meest duistere spelonken van onze samenleving en is dus voor iedereen die weten wil wat er werkelijk speelt een absolute aanrader. de link is www.pumbo.nl/boek/mindcontrol

 5. Tahir schreef:

  Er zijn jammers. En elektromagnetische golven kan men makkelijk meten. Ikzelf ben een bekende bij de hogeropgeleiden in Nederland. Schreef oa op de vrije gedachte. De regering zelf moet er van het definitie van het woord democratie bewust wezen/zijn. Liberte (vrijheid), egalite (gelijkheid) fraternite (broederschap). Om jullie (want ik hoorde e blijkbaar niet bij) vrijheid en gelijkheid te doen handhaven kwamen de machten tot ontstaan. Broederschap moet men zelf onderling creeren. Ze gebruiken dit soort wapens, elektronische onder het mom van het nationale veiligheid. Ikzelf ben vanaf maart 2015 Harderwijk, want ben een Harderwijker, een targeted persoon. Het verschil met iemand die pschotisch is en gericht word lastigvallen, is, dat men van buitenaf word beinvloed. Elektromagnetische straling speelt in op de frequensies van de hersenen. Die werkt het beste onder 8hz. Ze kunnen je duf maken. Zeer focussen zodat je een beetje de realiteit vergeet en meer. Heb zelf dit alles aan de Nederlandse en Turkse minister van binnenlandse en meer gedeeld. Mensenrechten Nederland en andere mensenrechten organisaties zijn hiervan op de hoogte zo ook het ombudsman. Heb laatst nog van hun een brief hier in Turkije ontvangen. Dat ik iets kreeg betekende veel. Al is het maar een stuk papier van geen waarde.

  • M. K. schreef:

   Mensenrechten organisaties zijn hiervan op de hoogte, maar ze kunnen jouw als targeted persoon tegen de electro magnetisch schok en electro magnetisch golven niet beschermen. Geen formele veiligheidsinstanties wil je horen. Wat kan je doen, bij welke instantie moet je zich melden? Als de veiligheidsinstanties jouw niet willen horen, is het mogelijk dat, omdat ze zelf de oorzaak van de electro magnetische straling zijn ? Want het is niet zo makkelijk voor een individu om zulke non-lethale (wapens ) apparaten te beschikken of voldoende kennis hebben om te kunnen gebruiken.

 6. Frank; schreef:

  Mijn ervaring
  Ja, als vriendje van de USA met zijn PTB (machtsfanaten) doet Nederland met dit ” spel” mee.
  Insiders (techneuten) hebben mij dit verteld. Er worden vele technieken in de strijd gegooid om de mens te manipuleren. Met meters kun je vele golfpatronen=informatie=frequenties op je lichaam wel meten. Ga je je aarden – ook in bed – dan zal je systeem nauwelijks last hebben van al die invloeden (mindcontrole). Ben je bewust van deze ellende en wees niet angstig.

  • Henk Jansen schreef:

   Ik vind – te allen tijde en zeker in dit soort kwesties – dat je harde bewijzen moet hebben voordat je mensen of instanties publiekelijk beschuldigt. Een verwijzing naar anonieme bronnen is niet genoeg, behalve misschien wanneer je een erkend en bewezen integer journalist bent.

 7. Fred Teunissen schreef:

  Het goede van de video is dat er harde, controleerbare feiten over de situatie in de VS in worden genoemd. Voor ons land en de overige Europese landen gaat het vooralsnog om vragen, zoals ik er een paar in de blogtekst heb gesteld. Ik hoop dat deze tekst vroeg of laat mensen bereikt die sommige van die vragen kunnen beantwoorden. Als dat zo is: reageer alsjeblieft en deel je kennis!

 8. Helena schreef:

  Ik vermoedde dat de controle op ons mensen groot was, alleen zo groot, kon ik niet bedenken. Chemtrails was een paar jaar geleden al heel wat, maar deze film zet je verder aan t denken wat hier in Nederland ook al mogelijk zou kunnen zijn…..brrrrr…

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.