Voormalig stafchef van het Britse leger over ufo cover-up

Het was wereldnieuws, maar geen journaal dat ermee opende.
Lord Peter Hill-Norton, een gepensioneerde Britse admiraal, voormalig stafchef van het Britse leger (1971-1973) en voorzitter van de militaire commissie van de NAVO (1974-1977) bevestigde kort voor zijn dood in 2004 voor de camera’s van het Sirius Disclosure Project dat er een cover-up gaande is rondom ufo’s. Ook ging hij in op de motieven voor deze cover-up.

Er zijn onmiskenbaar objecten in onze atmosfeer die van buitenaardse oorsprong zijn, vertelt Hill-Norton in deze opnames. Ook wijst hij er op dat deze bezoekers ons in technologisch opzicht ver vooruit zijn. Hij zegt verder dat het zeer goed mogelijk is dat de aarde al veel langer door buitenaardse beschavingen wordt bezocht.
Verder bestrijdt hij dat er paniek zal uitbreken als regeringen hun bevolking de waarheid over deze bezoekers vertellen.

De video met deze opzienbarende uitspraken werd op 19 oktober 2013 gepubliceerd op het YouTube kanaal Sirius Disclosure.
Het is mij niet duidelijk of deze video al eerder op het web is gepubliceerd. Als dat niet het geval is zou dat betekenen dat het Disclosure Project ruim tien jaar met de publicatie ervan heeft gewacht.

Hieronder een verkorte versie van de opnamen die begint met zijn uitspraken over de ufo cover-up.

En dit is de integrale versie, die begint met Hill-Norton’s visie op het Bentwaters- incident, een landing van een ufo vlakbij een Amerikaanse (nucleaire) militaire basis in Engeland in 1956.

Timeline
Opmerkingen over de cover-up: 3:50
Over het vermogen van de bevolking om de waarheid te bevatten en niet in paniek te raken: 4:17
Over bezoek door buitenaardse beschavingen: 6:00

Met dank aan de website Niburu.nl, die me op her bestaan van deze video attent maakte.

Samenvatting van meer getuigenissen in het Disclosure Project, onder meer van astronauten: http://www.wanttoknow.info/ufocover-up10pg#hillnorton

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Cinrad Winkelman schreef:

  Het hele verhaal krijgt de dimensie van “What to do about something we know nothing about?” en het doet me denken aan hoe primitieve volkeren bliksem en donder poogden te verklaren en opeens daar ware de goden “uit de hoed getoverd”. . .Het bleef niet bij:

  “We weten niet wat het is dus kunnen we er niets over zeggen, maar we gaan het onderzoeken en als weten wat het is zullen we je het vertellen”.

  Er is niets veranderd maar intussen weten we meer: De Zon en de Maan zijn geen goden meer. We hebben wel iets bereikt!

  Ik heb het van Niel deGrasse Tyson. . .Die liet zien hoe idioot mensen nog zijn. Als het over UFO’s gaat weten horden gelovigen opeens wat het precies is terwijl het nog steeds een UFO word genoemd. Zo lang het een UFO blijft is het vanzelfsprekend dat filmpjes en foto’s getoond worden maar om in de zelfde adem te zeggen wat het dan precies wel is en waar het vandaan komt is geen zuivere koek. Onbekend is onbekend.

  Wat de die aardige man in de video zegt is wel waar. . . Indien meer informatie over UFOs bekend gemaakt wordt veranderd er in wezen niets en ontstaat er geen paniek. We weten al dat er duizenden filmpjes en verhalen zijn van mensen die er in geloven en er is geen paniek uitgebroken, ten minste niet op grote schaal, niettegenstaande de verhalen over Paniek na het Hoorspel verteld door Orson Welles “War of The Worlds”. . . in de jaren midden of eind 30.

  Indien de Aliens die er zouden zijn zo slim zijn dat ze ons als mieren beschouwen kunnen we er toch niets aan doen, . .Gewoon blijven onderzoeken en bekend maken wat we te weten komen. . .Zo lang we in het duister tasten zijn er geen maatregelen tegen te nemen. . . .Bewijzen die er zijn moeten gewoon openbaar zijn zo dat mensen geen nieuwe goden hoeven te gaan definiëren.

  • Fred Teunissen schreef:

   Beste Conrad,
   Ja mee eens. Hoe meer ik me in dit onderwerp verdiep, hoe ingewikkelder en verwarrender het wordt. Simpele antwoorden zijn er niet.
   De Lord admiraal op de video licht een tipje van de sluier op. Dat is een belangrijke goede daad van hem bij zoveel geheimhouding. Ook roept hij – aan het eind van de video – op tot serieus wetenschappelijk onderzoek naar dit fenomeen. Dat lijkt mij precies de goede instelling: openheid, open mind en onderzoek.

   Ik hoorde gisteravond op www.siriusdisclosure.com een recent webradio-interview met dr Steven Greer (op station Higherside Chats). Hij zegt daarin dat er bij zijn weten geen buitenaardsen zijn die ‘slechte bedoelingen’ met ons hebben en dat degenen die dat wel beweren aan disinformatie doen (met de slechte bedoeling om angst te zaaien).
   Wat is hier correcte informatie en wat is disinformatie?
   Het is een grote puzzel.
   Kijk maar op: www.siriusdisclosure.com/news

 2. Helena schreef:

  heel interessant!!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.