‘The Truth Is Out There’ gelanceerd

Een stevige en bijzonder fraai vormgegeven bundel die achttien waarheidszoekers presenteert met een inhoudelijke bijdrage van hun hand, een diepgaand interview en een fotografisch portret. Dat is The Truth Is Out There. En ik ben een van die achttien met het onderwerp chemtrails.

The Truth Is Out There

Eerste indruk: dit is ongelofelijk. Hier is sprake van serieuze aandacht voor dissidente geluiden. Voor de argumenten en de motieven. Voor de achtergronden. Voor de ins en outs. Na zoveel ontkenning en beschimping voelt dat erg onwennig, moet ik bekennen. Zou er niet toch ergens een adder onder dit kloeke gras schuilgaan?

Ik was er zelfs tot na de presentatie, 31 juli in Amsterdam, niet volledig gerust op. Thuis las ik de teksten waar ik bij betrokken was na en daar bleek alles keurig en correct gedaan. Er was niks ‘nog even verbeterd’ of ingekort. Niks geframed. Kortom, dit is vakwerk. Eerlijk vakwerk. In elk geval waar het mijn aandeel betreft.

Ik heb nu nog geen tijd gehad om er stevig in te lezen, want al mijn aandacht gaat eerst naar het boek over tien jaar TransitieWeb, dat inmiddels zijn voltooiing nadert. Ook een bundel en ook een waar veel mensen aan bijgedragen hebben.

Hieronder vermeld ik alleen de gepresenteerden in The Truth Is Out There en hun onderwerp. Later kom ik op de inhoud van het geheel terug.

O ja, ik vergeet nog: toen ik terugkwam van de boeklancering en de AKO op het CS van Amsterdam binnenliep…. precies.
Ook dat is ongelofelijk.

Bij deze nogmaals alle lof voor het creatieve team dat dit boek samenstelde:  Jaron Harambam, Marije Kuiper en Roel Vaessen!

De 18 onafhankelijke waarheidszoekers

1 JFK, Norman Kapoyos
2 5G, Elze van Hamelen
3 Graancirkels, Monique Klinkenbergh
4 Geldschepping, Niels Verduijn
5 9/11, George van Houts
6 Big Agro, Mike en Jeroen Bruin
7 Ufo’s, Coen Vermeeren
8 Nieuwsmedia, Sanae Orchi
9 Geopolitiek, Mehdi Azad
10 Chemtrails, Fred Teunissen
11 The Great Replacement, Sid Lukassen
12 Vaccinaties, Frank Ruesink
13 Klimaatverandering, Marijn Poels
14 Kindermisbruik, Elizabeth Plokker
15 Flat Earth, Frans Heslinga
16 Big Pharma, Gitta Sluijters
17 Data-Surveillance, Matthijs Pontier
18 Corona, Flavio Pasquino

Bijlage popcultuur, Lars & Kamille, Jim Lloyd, Elles & Jet

Website van het boek

The Truth Is Out There
Uitgeverij: Volt
ISBN: 9789021440804
320 pagina’s
Prijs: € 24,99

The Truth Is Out There - chemtrails

Toevoeging 22 augustus

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. lammert49 schreef:

  lieve mensen, mooie morgen, de zon schijnt volop vandaag, en ja dat is het enige dat telt, …leven in het hier en nu, nietwaar?
  Waar de ..roverheden..schofferen margriet, ok, zou het zo kunnen zijn dat wij daaruit mogen leren, dat we nog meer dan we al deden/doen ervoor mogen gaan om anderen, vooral ….vragen te stellen…? En weer ….vragen te stellen? Dit is in elk geval wat ik doe NU…………liefs

 2. frankbonte schreef:

  Goed nieuws. Bedankt voor de inzet.
  Eens zal de mens toch moet gaan inzien waarom al die ellende?
  www.nulpuntenergie.net

 3. Astrid Heskamp schreef:

  Geweldig mensen, gefeliciteerd! Dat het zijn weg mag vinden.
  Hg. Astrid.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.