Terugblik tweede dag Secret Space Program Conference: Wie zijn de Eyes of our Eyes?

Na de tweede dag van de Secret Space Progran Conference 2015 duizelt het me. Veel nieuwe informatie zoekt zijn weg. Bij een eerste terugblik springen er een paar dingen uit:

* Linda Moulton Howe kwam met een spectaculair verhaal over self-activating software in buitenaardse technologie. Dit onderwerp is iets wat mijn begrip nu nog ver te boven gaat. Ik ga haar presentatie daarom nog een keer zien en zal er dan hier over bloggen. Duidelijk was wel dat ze er in geslaagd lijkt te zijn om – samen met wiskundige experts – een binaire code van buitenaardse oorsprong te ontcijferen. Dat opent de weg voor een nieuw inzicht in graancirkels en in de afbeeldingen die zijn gefotografeerd op ufo’s en die ook voorkomen in tekeningen van mensen die ufo’s hebben waargenomen. Stel je voor: een buitenaardse programmeertaal die we leren begrijpen!

* Linda Moulton Howe zei verder dat ze ervan uitgaat dat er zeker drie buitenaardse civilisaties zijn die directe bemoeienis hebben met en aanwezig zijn op de planeet Aarde. Volgens haar zijn er daarom ook drie soorten aardbewoners: ET’s, hybrids en humans. De drie groepen ET’s hebben conflicterende belangen en dat maakt de gebeurtenissen op aarde, waar toch al zoveel conflicten zijn, er bepaald niet overzichtelijker op.

* In het slotdebat met vier van de vijf sprekers van de tweede dag overheerste een vermoeden dat er een niet goed zichtbare, buitenaardse aanwezigheid is, die grote invloed uitoefent op de gebeurtenissen in ons dagelijkse leven. Dat vermoeden veroorzaakt een onplezierig gevoel. Alsof je heimelijk bekeken wordt.
Spreekster Catherine Austin Fitts stelde in haar bijdrage een reeks goede vragen over deze niet zichtbare aanwezigheid. Wie stuurt eigenlijk de astronomische black budgets aan? (40 biljoen is ‘unaccounted for’ in de overheidsfinancien van de VS, dat is 40.000 miljard). Wie zit er achter de chemtrails? Wie overziet alle surveillance, al die databases? En met welk doel? (zie ook de sheet met vragen onder deze posting). Kortom, wie zijn de Eyes of our Eyes?

* Halverwege de dag gisteren kreeg ik een beklemd gevoel in mijn hartstreek. Bij zoveel geopolitiek en exopolitiek, programmeertalen en wiskunde, dominantie en onderwerping, interstellaire communicatie en andere dimensies, tijdreizen en historische nucleaire conflicten op Mars krijg ik het na een tijdje benauwd, ook al klopt al die informatie. Het geheel hangt naar mijn gevoel uit het lood. Het woord liefde heb ik geloof ik maar één keer gehoord gisteren. En een spirituele dimensie was ver te zoeken. Daardoor wordt het moeilijker om alles een plaats te geven. Er ontbreekt nog iets op een meta-niveau. De Eyes van de Eyes van onze Eyes. Een dimensie voorbij goed en kwaad. En die hebben we wel heel hard nodig.

Schermafdruk 2015-11-02 20.09.15

Video On Demand
Alle presentaties en de twee Q&A’s komen online en zijn tegen een kleine vergoeding on demand te bekijken.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Dank je Fred voor je samenvatting.
  Angst is een energie die de mens sloopt als je er in mee gaat.
  Overweeg waarom het misschien zinniger is de “gedachte” los te laten.
  Helaas is een potje liefde niet te koop.
  Frank – vrijdenker – www.nulpuntenergie.net (item is nu Morgellons)

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Frank, dank je voor je reactie. En dank voor de link naar je artikel waarin je de wijntest uitlegt. Ik heb die zojuist gedaan en het resultaat is inderdaad schokkend.
   Wil je hier nog wat meer over deze test uitleggen?
   Waarom worden de morgellons zo zichtbaar?
   Worden ze verdoofd door de wijn? Reageren ze op magnetische velden? Enz.
   hartelijke groet,
   Fred

   • Ik heb de gewoonte als “iets mij iets doet” het meteen op de 0.website te zetten.
    En dan zelf uitproberen – voorlopig zet ik bij dit item de nieuwste bevindingen die ik ook van anderen krijg toegespeeld.
    Mijn indruk is dat door een goed werkend immuunsysteem veel van die Morgellons ons lichaam worden uitgewerkt. De zelfde plek waar velen binnenkomen – de mond dus. Houdt ook vooral de gehoorgang in de gaten – daar verzamelen ze zich en doe vandaar uit hun werk naar hoofd (=modem) en keelstreek.
    Technisch gezien zou de EM Puls een remedie kunnen zijn.
    Bouw een flitser om (geeft korte hoge energie puls) en ga het uit proberen.
    Denk ook aan het opblazen van de RIFD chip in de magnetron.
    Suggesties en ervaringen zijn welkom. Ikben Frank, vrijdenker

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.