Secret Space Programs: waar of niet waar?

BookCover300pxDe afgelopen dagen heb ik een boek over geheime ruimteprogramma’s gelezen dat een zo volkomen andere kijk geeft op de geschiedenis van de twintigste eeuw (dan we van jongsafaan meegekregen hebben) dat het me duizelde.

Insiders Reveal Secret Space Programs & Extraterrestrial Alliances van Michael E. Salla schetst een complex beeld van vijf of zes geheime – aardse – ruimteprogramma’s die al decennia lang operationeel zijn en van tientallen buitenaardse beschavingen plus nog enkele binnenaardse ‘breakaway’ civilisaties, die in diverse allianties bij deze geheime aardse programma’s betrokken zijn. (*)

De afloop van de Tweede Wereldoorlog staat in Salla’s uiteenzettingen centraal. Hij beweert dat de nazi’s zich na hun nederlaag in Europa met buitenaardse hulp terugtrokken op geheime ondergrondse bases in Antarctica en Argentinië en ook op de maan. Inmiddels beschikken zij, aldus Salla, over een sterk bruggehoofd op Mars, over bases op andere plekken in ons zonnestelsel en over een ruimtevloot (‘Dark Fleet’). Daarmee opereren zij samen met andere agressief georiënteerde buitenaardse civilisaties. Buiten ons zonnestelsel, vermeldt Salla. Een detail waar enige geruststelling van uitgaat.

De nazi’s zijn dus een breakaway civilisation geworden en dat is helemaal niet uniek, aldus de auteur, want in de geschiedenis van de aarde is dat vaker gebeurd. Dat laat ik nu even voor wat het is, want dit uitleggen voert te ver. Lees het boek als dit je interesseert.

Is het beeld dat Salla schetst waar of niet waar?
De moeilijkheid met zijn onthutsende, maar ook fascinerende boek is dat het hoofdzakelijk gebaseerd is op verklaringen van klokkenluiders. Van mensen dus die in deze geheime programma’s hebben gewerkt en die gewetensnood kregen. Maar als gewone lezer kun je niet controleren of de beweringen van deze klokkenluiders kloppen. Misschien vertellen ze de waarheid en niets dan de waarheid. Maar misschien ook wel voor 75% en voor 25% een enigszins aangepaste waarheid. Of maar een kwart van de waarheid. Wie zal het zeggen?

Ik las het boek al met al dan ook zeer geboeid, maar ook met enige scepsis.
Tot ik in hoofdstuk 9 aankwam bij Salla’s bespreking van de ervaringen van Ralph Ring. Ook een klokkenluider trouwens, maar dan eentje die ik zelf in levende lijve heb gezien, gehoord en ervaren. Dat was in 2012 in Hilversum tijdens een conferentie van de Global Breaktrough Energy Movement (GlobalBEM).

Ring maakte toen grote indruk op me. Ik vond en vind zijn verhaal geloofwaardig. Ook al is het minstens zo mind blowing als dat van Salla. Ring was eind jaren ’50 en begin jaren ’60 testpiloot bij Otis Carr, een uitvinder die een werkende vliegende schotel had ontwikkeld op basis van nulpuntenergie, dus met een radicaal andere voortstuwingsbron dan we met onze verbrandingsmotoren gewend zijn.

Salla geeft het verhaal van Ralph Ring in het boek correct weer. Dat is controleerbaar voor me. En daardoor neemt de geloofwaardigheid van de rest van het boek voor mij toe.

Als het waar is dat eind jaren ’50 een geslaagde testvlucht plaatsvond met een Breakthrough Technology project (dat daarna meteen weer werd opgerold door de militairen om in het diepste geheim verder ontwikkeld te worden) dan zijn de implicaties enorm:
* de wereld draait dan de afgelopen 50 jaar ten onrechte grotendeels op fossiele energie
* belangrijke uitgangspunten van de theoretische fysica, zoals die gedoceerd wordt op scholen en universiteiten, zoals de wet van het behoud van energie, zijn dan achterhaald
* in de geheime programma’s wordt dan al meer dan 50 jaar met breaktrough energy technology gewerkt. Dan is heel goed denkbaar dat daarmee intussen interplanetair en misschien zelfs wel interstellair gereisd kan worden.

Mijn conclusie: als het verhaal van Ring klopt, dan leven we in een andere wereld dan we altijd gedacht hebben: de wereld van het boek van Salla.

In 2012 in Hilversum maakte ik een korte video van de getuigenis van Ralph Ring.
Ik geef deze hieronder nogmaals weer. Gevolgd door de integrale registratie (1:44:57) ervan door de organisatie van de conferentie van GlobalBEM. Deze registratie wordt voorafgegaan door een reportage van Discovery Channel over Ralph Ring. Laat je niet afschrikken door de sorry-mededeling. Klik op het blauwe vakje in het venster (‘Watch on Vimeo’). De video start dan op de website van Vimeo.

(*) De SSP’s die Salla noemt:
The Dark Fleet (nazi’s) – hoofdstuk 4
Solar Warden (eerste USA SSP) – hoofdstuk 5
The Interplanetary Corporate Conglomerate (ICC) – hoofdstuk 6
Global Galactic League of Nations (UN) – hoofdstuk 7
Rogue SAP’s (Special Access Programs) – hoofdstuk 8

 

Insiders Reveal Secret Space Programs & Extraterrestrial Alliances
(ebook)
publicatiedatum: 25 september 2015
prijs: € 8,81

Website Michael E. Salla
Website Ralph Ring

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Fred Teunissen schreef:

  Ha Lauri,
  Dank voor je reactie!
  Ja, ik weet wie Corey Goode is. Ik heb verschillende video’s van hem met Wilcock gezien en had daar steeds precies dat 75-25-gevoel bij. Op intuitie, zoals je schrijft. Iets zegt me hier dat ik op mijn hoede moet zijn. Alleen heb ik dat tot nu toe niet diepgaand onderzocht.
  En wat David Wilcock betreft: tot nu toe overtuigt hij me niet. Ik heb twee imposante boeken van hem gelezen en het is me uiteraard bekend dat hij een loepzuivere Cayce lookalike is, maar dat is de buitenkant. Ik mis bij hem wat ik maar de Christusenergie van Cayce zal noemen. Of diens Christusbewustzijn. Of beter nog: wat ik als die kwaliteit ervaar en benoem. En vooral mis ik de bescheidenheid van de historische Cayce. Moeilijke materie hoor, want wie zonder egotics is werpe de eerste steen…
  Ik zie je reactie als een aansporing om opnieuw een keer in het Gaia Univers te duiken.
  Die 25% zit me echt dwars… ik wil daar wel een keer de vinger achter krijgen, maar ik onderschat geenszins wat een klus dat is.

  • Lauri Fransen schreef:

   Beste Fred, wellicht is het zo dat je van Corey de eerste 3 video’s gezien hebt, die zijn nl gratis.En in die eerste video’s is hij moeilijk te beoordelen. Hij is als kind al opgeleid tot ‘intuitive empath ‘en was niet gewend om in het openbaar te spreken. Ook was hij zich erg bewust van de camera. Je kunt dat ook voelen in het begin van die reeks. Hij spreekt aarzelend en je voelt zijn gespannenheid. Ik heb een jaarabonnement op gaia.com cadeau gekregen en kijk al sinds september naar die serie. Dan zie je dat hij verandert. Hij wordt ontspannener, spreekt spontaner en is assertiever. Hoewel hij dingen vertelt die ongelooflijk lijken te zijn, heb ik vanaf het begin het gevoel gehad dat hij oprecht en integer is.
   Wat David Wilcock betreft: ken je het boek “The Reincarnation of Edgar Cayce?”van Wynn Free? Hierin wordt het een en ander uit de doeken gedaan over zowel Cayce als Wilcock. Beiden waren / zijn geen heiligen. Cayce was enerzijds een heel zachtaardig en bescheiden mens. Maar ook was hij een kettingroker, at te veel en had in zijn privéleven last van driftbuien. Hij negeerde de aanwijzingen van zijn geestelijke gidsen voor een beter dieet en een andere leefwijze. Zijn bescheidenheid was deels te wijten aan een minderwaardigheidsgevoel. Hij snakte eigenlijk naar aandacht en erkenning van zijn waakpersoonlijkheid. Wilcock heeft aanvankelijk veel van de karmische residuen uit Cayce’s leven moeten opruimen in zichzelf. Wilcock is nogal een uitgesproken persoonlijkheid en hij weet goed de aandacht naar zich toe te trekken. Maar naar mijn mening gebruikt hij dit ten goede voor zijn ziele-opdracht. Hij kan als geen ander ingewikkelde zaken goed uitleggen . Hij is altijd opgewekt en positief en heeft een goed gevoel voor humor. Ik vind het een genot om naar hem te luisteren, met name in zijn eigen programma “Wisdom Teachings”. Vooral als ik me een beetje minnetjes voel, ga ik naar hem luisteren vanwege zijn prachtige uitstraling. Maar ja, in de interviews met Corey praat hij soms te veel. Gelukkig is hij ook een gewoon mens. Ga eens naar hem kijken zou ik zeggen!

   • Fred Teunissen schreef:

    Okay Lauri, dat zal ik doen en ik zal er hier op TransitieWeb op terugkomen.
    Het boek van Wynn Free ken ik niet. Dank voor de tip. Ik ga het lezen.
    Nog ter aanvulling bij wat ik eerder schreef: mijn achterdocht heeft te maken met wat ik ‘controlled disclosure’ noem. Daarbij wordt 75% (of een ander percentage) van wat tot dan toe geheim werd gehouden in fasen onthuld met de bedoeling 25% (of een ander percentage) van dat gebied – de essentie van het geheim – nog beter te verbergen.
    Je weet nooit precies welk deel van de waarheid klokkenluiders naar buiten brengen. Je weet ook niet welk deel zij weten, gezien alle compartimentalisatie. Hun informatie dient daarom geverifieerd te worden. En bovendien beoordeeld op de mate van compleetheid.
    Daarom voel ik me meer op mijn gemak bij researchers, want die maken beide bewegingen.
    Tot zover mijn reserves. Dank voor je aansporing om eerder gevormde oordelen aan de kant schuiven en zo onbevangen mogelijk opnieuw naar Wilcock te gaan kijken.

 2. Lauri Fransen schreef:

  Goed dat je het boek van De Salla gelezen hebt, Fred. Ik ken het ook. De meeste van zijn onthullingen heeft hij gehoord van Corey Goode, iemand die 20 jaar gewerkt heeft in een geheim ruimteprogramma.(SSP) Ik ben met het live-verslag van Goode in contact gekomen via www.gaia.com .Daar wordt Goode geïnterviewd door niemand minder dan David Wilcock in een serie genaamd “Cosmic Disclosure”. Wilcock is een vooraanstaand onderzoeksjournalist en schrijver van een paar opmerkelijke boeken. Hij staat trouwens onomstotelijk vast dat Wilcock de reincarnatie is van Edgar Cayce, ’the sleeping prophet’. Wist je dat? Je zou eens kunnen kijken op die site. Voor slechts enkele dollarcents kun je een maandlang naar al die prachtige programma’s kijken. Je kunt zelf beoordelen met je intuitie, of je vindt dat Corey Goode’s mededelingen waar zijn en je kunt Wilcocks prachtige programma’s zien, o.a. in de serie Wisdom Teachings.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.