Paul LaViolette: “Twin Towers zijn door een energiewapen neergehaald”

Schermafdruk 2015-11-05 00.23.39
Wat een fantastische presentatie gaf Paul LaViolette tijdens de Secret Space Program Conference 2015, het afgelopen weekend in Austin, Texas!
Titel: Reverse Engineering the US Secret Aerospace Propulsion Technologies.

LaViolette laat zien dat in de VS al sinds de jaren ’50 gewerkt wordt aan de ontwikkeling van technologieën die in strijd zijn met de Eerste Hoofdwet van de Thermodynamica (de wet van het behoud van energie).

Een nieuwe manier van voortstuwing blijkt mogelijk door gebruik te maken van een ‘externe’ krachtbron, namelijk de energie in het vacuüm, de ether, het veld, of hoe je het enorme energieveld dat ons omringt ook maar wilt noemen. Als je in dat veld kunt inpluggen is er continu een onuitputtelijke hoeveelheid energie beschikbaar. LaViolette noemt deze technologie subquantum kinetics.

Hij geeft een paar voorbeelden van subquantum kinetische voortstuwingstechnieken waarmee interstellaire ruimtereizen mogelijk worden. Door in te haken de op alomtegenwoordige kosmische energie kunnen enorme versnellingen worden bereikt.

Als je goed naar zijn betoog luistert dan bekruipt je het gevoel dat dit niet alleen een mogelijkheid is, maar dat dit al geruime tijd een realiteit moet zijn. In het diepste geheim, gefinancierd door black budgets.

Aan het eind van de presentatie, waar het gaat over schotels die door ‘microwave beams’ worden voortgestuwd, laat LaViolette tussen neus en lippen vallen dat de Twin Towers in 2001 door een straal van dit microwave type tot stof zijn gereduceerd. Hij zegt ook te geloven dat dit straalwapen in de ruimte aanwezig is.
Hieronder de letterlijke Engelse tekst van dit deel van zijn presentatie:

“I believe we have beam generators in space. A beam was used to bring down the Twin Towers in 2001. How you shape the wave is important. You can create attractive forces or repulsive forces. If you change the wave length, you can cause something to fragment, like cement could vaporize in mid air.”

Dit is een rijke presentatie die boordevol zit met cruciale kennis.
Ga hem bekijken en bestuderen, zou ik zeggen!

Zie ook mijn posting over Judy Woods boek over 9/11.

Presentatie van LaViolette over antigravity propulsion in 2011

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.