Microscopische bolbliksems trekken energie aan uit een andere dimensie

Pulse-6

Er is een mooi, nieuw nummer uit van Pulse, het magazine van de Global Breakthrough Energy Movement. In deze, zesde, editie staat een lang en fundamenteel artikel van Moray B. King over de relatie tussen bolbliksem en zero point energy (klik hier om te bladeren).

King’s hypothese is dat bolbliksems energie uit een andere (hogere) dimensie aantrekken. Ook bij de enorme, tientallen kilometers hoge, rode en blauwe lichtflitsen – sprites en jets genaamd –  die boven grote onweersbuien ontstaan en die regelmatig door piloten en astronauten worden waargenomen, is dit het geval. Er zijn video’s die dit verschijnsel laten zien.

Bolbliksem is voor King een veelbelovende toegangspoort naar een buitendimensionele vorm van energie die hij de hyperspace flux noemt. Hij gaat in het stuk uitvoerig in op experimenten om microscopisch kleine bolbliksems te creëren in minuscule draaikolkjes in water. Dit verschijnsel wordt cavitatie genoemd. Daarbij komen enorme hoeveelheden energie vrij. In Pulse nr 2 (voorjaar 2014) verscheen daarover een artikel van de hand van Marc LeClair.

Als je deze energie kunt opvangen, heb je de basis voor een schone, alternatieve energievoorziening.

Het artikel van Moray B. King is gebaseerd op een presentatie die hij hield tijdens de TeslaTech Conferentie op 30 juli 2015 in Albuquerque, New Hampshire, USA. Deze presentatie is het waard om grondig bestudeerd te worden. Hij staat ook online (download). En er is een video beschikbaar waarin King zijn presentatie herhaalt voor de camera.

Relatie met chemtrails?
King’s hypothese roept bij mij een onverwachte vraag op. Het proces dat hij beschrijft lijkt als twee druppels water op wat er bij chemtrails gebeurt, maar dan niet in water, maar in de lucht. Bij chemtrails worden kleine nanodeeltjes (particles) in de atmosfeer gebracht, waar ze vocht aantrekken en microscopisch kleine druppels vormen, de basis van wolkvorming. Stuur elektromagnetische energie door deze micro-druppels met satellieten, HAARP-, radar- en aanverwante installaties en die druppeltjes worden elektrisch geladen.

Volgens onderzoekster Elena Freeland ontstaat er op deze manier een plasma. In principe zou via dit plasma ook nulpuntenergie kunnen worden aangetrokken. Als je die vervolgens ergens op zou kunnen richten, ontstaat er ofwel een nieuwe energiebron of … een doorbraakwapen.

Ik mis hier de benodigde natuurkundige kennis. Misschien wil een van de lezers me te hulp schieten. Klopt het dat wat King beschrijft met betrekking tot water op ongeveer dezelfde manier zou kunnen opgaan voor de atmosfeer? Bij water spreken we van cavitatie. In de lucht zou het dan om vibratie moeten gaan.

En nog een stap verder: als deze veronderstelling klopt, dan zou dit ook licht kunnen werpen op de relatie tussen chemtrails en allerhande tot dusver onverklaarde geluidsfenomenen. Sonic booms zonder vliegtuigen bijvoorbeeld. Donder zonder bliksem.

Zie ook Rex Research, Moray B. King, Collected Papers

 

Meer info over Marc LeClair

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.