Langer dan een minuut is verdacht

Hoe lang blijft een normale condensstreep van een straalvliegtuig zichtbaar? Doorgaans niet langer dan een minuut, stelt een deskundige in deze registratie van een hoorzitting over geo engineering (chemtrails) in de VS. Als een streep langer dan 60 seconden zichtbaar blijft dan is dat verdacht (28:00 in de video).

Dit is een video die beklemmend duidelijk maakt dat er iets vreselijk mis is in ons luchtruim. Geo engineering is de term. Het stelselmatig en wereldwijd sproeien van nano-deeltjes in de atmosfeer. Ultra kleine deeltjes aluminium, barium, cadmium en strontium. De impact op onze ecosystemen lijkt enorm te zijn.

Met dank aan het blog Deus Nexus dat deze video onder mijn aandacht bracht.

Meer informatie: Geo Engineering Watch

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Henk Jansen schreef:

  Op Kennislink een aardige uitleg van het fenomeen vliegtuigstrepen en wat de tijdsduur dat ze blijven hangen ons leert over de toestand van de lucht op die hoogte:

  “Hoe droger de lucht, hoe sneller de streep verdwijnt. Weerkundigen kunnen dan ook door te kijken naar de snelheid waarmee vliegtuigstrepen oplossen, afleiden wat voor weer het gaat worden. Als de strepen snel oplossen, is de lucht droog en is de kans klein dat het weer zal omslaan. Als de strepen echter lang blijven staan zal waarschijnlijk binnen een paar dagen het weer omslaan.”

  Interessant en op zichzelf dus nogal onschuldig allemaal. Ook als ze wat langer blijven hangen dan de genoemde 60 seconden. Want de luchtvochtigheid is nu eenmaal niet altijd even laag in de atmosfeer, waardoor het soms langer duurt voordat de condensstrepen oplossen. Net zoals je natte was in droge lucht sneller droogt dan in vochtige lucht.

  Alleen als er teveel strepen te lang blijven hangen, slibt de boel boven ons hoofd dicht en krijgen we te maken met het broeikaseffect. En inderdaad, al die roetdeeltjes hoog in de lucht (afkomstig uit de uitlaat van vliegtuigen) zouden er beter niet zijn en doen natuurlijk niemand goed.

  Meer info: www.kennislink.nl/publi…n-de-lucht

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.