Is onze IT van buitenaardse origine?

Computerchips, processoren, nachtzichtkijkers, fiber optics (glasvezel) en laser technologie. Allemaal reverse engineered uit de wrakstukken van ufo’s die in 1947, 1948 en 1949 zijn neergestort in de VS. Dat is de kern van de getuigenis die ‘design engineer’ Don Philips ten overstaan van Dr. Steven Greer van het Disclosure Project aflegt op de onderstaande video. Hij zegt ook dat er in sommige gevallen tientallen jaren van onderzoek nodig waren om precies te achterhalen wat bepaalde systemen of materialen zijn en hoe die op aarde werkend gemaakt of toegepast kunnen worden.

Philips is niet de eerste de beste, want hij is werkzaam geweest voor de Amerikaanse luchtmacht, de CIA en Lockheed Skunkworks en is – blijkens zijn relaas – bijzonder goed geïnformeerd. Bovendien beschrijft hij aan het begin een eigen ontmoeting met ufo’s. Hij heeft het niet van horen zeggen. Hij heeft het – ook – uit de eerste hand. Het is een video om ademloos naar te kijken en te luisteren.

Raar 1
Wat ik raar vind is dat dit uiterst opzienbarende mededelingen zijn, maar dat ze gebracht worden op een manier alsof het om de gewoonste zaak van de wereld gaat. Dat geeft enige kortsluiting in mijn hoofd.

Raar 2
Ook raar is dat nergens duidelijk wordt waarom Philips deze getuigenis, die toch een vergaande stap voor hem moet zijn, aflegt. In hoeverre klapt hij uit de school? Doorbreekt hij hier een opgelegde geheimhouding? Of is die inmiddels verjaard? (hij vermeldt ergens op deze video – als ik me goed herinner – een geheimhoudingsplicht van 50 jaar – en die zou dan inmiddels verstreken kunnen zijn).

Raar 3
Wat ik verder raar vind is dat ik weinig ‘echo’ op het web heb kunnen vinden van deze video. Het is een enorme steen in de vijver van de wereldopinie. Maar…. er is nauwelijks iets van deining te bespeuren. Hoe kan dat nou?

Vragen
Zou dat komen omdat anderen dezelfde kortsluitingsreactie hebben en ook niet goed weten wat ze hier nu precies mee aanmoeten? Is de Amerikaanse overheid nu zelf misschien aan het lekken geslagen en ‘Disclosure’ aan het bedrijven? En als dat zo is, waarom dan? Waarom 60 jaar ultieme geheimhouding afdwingen en nu dan ineens onthullingen doen alsof de aanwezigheid van ET’s hier op aarde de gewoonste zaak van de wereld is?
Vragen, vragen, vragen.
We komen er op terug.

NB
Op het YouTube channel van het Disclosure Project staan meer video-getuigenissen, waaronder nog een andere recente van een anoniem persoon die bij Boeing werkt.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.