Gaan de goede buitenaardsen ons redden?

Naar aanleiding van – zo op het oog – spectaculaire onthullingen van een Amerikaanse klokkenluider sprak Niels Lunsing met lucht- en ruimtevaarttechnoloog Coen Vermeeren over de bemoeienis van buitenaardsen met de gang van zaken op onze planeet.

Het interview begint ermee dat Coen de geloofwaardigheid van deze klokkenluider in twijfel trekt. Het verhaal kan, aldus Vermeeren, deel uitmaken van de mentale voorbereiding op de geplande fake alien invasion (een psyop), waarover Wernher von Braun op zijn sterfbed al onthullingen deed.

Vervolgens ontvouwt Vermeeren zijn visie op de rol die buitenaardsen hebben gespeeld in de geschiedenis van de mensheid. Ook nu nog vindt er achter de schermen sturing plaats door minder aangename buitenaardse krachten, aldus Vermeeren. Een belangrijk gevolg daarvan is dat buitenaardse technologie, die van enorm belang zou kunnen zijn voor de oplossing van dringende aardse problemen, buiten ons bereik blijft. Denk aan voortstuwing met behulp van anti-zwaartekracht en aan het benutten van nulpuntenergie.

Vernauwde tijdlijnen

Het is een compact, boeiend en overtuigend exposé dat Vermeeren hier geeft. Tot het punt waarop Niels Lunsing de vraag stelt of ‘positieve’ buitenaardsen ons te hulp kunnen schieten. In principe niet, antwoordt Vermeeren, want dit druist in tegen een kosmische hoofdwet. Echter…. de tijdlijnen zijn momenteel dermate bijzonder (zij vernauwen zich) dat op deze kosmische hoofdwet een uitzondering mag worden gemaakt (vanaf 41:55 in de video).

En hier is Vermeeren mij kwijt.
Ik vind dit een hoogst merkwaardige redenering. Dat is nog tot daaraan toe; veel vervelender is dat zij bijdraagt aan het wachten op redding van buitenaf. Dat afwachten werkt verlammend. Het inactiveert ons.

Er doen zoveel oncontroleerbare verhalen over de Galactische Federatie de ronde dat ik mij onderhand afvraag of die verhalen niet juist de psyop zijn. Daarmee beweer ik niet dat deze Federatie niet zou bestaan. Dat is goed mogelijk. Maar het grote probleem is dit ‘wachten op Godot‘. Op de Deus ex Ufo.

Daar moeten we niet in meegaan.
Wij zijn onze eigen redders.

Deze kritische noot laat onverlet dat dit een belangwekkend interview is. Het bevat veel stof voor overdenking, uitwisseling van gedachten en verdiepende studie.

Gerelateerd

Ralp Ring: “We weten niet half hoe sterk we zijn.”

De Nieuwe Aarde is een hoogtechnologische beschaving

Secret Space Programs: waar of niet waar?

GlobalBEM maakt een berg hoogwaardige kennis gratis toegankelijk

Coen Vermeeren over ufo’s en buitenaardsen: “Dit is het allerbelangrijkste dossier voor de hele mensheid”

Towards a post petroleum global infrastructure – Richard Dolan about the world After Disclosure

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Margie schreef:

  Jason Colavito
  UFO “Whistleblower” Has Suspiciously Close Ties to the Usual Suspects
  www.jasoncolavito.com/blog

  Tip én aanrader
  Kijk ook eens bij de boeken van Jason op de site, je kunt er ook een paar vrij downloaden.

 2. Peter schreef:

  Ismael Perez voor de waarheid, hoe het echt zit…

 3. Margie schreef:

  A big red flag, a false flag, a Psy OP, a gatekeeper…give it a name 📛

  Het wordt wel weer eens tijd voor een update van de boerderij 🤠

 4. Frans Wolbert schreef:

  Inderdaad. Zij , de federatie en vele andere buitenaardse planetaire goeden en helpers mogen niet ingrijpen in de vrije wil die hier in onze uithoek van het melkwegstelsel is vastgelegd.
  Zij bieden hulp als wij er om vragen!
  Zij mogen op hun beurt niet de wetten vd vrijheid hier overtreden.
  Wat nucliair gevaar betreft beeft de aarde zelf als bewust wezen gevraagd om bescherming tegen vernietigende atoombommen.
  De federatie van Licht en hun helpers hebben alle atoomwapens onklaar gemaakt.
  Zo heeft dd Kazariaanse maffia ervoor gezorgd dat de Fukusjima ramp zich voltrok door met geoengeneering, zeebodem
  bevingen te veroorzaken nadat een afgevuurde atoomraket richting Japan onmiddelijk na lancering onschadelijk is gemaakt.
  Sindsdien zijn er zo’ n 10 atoombomaanvallen geneutraliseerd. (Uit andere sprituele berichtgeving vernomen).
  Maw. Er zal nooit een atoombommenoorlog plaatsvinden.
  En Biden heeft niet de codes om deze bommen af te vuren.
  Dat heeft Trump ongedaan gemaakt.
  Trump is nog steeds de president van de constitutie van Amerika. Niet van de corporate VS.

 5. Dirk V schreef:

  In het kader van dit onderwerp, raad ik altijd de uitstekende (al wat oudere) docu van Chris White aan: ‘David Icke debunked’. Coen Vermeeren gaat hier voorbij aan de rol van de New Age brainwashing die het al jaren heeft over de redding door ‘goede ET’s’. Alsof de kwaadwilligen zich als zodanig zouden presenteren… Het werkelijke scenario dat wellicht op de planken ligt is: een fake invasie ‘nuts and bolts’ met projecties en misschien militaire vliegende schotels. Met inderdaad het NWO verhaal ‘nu moeten we met een wereldregering samenwerken tegen een gemeenschappelijke vijand’. Gevolgd door een echte invasie van fake ET redders, dezelfde kwaadwillige soorten die nu al achter de NWO zitten. Toegejuichd door new age adepten en psy-opslachtoffers kunnen die dan als redders optreden en alsnog een ‘samenkomen’ van licht en liefde voorstellen, een NWO verpakt als oplossing tegen ‘het oude kwaad’. De zogenaamde feniks die uit zijn as herrijst. Een lange video, maar wat mij betreft onontbeerlijk. youtu.be/vjia7ntPfLE

  • Margie schreef:

   The dark power…iconick 🕳️ het zwarte gat waar menigeen intrapt.
   Verdeel en heers door David de zakkenvuller.

   • Dirk Verelst schreef:

    David is bezeten en heeft het zelf niet door. Inderdaad niet de spirituele gids die ons uit het moeras gaat leiden.

 6. AdelaarRobin schreef:

  Het zijn GEEN redders, maar technologische gevallen engelen. Ze zullen veel onheil brengen.

 7. Pieter schreef:

  Natuurlijk bestaat buitenlands leven. Het zou van absurde arrogantie getuigen om te veronderstellen dat wij het enige intelligente leven zouden zijn in het universum.

  • Clara schreef:

   Nou laat dat “intelligente” maar weg hoor 👵🏻

   • Martine Debrouwere schreef:

    intelligent in de zin van : beschikken over zeer geavanceerde technologie = iets anders dan wijs (heeft met liefde te maken). Er zijn vele vormen van intelligentie, die al dan niet niet liefdevol zijn.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.